36

Анонимен

преди 7 години

Ионко виж кви работи стават а мили кои корумпиран

35

Анонимен

преди 7 години

Да ще му пратим кзп за да видим оронване и ощетяване на фирма откъм клиенти ми то в случая са две та коя от двете е ощетил но по вероятни мен сигорно в случая е пълно мекотело горд е иначе на кое че бил системата а ионко спал

34

Анонимен

преди 7 години

Как бе бро тия утаики вирнаха носове уж управия фъфли *** кадърен колко е кадърен дали и 10 дава ама зел парите па и контрола бил корумоиран изпитващ бивш ко го питате що са го изгонили даи ми картел прикрит *** може и шестак да е на тоя принцип работи

33

Анонимен

преди 7 години

Радев ето от теб картела тръгва *** когато се мъчиш да дразниш има господ явно че дидка спи ама аз не спя и тоя твоя дее бил неска ще иде запас и не си мисли че като клинчиш долъ си нещо уверих се *** си а на мен ми дреме от теб

32

Анонимен

преди 7 години

България - лъжи и шмекерия !

31

Анонимен

преди 7 години

Да,бе да имаме конституция е и какво от това там горе не я спазват ,то и закони имаме ,ама коречето на проблема се крие в алчните политически същества.Оставка за всички!

30

!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

Imate konstituciq

29

7+

преди 7 години

А мен какво ме топли, че ще ги глобят?! Искам реални цени, защо няма регулиране от страна на държавата?

28

мда

преди 7 години

Глоба за 10 години назад и направо да национализират веригите :)

27

маймуната

преди 7 години

40 години строихме комунизма и не можахме да го построим,сега 30 години го разграждаме и не можем да го разградим.

26

до32.

преди 7 години

Искаш ,ама няма.

25

Dfff

преди 7 години

"От регулатора са категорични, че ако някой от уличените сътрудничи и даде доказателства за картела, обвиненията срещу него ще отпаднат."---- Означава ли това, че ако всички сътрудничат срещу другите-санкциите на всички ще отпаднат?!?! Иначе "Браво"! Престъпниците руски заслужават удар през ръцете, а заедно с тях и ОМВ, Шел. Но Лукойл, Петрол и Газпром (пишете ги НИС Петрол, но това е сръбската фирма на ГъЗпром) са най-долни обирджии!

24

Анонимен

преди 7 години

компаниите са съгласували цените помежду си непрекъснато и за различни периоди - ежедневно, ежеседмично или ежемесечно.А,бе нали ни убеждаваха ,че такава работа няма.Сега какво правим? Кой ще ми върне пропуснатите ползи? Искам си парите,Бойко.

23

бай иван

преди 7 години

тези все преди избори разбиват картел за горива...след като минат изборите се оказва че картел нямало... боко по *** от теб са единствено избирателите ти

22

мамуната

преди 7 години

Ако не беше Марешки сега тази новина нямаше да я има,нямаше да има подобно решение от КЗК,нямаше и да се коментира,въобще чудя им се на из.ме.кя.рите как така след толкова години на скубане и дране решиха ,че картела е истински?Ама какво,ли съм се зачудил,като минат изборите,пак ще гледаме как цялата лента се връща наобратно и отново няма виновни за нищоХехехехе да сте чули за осъден от висшите ешелони..?няма и да чуете.

21

Анонимен

преди 7 години

До 26.Всичко задължително води до изкривяване на пазара. В момента, в които някои държавни данъци и такси трябваше да се внасят само по банков път, цената на банковата услуга в някои случаи надминава цената на таксата. Разбира се, в нашата справедлива държава, за разлика от западната практика ограничиха банките, които вършат услугата до някои "наши банки". Тук пазара е изкривен, и при всичко, което държавата те задължава, червената лампичка за опасност трябва да светва.

20

До 25

преди 7 години

Факт е,че лихвите по депозитите паднаха твърде рязко на фона на тези по кредитите,но все пак след като искаме ниски лихви,трябва да сме наясно,че това води и до ниски лихви по депозити.А по отношение конкретно на тази наредба-аз лично я подкрепям,защото работя във финансовия сектор с големи суми и съм малко по-наясно от теб какво може да се случи ако тези пари вървят на ръка.Не знам за кои банки говориш,но специално тези,които обслужват нас,не са променили драстично таксите си през последните г

19

Анонимен

преди 7 години

До 22. Явно ти липсва способността да разбираш писан текст. Не ме тревожи да си държа парите в банка, нито да си правя транзакциите по банков път. Тревожи ме задължителността на действието - това отваря пътя към банковия произвол. Не забелязваш ли как количеството такси, които се плащат рязко се увеличи, не виждаш ли дисбаланса между лихвите по депозитите и кредитите. Скоро ще има такси и за това, че дишаш въздуха в банките.

18

До 3

преди 7 години

Нормално беше след като КТБ поддържаше нереално високи лихви по депозитите(не знам как не се усетиха някои хора,че нещо не е наред),а другите банки обявяваха подобни, за да ги догонят,и пак не успяваха,след като балона се спука да паднат така лихвите.Има и други фактори - с ниски лихви се стимулира икономиката,защото потребителят вижда повече смисъл да купува стоки,отколкото да държи парите си на депозит. И щом искаме лихвите по кредитите да падат, трябва да сме готови и депозитните да паднат.

17

До 18

преди 7 години

Вие суми над 5000 лв. под възглавницата ли си ги държите? Хем се иска някакъв контрол и борба със сивата икономика, хем се роптае срещу всяка една мярка, без да се даде друго, достатъчно добре функциониращо предложение. Такива сме си ние, критици по природа, но с малко мисъл в главата. А и нали българите са много бедни, така че това не бива да Ви тревожи - едва ли транзакциите за над 5000 лв. са толкова много. Или греша? :)