19

Един от Северозапада

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКОПоляците от Украина ли взимат частите за ремонта, или произвеждат сами???Ако работиш в сферата на техниката, вероятно знаеш, че синонима на менте при частите за соц автомобили и техника е "украинско". Другия начин е, това , закоеуто намекнаха тук-части от бившатаГДР, дажецели двигатели ще разглобяват, ако трябва.Но, нашите-въртят, сучат, и пак на руския *** ще кацнат."1 кило брашно да имаш-дай го на майстора,да ти омеси и изпече хляба, а не на калфата."

18

Един от Северозапада

преди 7 години

До Друг от ПодбалканаНе позна, приятелю. Сружил и учил съм много години под Балкана, работил съм и по ТЕЦ-овете, по Мариците, знам много добре за какво става въпрос, още от Тошево време. самоделните трактори нахората, мойсъстудент гледаше 4 дк фастъци в двора си, и ги продаваше на Булгарплод, а друг ЧАСТНО имаше няколко шприца.При нас го нямаше-наказваше се.При вас-за да не се бунтуват и искат независимост, турци и помаци, и преди, и сега.Двоен стандарт.

17

Друг от Подбалкана

преди 7 години

До Един от СеверозападаАко можеш се сети защо от Балкана надолу България коренно промени своя лик последните 8 години и защо над Балкана сте още в 80-та година.Малък жокер ще ти дам.Има връзка с това за кого гласувате.

16

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Анонимен4И първокласник знае че най качествен ремонт се извършва в производителя на самолетите-концернът МИГ.Първокласника нищо не знае.Според руската оферта цена за ремонт на един двигател беше 1.4млн. без ДДС с гаранция една година или 100летателни часа.Полската оферта беше 1млн. с ДДС, две години гаранция или 200летателни часа.Каже сега кое е качественото като на всичко отгоре срока за ремонт от руснаците беше 10-11 месеца а на поляците 5 месеца.

15

Един от Северозапада

преди 7 години

Стара поговорка: "Колкото повече мърдаш- по- на вътре влиза!" Такавлезе и за Белене, и за Южния поток, а тепърва щеотиграват и много такива положения, с чупки и финтове в кръста. Такае,като се правиха на велики, а не гледаха националния интерес , който не е интереса на ЕС и НАТО.....

14

Анонимен

преди 7 години

Щом е написано толкова оплетено и неразбираемо явно става дума за сделка с руснаците.На цяла България й беше ясно 4е това е единствения логи4ен вариант,но този бурсук на снимката опита вси4ко за да не стане това.Сега моментално да го изритват за двегогишния му саботаж на реновирането на българските ВВС

13

Хайде

преди 7 години

бе, Ненчев. Откога си заговорил за тези двигатели. Третата Световна война вече свърши, а ти още се туткаш. Остави ги, те не са необходими. Войната свърши вече, а ти тепърва се стягаш да воюваш.

12

Епа,

преди 7 години

ние сме имале цели пет миг-а ли бе дагое'а? Баа..

11

Анонимен

преди 7 години

Още през 1997 г. в складовете на завод 20 в Рибинск където се произвеждат беше пълно с двигатели и свободно можеше да се закупят. Сега как е не знам но конкурс при положение че МО може да изпрати някой и просто да ги докара от Русия. Стига комисионни и простотии. Няма ли най-после някой умен да поставят на мястото на военен министър който разбира от военни работи не само от девици...

10

Анонимен

преди 7 години

Кой ще прави ремонта не стана ясно-Полша. България. Русия - кой?

9

Анонимен

преди 7 години

Кой гласува за ГЕРБ ?.

8

Анонимен

преди 7 години

Нали шутът Ненчев се переше, че сега ВВС са най-добре от десетилетия насам. Какво очаквате от един шут-трудовак? Шутовщини!

7

мнение

преди 7 години

Ха-ха... директно договаряне, значи комисионните при мен! Правилно, трябва да има ред, не може все едни същи да лапат, пардон - да договарят.

6

Анонимен

преди 7 години

Мирише на плащане на Русия и за тези измислени ремонти. Само ни чакат, да видят каква ще я свършим.

5

Учуден

преди 7 години

Чакайте ся! Нали още на пролет всичко беше договорено! А сега - ново договаряне! Нима предишните не са ставали, но тоя *** е разбрал чак сега?...

4

Анонимен

преди 7 години

Този какво се прави на утрепан? И първокласник знае че най качествен ремонт се извършва в производителя на самолетите-концернът МИГ.Поляците просто прецакаха и това което можеше да се възстанови, с кривите си ръце. За това престъпление, военен съд дава смъртно наказание. За диверсия.

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тиквата и гербаджийската му...управа са национални предатели.Въоръжените ни сили са...сринати технологично...умишлено.Вън продажниците от власта и на съд.

2

0,01 bg lev

преди 7 години

Sramota...oste ne ste gi kupili? Treto prishestvie li chakate? Ujkim miliardi evra i rubli spechelihte ot prodajbi na narkotici, orajia, alkohol, masla, goriva, energia, metali, stroitelni materiali, zarneni kulturi, bulgarski automobili, bulgarski vlakove, bulgarski samoleti? Samo partizani za pretopiavane li kupuvate?

1

Анонимен

преди 7 години

Колкото сме по малко повече ще си поделим. ГГЗ. Това не е по комунистически .Ако имаш две ризи дай едната на ближния си .Ако вземеш рушвет за два закупени двигателя раздели мангизите с уртака си и не бъди алчен.