42

Анонимен

преди 7 години

Тоя от натовска служба мина на руска. ПРЕДАТЕЛ !!!Предаде жена си и се ожени за секретарката си.Две изречения на кръст не може да каже. С две думи : *** предател

41

gtf

преди 7 години

До воин 54 а с националните, като им падне имунитета какво ще правите ?

40

воин

преди 7 години

Ние българските воини трябва да изпратим това посмешище на военен - Радев в дисцип за две години , за бягство от Армията и изменническият му уклон !!!!!!!! Така с всеки военен - предател !!!!!!

39

МАКЕДОНЕЦ

преди 7 години

Защо се карате заради един човек ,дето говори за држава ,а я напусна генералската канцелария и самолето ,би шута на жената и децата си ,заради млада любовница и се прави на патриот.Тоя лисугер ли ке я оправи Бугария. Тоя ке я продаде на руснаците .Верваите ми ,ако го изберете ,вие бугарите сте наи-големите шушонии скоро ке ви обуят във руски валенки ,само че ке ви турат двата крава во една валенка.Ако ме разбирате...

38

Анонимен

преди 7 години

До ОХРИДКИТи от кои демагози си ?

37

ОХРИДКИ

преди 7 години

Абе аланкоолсун ,тъпата ти глава не може ли да роди нещо свястно. Следя ти изказванията . ТИ СИ ЕДИН ***.Защо не се качиш на любимития ти съветско-руски МИГ ,за да прелетеш над границите/защото ти на западен свръхмодерен самолет не си летял и там те стиска чепика генералски /,за да разбереш ,че просто си един червен демагог и лъжец.Жалко че българската държава е трошала пари да те учи ,а ти я предаде на Русия и руските *** в България-БСП ,АБВ Атака и ДПС.

36

стоьо

преди 7 години

Този / извинявам се - нидодяланик и ръб / го разкарват като мичка !!! Той горкия не може да каже и едно свестно изречение и е неспособен за политика !!!! Но за ПРЕСТЪПНИКА Първанов , това е много удобен човек за възобновяване на грабежите !!!!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Всички тъпизми по-долу са предизвикани от "безсилната злоба на роба". На гербера робската психика е уникална - величието сменя посоката на всеки час, робите се въртят в кръг като пощурели! Споко бе, губите равновесие!

34

Анонимен

преди 7 години

Увехнали гербери, не разсъждавайте на тема генерали, че ставате смешни! Имате за идол един измислен човек, произведен в генерал не от кого да е, а от Гоце. Само това е достатъчно да смените плочата. Просташкото творчество върху името на генерал Радев не е най-цивилизования начин да убеждавате, че не може да бъде президент. Той МОЖЕ и скоро ще бъде!!!

33

смешко

преди 7 години

Значи 3 милиона сирийци влязха в Турция , и 1 милион в Германия !!!!!КОЙ ПРОБИХА ????? Радев главата ти е ПРОБИТА, не ставаш за нищо !!! Най - добре Първанов да те сложи някъде на топло в партията му !!!!

32

Патриот

преди 7 години

Радев или смърт!

31

Анонимен

преди 7 години

ОТК ТВОЯТА ГЛАВА Е ПЛЪТНА-ПЪЛНА С БЕТОН.

30

отк

преди 7 години

Открих, че главата на този грозник Радев е куха и не става и за сержант !!! Това е самата истина !!!

29

Анонимен

преди 7 години

До откривателкво си открил ?

28

откривател

преди 7 години

Радев, ти си виновен за границата ,щото си измислен военен, некадърник и *** !!!! Досущ си ,като този дето те назначи , агент Гоце - Тройния шлем и вкарал държавата с 2, 5 милиарда вътре от Енергийните проекги !! Ето такива сте всички изменници !!!!!

27

гербоседераст

преди 7 години

Радев , как ще е пробита границата ?. Нали дойдоха да я охраняват от неква евроатлантическа опганизация , което ще струва около 7 милиона на година и бежанците си минават спокойно и стигат до сръбската граница.

26

32

преди 7 години

Сравнен с Тиквунчо и Цацка, Радев е титан на мисълта. Освен това не е мишка като тях и е доказал, че е смел мъж. Да управляваш боен самолет не е като караш твоя Голф или мутренския джип на идола ти Тиквун Великолепни - искат се топки и мозък.

25

gtf

преди 7 години

До Анонимен 27 за тиквата само празни тикви гласуват, с надеждата да им даде държавна службица, тикви пред властта послушни и без собствено мнение, но пък с голямо самочувствие пред останалите "не богоизбрани".

24

2222

преди 7 години

България е изпята песен защото всички управници са гола вода!Чудо ще е ако оцелее България още 20 години.

23

Анонимен

преди 7 години

Корабът отдавна е пробит и потъва туй го знаем.