55

РККА

преди 7 години

,,Налага се усещането,че Русия няма достатъчен ресурс ,за да поддържа дипломатическите си успехи...,,Когато Русия спре с дипломацията Марче идват вежливите люде....и продължава с дипломацията...

54

Ба ги в смешниците,

преди 7 години

След война САЩ/Русия светът ще е населен с китайци!

53

Анонимен

преди 7 години

Цитат от статията: "Западното досие на Кремъл расте: Крим, боингът, Панама, Сирия са само най-биещите на очи теми от него."Мария Несторова, продължи досието и с Афганистан, Ирак, Либия, Сирия де. А ако искаш коментирай Югославия и оправдаването на Милошевич, липсата на оръжия за масово поразяване на Садам. Изкривената информация е по-лоша от невярната и ти го знаеш много добре.

52

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам никакви успехи на Путин. Той е диктатор който, за да държи руснаците изкъсо, се пуска във външни авантюри целейки да наложи полувоенно положение в страната. По този начин влече Русия към дъното и прави живота на руснаците кошмарен. В крайна сметка това си е техен проблем и нека си го траят докато могат, но да спрат да се опитват да дестабилизират България.

51

Анонимен

преди 7 години

Вечна слава!!! От товарищ Джуджешвили по-голем у целата вселена нема! Епа нема!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Велико, велико е джуджето, то и Хитлер беше велик ама свърши на бунището. И джуджето се е затичало на там.

49

Боби

преди 7 години

До Анонимен 51Оооо Путин има много провали. В началото на президенстването си реално трябваше еднолично да управлява с укази а всички около него гледаха да откраднат каквото могат - колко зулуми направи докато изчисти тия ***. След това не се справи по най-добрия начин с Дагестан и Чечня и получи 20 години зверски тероризъмГрандиозния провал "КУРСК"След това тъкмо 2008 се кротнаха нещата и Грузинците нападнаха Медведев се оказа идеален втори - пак грешка на Путин платена с кръв в Осетия

48

ьььььььььььььььььььь

преди 7 години

До РеалистСтрашно глупаво е да сравняваш Хитлер с Путин-ЗАЩОТО-било е друга епоха,други нрави,друг манталитет,друга индустрия и икономическо развитие,малка осведоменост на обществата,друго разпределение на великите сили,техническо несъваршенство,неразбиране на гео-политическите реалности от обикновенните хора и т.н...Разбирам че пишеш с опорните точки на НПО-то си-но е тотално глупаво.Още повече че руснаците не са немците-те имат изострено чувство за справедливост-------

47

Анонимен

преди 7 години

Някой си бил реалист - ами защо не вземе да прочетекакво пишат в англоезичния интернет бивши американскивоенни разработчици по различни проекти за да му станеясна реалността.

46

Анонимен

преди 7 години

Целият свят мрази САЩ, ама не ще да си го признае. Е, край с американската хегемония. Ще дойде ред и да си платят, за мръсотиите направени от по света. А за трета световна, по-добре да не мислим. Защото ако наистина стане, нищо от света няма да остане, освен 10-20% от Руската общност. Има къде да се скрият руснаците, за разлика от огромните небостъргачи и мръсни-отровени от смог градове на американците! Нека си плюят по Путин. Това доказва, че е добър стратег и до сега загуби няма.

45

Боби

преди 7 години

До Реалист 46Реалисте изхода от кризата 29 година е направен в различните страни почти по един и същи начин - Германия - инфраструктура(магистрали заводи за бензин) и по-малко ВПК виж Англия и САЩ след 29 залагат на производството на флотилия свръх тежки ДРЕДНОУТИ И САМОЛЕТОНОСАЧИ. Като се строят изключително с ползване на колкото се може повече човешка сила(в сравнение с 39-45) и по този начин правителствата са подпомагали градското население да оцелее в кризата и парите да се завъртят.

44

Анонимен

преди 7 години

не приписвайте на лавров недомислици;светът мрази американците а не русия.нормалните хора ненавиждат американското блато

43

Анонимен

преди 7 години

статията е направо боза.путин за разлика от западните недоносчета знае какво прави,и затова им е неудобен.американската армия е неспособна да се справи със собственните си терористи та камо ли със чуждите.всеки ден в клоаката америка има стрелби и гинат невинни

42

Питам

преди 7 години

Скоро Ловров в изблик на откровение каза : Целия свят мрази Русия.... Шашнах се като прочетох това. Но коя е причината ?Дали защото са много миролюбиви ?

41

Реалист

преди 7 години

И аз да го кажа направо.Хитлер до 1940 г. е правил точно това , което прави сега Путин. Почти целия държавен бюджет на Германия работи за военната машина. Разработват се нови военни стратегий , нови оръжие ,дори правят фабрики за производства на бензин от въглища.Нова военна доктрина и т.н.НАТО не са глупави и виждат за какво се готви " миролюбеца" от Москва.

40

Да го кажем направо

преди 7 години

Незнам ама досега Путин ги направи къдрави американците-а евро-бюрократите са диви и щастливи-защото слушат САЩ.Досега НЯМА нито едно политическо начинание в което Путин да не е победил-факт.Така че такива писаници са за успокоение на НПО писачите.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Русия ще получи военна база в Египет...

38

Анонимен

преди 7 години

Пишете си статийки-не пречите!!В същото време на дипломатическият фронт Путин вади от ръкава си джокер след джокер!!Край и свършване нямат,да се чуди човек как и по кой начин да противодейства!!С такива статии.........надали и едва ли!!!

37

Анонимен

преди 7 години

А може ли да сте толкова про сти? Май да!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26 "Точно пияните руснаци"350 000 българи зависими от алкохола