38

Анонимен

преди 7 години

,,Форбс ,,....Тъпоумен интригант....?????

37

Няма как

преди 7 години

"Прецизни" са кметовете, боце... Спазват установената "схема" - толкова за влагане в проекта, толкова за тях, за проверяващи, за партията, за теб и... т.н. Никакви издънки иначе... лошо, нали!? И естествено ще правим до откат неизползваеми екопътеки, стадиони и басейни в села с по 200 старци и пр. "неотложни" неща...

36

А бе

преди 7 години

Не е по темата ама няма къде другаде.Почти седмица от регистрацията на всички кандидати, а няма социологически проучвания??!!!Дълбока конспирация нещо,велика тайна?Или резултатите не се харесват и чакат Цецо да ги нагласи?Айде малко по-сериозно,ако случайно ГЕРБ загуби,това краят на света ли ще е?Макар че като гледам анкетата на ДНЕС* може и това да стане.*Естествено няма как тая анкета да е точна,защото потребителите не са представителна извадка.Но може да даде някои насоки.

35

Анонимен

преди 7 години

Рапонеееее, стана за смях и подигравки на цял свят. Ако не си забравил да четеш виж как са те обрисува ли във Форбс. Времето ти изтече щом и американците се отвратиха от теб.

34

Боко+ва

преди 7 години

Внимавайте,защото който се издъни,ще има смяна. Кмета на София,ще стане кмет на Бургас,бургаския ще отиде в Стара Загора,старозагорския в Русе и т.н

33

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА БЕ ***!

32

опетков

преди 7 години

До socialen И понеже умните и образованите по време на избори ходят за гъби, *** с 13% печелят изборите.

31

опетков

преди 7 години

До Анонимен От политбюро:Тази точка се изтърка отдавна, не ни излагай.

30

Шефа

преди 7 години

"Бъдете прецизни с проектите " , означава всеки кмет да предвиди освен процента за Дончев /кожодереца/ , а и специален процент за Премиера /премиерския пай/А това дето щели да намалят парите по фондовете е за настървяване на кандидатите и повишаване на процентите !

29

Бранник

преди 7 години

Искам да припомня един виц с поука на Боко: През зимата едно врабче замръзнало и паднала на пътя. Минала каруца и един кон се изходил върху него. Врабчето се съживило и си показало главата. Минала втора каруца и премазала врабчето. Извода е: Когато ти е насрана главата не я показвай.

28

Анонимен

преди 7 години

На чужд гръб и 25 милиарда заеми са малко .Честито от Герб.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен21 Личностно разтроиство .Хистрионно !

26

Анонимен

преди 7 години

До За съжаление Всичките му деяния доказват че е бавноразвиващ .В мислите на такива индивиди винаги присъстват мании за величие ,безпогрешност ,лаври и подчинение ,подчинение в името на тези идеи.Маниакално подчинение за осъществяването на болни амбиции.

25

За съжаление

преди 7 години

Всички дълбоко се заблуждават, ако си мислят, че този ще подаде оставка доброволно! Той така се е е вживял в ролята си на Спасител,Миротворец и Благодетел на "горките" бежанци,че чак сам си вярва,дори и планове крои за следващите 10 год поне.......Само и само да се стичат парички в бездънните му джобове !

24

Анонимен

преди 7 години

Той затова гони умните от БГ и набляга на ***

23

socialen

преди 7 години

Само ***, неграмотен, нискоинтелигентен Пролетариат е в състояние да се възхищава от простотиите, избълвани от неграмотния Борисов.

22

socialen

преди 7 години

Като не спи и не яде, Борисов бълва по цял ден само простотии пред нискообразования си, малоброен, полуграмотен електорат от бедни, провинциални, български избиратели, които са едва има-няма 13% или много по-малко от 1/6 от всички български избиратели.

21

BURZUM

преди 7 години

"Дълбоко-посредствен,тъпоумен интригант -сървайвар..."цитат от списание Форбс...хахахах

20

Кратун

преди 7 години

Глупости. Баце се застрахова. Като му резнат фондовете няма да е защото са крали като разсипани, а заради бежанците. Баце разбира се не е Орешарски да му спират фондовете, щото крадат. На баце ще му ги спрат заради международното положение, а той пак ще е чист като сълза.

19

Анонимен

преди 7 години

Е кво като режат пари заради бежанците?Те само си търсят повод закво да отрежат.Никой не е нетолерантен към бежанците ако беше така в Европа щяха да се събират армии да ходят да бият бежанци и да им палят лагерите.Ама не като сега 5 слаботелесни скинара хвърляли пластмасови бутилки и властите да пратят хиляди армия и полиция да пази бежанците.Европа в момента е свръхтолерантна следващото ниво на сигурно ще е да се приканват гражданите да се самоубиват и да прехвърлят собственоста на бежанците.