18

НЕ на Цачева и Сие

преди 7 години

Никога повече мутренска диктатура и хунта от крадливи,корумпирани,некомпетентни Калинкииииииии.....BASTA на герп ЕООД Комерс

17

на бесилото

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренското,фашисткото управление на националните оредатели.........управлението на корумпираните Калинкииииии и Паричния фронт-Деформаторския блок е заплаха за националната сигурност на България......ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

16

диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура! Защо няма обществено обсъждане на "квадратчето против"? Защо някакви съмнителни типове се срещат в тъмни стаички и се "разбират"? Срещу заплащане ли?

15

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

14

Дядо Йоцо

преди 7 години

Бойко, как си ти? Остават се само 19 дни. Боже, колко мъка на тоя свят, боже - казва Моканина. Бойко, а нали баща ти беше казал да не взимаш разградена държава?

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Много сладка е депутатската...работа-в тах ножа,в тах и сиренето.Заплата на...макс,без да има...никаква отговорност,качество и полза за нас,данъкоплатците,които ги издържаме.Ами как да се откажат завалиите,докопали се до сладката мека държавна баница.Дружно ще подкрепят Тиквуня и грандоманските му и дупедавски...изцепки.Оценката за премиерстването му е нула...зеро,пълен *** и ако продължи още 2-3 години да се...упражнява,след туй и 20-сет ще са малко за да се преодолеят негативеите за нацията.

12

zeus

преди 7 години

Трябва да се забранят всякакви промени в изборното законодателство ако остава по-малко от година до избори. То още малко след изборите ще сменят нещо със задна дата ако не спечели който трябва.

11

Българина

преди 7 години

Ха ха вече не е бб а три пъти ббб бай баш башибозук, скоро и 4б, ***.

10

Бай Христо

преди 7 години

Шараните налапаха квадратчето, а краденето продължава. Я вземете тези 135 секции в Турция, а честито!

9

кк

преди 7 години

Това, което се случи на 14 и 17.10.2016 г. говори, че тази формула за стискане на властта, вече е изчерпан. След като Мая Манолова даде на КС "квадратчето", ББ разбра, че шашмата да назначи "служебно" за президент любимката на народа ЦЦ се провали. Сега му трябва подкрепа за втория тур. И клекна....Е, докога ще се крепи с рекет това "управление"?А ББ за пореден път доказа, че е готов на какви ли не салта, само и само да е на власт...

8

Анонимен

преди 7 години

А бай *** ще присъства ли?

7

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

След като народа е поискал да се направят промени, ето ниие ще ги направим, дори и това да е в последния момент и то във времето на предизборната кампания. След като народа иска, значи трябва да е така. Да се брои за действителен гласа с Не подкрепям никого, но само на мажоритарните избори, за парламентарните няма нужда от промяна. И още нека да има повече секции в ЕС и америка, но да ограничим секциите в Турция и Русия. Вярно, малко на дискриминация прилича, но така искат коалиционните, не ние.

6

ivan

преди 7 години

Защо в последния момент се правят промени /дори и оправдани/?? Защото спят? или са манипулирани?или не разбират? Във всички случаи - жалки, и нещастни, и продаваеми хорица...

5

Бай Хой

преди 7 години

Изключително съм възмутен, че ми срамят славното име заради някаква мутра

4

Анонимен

преди 7 години

Бай Х-й звучи авторитетно. Радан Кънев си нямаше работа.

3

Анонимен

преди 7 години

"ГЕРБ предлага вотът за квадратчето "Не подкрепям никого" да се отчита като действителен и да участва при определянето на изборния резултат,"Действителен глас, ама за кого, за Цецка ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Е как бе, нали вчера банкянскоя тлъстак прибика коалиционните си лакеи и им направи строй се - преброй се. Каза им че ако не слушат ще им вземе кокала.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бай Х.й пак ще се прави на сърдит. Той се мисли за Слънцето и си въобразява, че всички трябва да кръжат около него като планети.Аз пък се чудя този *** и търпелив, робски български народ докога ще търпи тази *** мутра на власт у нас ?!