42

Анонимен

преди 7 години

На следващите избори народа така трябва да направи нещата че ГЕРБ да са история

41

До #6 Да на Цецка Ц

преди 7 години

Преди доста години, когато бяхме студенти, с две колежки лепяхме обяви по нощите. На Лъвов мост жриците ни гледаха как лепим, но никога не сме се притеснявали от тях, нито от сводниците им,които стояха встрани. Сега дали биха посмяли три момичета да се завъртят в района през нощта?Продажните ни политици ни върнаха 300 години назад.

40

Анонимен

преди 7 години

А задължителни медицински прегледи на тези бактериологични оръжия провеждат ли се?Само глупости си пишат " жрици", " екзотични танцьорки" и най- новия виц: вместо сутеньор- " импресарио на екзотични танцьорки".

39

Анонимен

преди 7 години

Към 44. Първо уч. година започва или края на август или през септември, зависи от провинциити. До края на юли децата са на училище. Второ в Германия доста от младите момичета са облечени не с дрехи скривалището тялото, а напротив къси, та къси панталони, клинове, деколте та до пъпа и хич не им пука че са по 100 кг.. Бежанците са с такива разбирания, но пък и на германските не им пука.

38

Наблюдател

преди 7 години

Битката за София и България ще я водят роли и араби. В ролите ми е надеждата арабите да срещнат някакъв отпор.

37

Наблюдател

преди 7 години

То и българите, като *** се местят от района на Лъвов мост. Все повече магазини, офиси, заведения затварят врати, а живеещите там българи продават и се махат. Без съпротива. Част от София е под арабско иго.

36

Анонимен

преди 7 години

Мама, на тати, не дава без пари ! Значи ли тате, мъжа е свод ник, а мама, жената ,*** защото удовлетворява нагона му?

35

В Германия

преди 7 години

Още през 2015 г., в началото на учебната година, директорите на училищата предупредиха родителите, че ако невръстните им дъщерички не са обути с плътни чорапи и затворени обувки и не са с дълги ръкави, мигрантите приемали това като покана за секс, дори момичето да е под 12 г.А в Германия учебната година започва на 1 август!!! Кой нормален човек в Европа ще си опакова детето посред лято в дреха с дълги ръкави, бабешки дебели чорапи и есенни затворени обувки?!Онези вече ни налагат дивотията си!!

34

Днес - в конфликт с

преди 7 години

жриците, догодина ще вече ще правят забележки на жените ни затова, че в жегата ходят с рокли без ръкави. После ще започнат да шамаросват 12-13-годишните момичета, защото през лятото те ходят по бермуди.И накрая току виж сме дочакали наредба от някоя мислителка като КриСталинка, с която да се забранява дори на малолетните момичета да ходят със сандали, защото пришълците считат, че е неморално да се виждат пръстите на женските крака. Нали в Германия вече предупредиха родителите на ...

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Правилен въпрос задаваш и предложението ти е добро, а отговорът на твоя въпрос също е простичък.Тези хора са дошли в Европа с убеждението, че носят по-висока култура и по-добър цивилизационен модел. Те са дошли тук, за да ни превъзпитат. Така им е казал имамът, когато са тръгвали за насам.Затова, много церемонене с тях не бива да има. Нужна е твърда ръка и безкомпромисност.

32

Годзилчо

преди 7 години

по-радикално настроени младежи от Близкия изток, които са окупирали Лъвов мост......СРАМ за нация с 1300 год. история.Всички тези да се съберат и в Банкя.

31

Анонимен

преди 7 години

Така и не го регламентираха този бизнес, а той е бизнес. Да го регламентират. Да имат жените здравни застраховки, да има определени места за тях, охрана, мениджер (цивилизован сводник или сводница) и да си плащат данъците. И обществото доволно и жените доволни. Доказано в Западна Европа! На управляващите или не ми пука, или сводниците кихат директно пари на определени хора.

30

Анонимен

преди 7 години

"Те не одобрявали появата на разголените нощни пеперуди и често влизали в конфликти с тях."На тези радикални младежи трябва полицията и съда да им напомни, че не са нито в Сирия, нито в Афганистан, нито пък в Ирак. България е свободна държава! Ако не го одобряват да си ходят. Простичко е. И защо като са конфликтни тези радикализирани младежи са на улицата свободно?!?!?!

29

Анонимен

преди 7 години

"проституцията не е незаконна а само сводничеството"На теория. На практика всеки собственик на публичен дом е сводник и получава жените от други сводници. Когато държавата започне да изнудва *** за още пари, и тя става сводник."и свързаните с това осигуровки и прочие."Пример Германия. Легална проституция. Брой *** - до половин милион, никой не знае точната цифра. Здравно осигурени като такива по данни на немските каси - четири, една от които жена.

28

Анонимен

преди 7 години

проституцията не е незаконна а само сводничеството.просто трябва да се регламентира както не може да си сложиш сергия на всяко място така и с проституцията.да се приеме че е професия като всяка друга и свързаните с това осигуровки и прочие.

27

мм

преди 7 години

"...Те не одобрявали появата на разголените нощни пеперуди и често влизали в конфликти с тях." И от кога тоя **н може да дойде в кащата ни и да слага ред на него какво му харесва и какво не?!? Дори и за проституцията, но утре ще каже че не му харесват църквите - значи ли че ще се съобразим ?!

26

Анонимен

преди 7 години

20% от населението се изпарило и е съвсем нормално някой да запълва вакума

25

Анонимен

преди 7 години

"напълно легален в цивилизованите страни, сега сме 21 век."В още по-цивилизованите Швеция и Норвегия е най-строго забранена от всички държави с нелегална проституция. В малкото с легална ситуацията с трафика на хора е ужасяваща.

24

Анонимен

преди 7 години

"Легализацията просто ще ги разкара от улицата"Легализация означава легализация НАВСЯКЪДЕ, включително на улицата. Единствените ограничения по квартали са на кои улици да проституират. Например твоята. Не е легализирана в редица страни, а само три западни, и там е ад. При легализация България ще се напълни с още стотици роми от Румъния, Турция и бивша Югославия, да не говорим за китайките. Франция я легализира, видя се в чудо и я забрани пак. Австралия през 80-те се напълни с милион тайландки.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен че кореняците-столичани си предпочитат брадати, но тях да любят, затова софиянките все се озъртат и недолюбени ходят