10

мика

преди 7 години

какво значи - много, а кой им разреши да отварят толкова аптеки - нали има закон по колко аптеки на човек и на какво разстояние една от друга, но си затваряхте очите, защото става дума за пари и то много пари...сега се сетихте ,че били много аптеките............

9

Анонимен

преди 7 години

В Шумен има на едно площадче в центъра 4 или 5 почти една до друга.

8

Анонимен

преди 7 години

Целта е жителите на селата да бъдат уморени или прогонени и в имотите им да бъдат заселени шведи или бежанци.

7

НИЕ

преди 7 години

А жителите на селата изобщо нямат достъп до аптеки в близост.Това не ссе ли знае от господа управляващите умници?Неграмотни бивши фелдшери им вземат големи комисионни в старозагорско.И това се знае от РЗИ.А добри решения на проблема за нощните и селата по света има.Защо не се заимстват!?Нехайство!

6

Анонимен

преди 7 години

*** коментари!Денонощните аптеки се ползват основно за покупка на презервативи. Хронично болните си имат лекарства. Умните родители се запасяват с най-необходимото за децата си. За глупавите и ццигганите държавата е измислила Бърза помощ, с което прави всички ни на ***.

5

Анонимен

преди 7 години

ДО 1 В ГЕРМАНИЯ ЗНАЧИ НЯМАТ ЛЕКАРИ И АПТЕКИ. И СМЪРТНОСТА Е ВИСОКА . При нас лекарите са 1 на 215 души. Там 1 На 370 души. В МОСКВА 1 ЛЕКАР НА170 ДУШИ.

4

Анонимен

преди 7 години

СТАТИСТИКА ОТ БЮЛЕТИН НА БАН. МОСКВА НАЙ МНОГО ЛЕКАРИ И АПТЕКИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. Средна година живот мъже 65. БЪЛГАРИЯ Е НА ВТОРО МЕСТО. Норвегия 1 лекар на 475 души 85 г.

3

Анонимен

преди 7 години

ДО 2 НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ НЕИСТИНИ. ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ЗА 20 ГОДИНИ ИМАХ 10 БОЛНИЧНИ И ТО ФАЛШИВИ . ДОКТОРИТЕ СЕ КУПУВАХА КАКТО И СЕГА.

2

ТОПЛА ВОДА

преди 7 години

Бай Тошо го беше измислил Перфектно - във всеки Град по една Болница , във всеки квартал по една поликлиника .И във всяка по една аптека . Денонощно с Линейки .В селата имаше телефон 150 , веднага линейката ти докарваше без пари лекарство , дори да те боли мазол .Тогава нямаше като днес 112 , имаше три номера и веднага идваха хора на помощ .

1

маде ин Булгари

преди 7 години

На глава от населението, аптеките в България са двойно повече отколкото в Германия! Което означава, че половината от тях ще фалират!