16

:)

преди 7 години

те в оня край са "хищтници" и "пришълци" от малки чак до гроб...даже ако питате мен цялата глутница бебета е нахапало това......един вид вендета са му направили...

15

ах, лелей!

преди 7 години

А като спи сестрата, директорката какво прави? Заета е да краде от делегирания бюджет ли е?

14

Анонимен

преди 7 години

Директорът на ОДЗ "Ханибал Лектър", другарят Андрей Чикатило заяви пред медиите че в поверената му детска градина няма нарушения на вътрешния ред и трудовата дисциплина.

13

Бургасата!

преди 7 години

На Бургасата било най-добре да се живее! :D

12

ля ля

преди 7 години

ааааа госпожите мога да кажа че само седят и дъвчат като са вътре децата! като са навън и само седят и гледат! после не знам дали сте забелязали като си тръгват как са с пълни торби!!! никакъв контрол няма там и не можем нищо да направим !!! освен с камери общодостъпни не знам прсото ....

11

Стоян

преди 7 години

Госпожата е отшла до WC-то и през това време нахапали детето.Ако имаше и запек,можеше и друго да се случи.После пак няма виновни.Кучетата си лаят но кервана си върви.

10

ля ля

преди 7 години

и какво да си разплетем чорапите!!! децата нямат нужното внимание и като някой от родителите ги ухапе на игра те не си го представят така! родителите не са такива каквито са нашите родители! за съжаление - глезена е работата - а какво ще е поколението като порасне!?а за директорката да не се обажда - на 2те ми деца се опитвам от май месец да хвана директорката на градината за да си поговоря че искат да слагат телевизор в градината та да видим що за образование е телевизора - но нея все я няма!

9

Анонимен

преди 7 години

Групата е нова, още дечицата не се е проявили, но щом едно дете се е научило да хапе, то скоро пак ще посегне на някое детенце. Защо пък да не сложат и камера за наблюдение?

8

Наблюдаващ прокурор

преди 7 години

Хора опомнете се...това е навсякъде, не дават гластност! " Убиват"ви децата още от яслата,после и вас самите...мутрата е доволен,и знаете защо! Целта е да освобдим територията наречена България, вее е договорено... комшията султан чака и потрива ръце! Събуди се племе заспало...!!!!

7

дам

преди 7 години

Оставка на Кукумицин Кунева!

6

BURZUM

преди 7 години

Ми така е, децата гледат от родителите си как се борят и хапят на креватя и пробват в детската градина.....ми заключвайте ги тез врати бе и хартия в ключалката...

5

така ще е

преди 7 години

Докато при децата има само един човек да се грижи за тях, ще е така. Къде е помощник-възпитателя, или така наречената "лелка"? В чужбина за 8 деца в група се грижат 4-ри човека, а при нас сама жена с по 30-35 деца и очаквате всичко да е ОК? Ми няма как да стане, сори!

4

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли я директорката на какво прилича, какво говори и как се държи? Същата като оня апартаментния милиционер,нагла, груповата,но с претенции и невинна. Държавен клесавец ли е и на снимка да го видиш, бий му два шамара, все има за какво.

3

Бай Кольо

преди 7 години

Ей, както ми е болна тема, тези ще ги смеля. Докога в яслите ще стоят бабички на над 70Дори директорките са около 70.А общините нехаят. А уж Бургас бил най-добрият град за живеене - друг път.

2

Анонимен

преди 7 години

pak li tuk v Burgasovo.egati otrepkite samo.maham se ottuk ve4e samo ne6tastnici

1

Анонимен

преди 7 години

Цигарелата го изкара че се е нахапалп само.