19

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев ще е избора на народа.Цецка да се хваща за струга,защото за друго не става.Хората са отвратени от политиката на ГЕРБ и този път наказателния вот ще бъде съкрушителен.Хората трябва да внимаеат за манипулации,защото в това ГЕРБ са най-добри.

18

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-6Така и трябва да бъде!Всеки да си носи кръста.Когато Боко е сам,тогава е най-силен!

17

демограф

преди 7 години

Ръсенето на простотии от кРадев и леля му *** продължава с нарастваща скорост. Скоро няма да можем да наваксаме да им изчитаме глупостите. Йотова добре прави, че се крие по морето и си плете чорапки с женсъветите. Ако и тя се появи, ще трябва да прескачаме цели сайтове, щото то не се издържа на тъпотиите им.

16

райчо

преди 7 години

добре де как ще го санкционирате хаоса? като вие го създадохте

15

Анонимен

преди 7 години

Хаосът може да бъде овладян , но от достъпната информация е ясно , че това няма да стане . Моля , не ни пречете да се справяме с микрохаоса без Вас .

14

как ?

преди 7 години

С поредния "Народен съд" ли? Ако сте справеливи започнете от себе си.Ако е само предизборна и ако спечелите как ще осъществите две взаимно изключващи се обещания "санкции" с единение и стабилност???

13

видинчанин

преди 7 години

Видин ще подкрепи тези които подкрепиха него-тоест никого!Ще се наложи май сериозно да попитаме къде са ни гласовете"не подкрепям никого".Това няма да са гласове недействителни,а протестни.Защото ни писна от това да живеем в резерват!Ако държавата България няма да прави нищо във Видин,ако не пуска никого там да прави заводи нека ни продаде на друга държава.Видин е заприличал на Припят-само сгради без хора!Такава разсипия не е имало никога и в днешно време я няма никъде!

12

безпартиен

преди 7 години

Вашата попара колко сме я ние сърбали-то не беше Луканов,Виденов,Орешарски.Сега остана и тоя генерал да ни натресете!Лошото е,че и Борисов си е ваш човек.Вие ядете и пиете заедно имате общи бизнес интереси и преди 30 години всичките в БКП сте членували.Сериозно ни липсва някой като Пиночет.Борисов си е мека китка.Досега щом ни един осъден няма ясно е-само ни хвърляте прах в очите!Нямаме ние опозиция- всички са от БКП.А докато ни управлява БКП все ще сме на дъното.

11

До червенушковците

преди 7 години

Ще санкционирате вие на баба ви готварските рецепти. И то ако става въпрос за някоя кротка баба.Това можете, друго не можете и не желаете!

10

Анонимен

преди 7 години

Ха ха, точно ръководството на БСП ги казва тези работи - поне от устата на някой друг - като патриотите да бе.ЗА година и половина такъв хаос настъпи, че с години не може да се надмине! Сега чопкат, а като вземете властта пак така си продължава.Този сериал трябва малко да промени актьорите и сценария- омръзва!!!

9

ами

преди 7 години

Красиви думи,но вече толкова години ги слушаме,че вече не правят впечатление на никой!Горката България,ограбена,смачкана,продадена....

8

Исти

преди 7 години

Лукановата зима бе договорена между червените и сините агенти на БКП- нали не сте забравили,че първоначалните водачи на СДС до един бяха ваши подставени лица,чиято задача бе една- да обират негативите на прехода и да насочват "синята" политика в онази посока,която вие им укажете.А хаоса в държавата ще оправите тогава,когато се дистанцирате решително от БКП и осъдите нейната политика на денационализация и де-Българизация на Македония и Беломорието в периода 1944-1989 г.

7

Ани

преди 7 години

Ще гласувам аз и всичките ми роднини за вас ако ми обясните как малкият син на бившият ви президент Първанов купи за 8 000 000 хотела в Кюстендил.За това всички ще се избиете за тези постове.Но началника от горе гледа запомнете

6

Анонимен

преди 7 години

Лукановото име се използва ,но всъщност амнистията беше договорена със преговорите между БКП и СДС.Лукановото име се използва,но от идеята за борците се възползват в момента управляващият страната шеф на подобна групировка.Лукановата зима се използва като нарицателно,но тя беше осигурена от демократясалите съмишленици на Сорос у нас,същите които и в момента са на власт.Поздрави.

5

Анонимен

преди 7 години

Тиквата го напускат всички коалиционни лапачи. Остава сам! Кеф!

4

Анонимен

преди 7 години

Няма как.. видя се,че Радев е следващия ни президент.Айде честито и от мен.

3

Иван

преди 7 години

Още не сте похарчили парите дето откраднахте с тройната коалиция и пак алчнеете.

2

Вие създадохте хаоса

преди 7 години

1. Ваши големци изнесоха преди 30 г. парите на България, взеха и милиарди заеми от ЧАСТНИ банки, та да не е възможно да се проследени тези пари, които изобщо не влязоха в България, но ние ги отгладувахме и изплатихме с лихвите.2. Лукановата зима - пълни складове, празни магазини, километрични опашки от среднощ за хляб и други храни.3. Лукановата идея за "борците" - чрез сплашване и рекет да подлудят народа.4. Лукановата амнистия - освен политическите, пусна и криминалните, та да ни доподлудят

1

To be or not to be

преди 7 години

Веднъж думата Санкция се ползва като разрешение за направа на нещо, а в други случаи като наказание. Тези ще разрешат ли проблемите на България или ще накажат България?