55

Майка на ученик

преди 7 години

Айде бе мила ми госпожо! ОбразОвание! ... Вие не Образовате, Вие ОбразУвате неграмотен, проС (нарочно няма Т накрая) Илекторат. Простия човек, лесно се образува, образования обаче трудно се командва. Е това е целта. Гледайте си вашата паничка ... Час да мине, друг да дойде. На 25 заплата и така от ваканция на ваканция. Моето дете обаче няма да го образувате, защото АЗ си го образовам след глупостите в свърталището.

54

Анонимен

преди 7 години

"223 млн от ГЕРБ"От касата на партията или от бюджета на държавата ? Въпроса е реторичен.

53

С..о-М.зо

преди 7 години

Как перверзно-мръснишки гледа тая на снимката, само! Голям опит в бранша, голям. Тя така е и стигнала дотук.

52

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Да кажем, че успяхте да купите учителите за изборите. *** тия пари, все от някъде един ден ще трябва да се избият, дано пак не се трансформират в поредният милиарден заем. Първом е важно съдържанието на образованието, а за това трябват идеи и концепции. Нъл ви думам, моите впечатления от 15 септември са ясни: "ако днес ме бяха пратили в училище, щях да стана съвършеният камикадзе". Парите идват след това, за да подкрепят съдържанието и да го реализират на практика. Иначе това не е управление, да изсипеш една купчина пари за да купиш дадено съсловие. Що не ги дадохте по-рано, бре?

51

Анонимен

преди 7 години

Кои влиза МИО? От котилото е Трайчо. Бил искал да му видя автобиографията и на Цецка, преди ноември 1989г. Трайчо да не е внук на Георги Трайков?

50

Георгиева

преди 7 години

Ами......изборите наближават, нищо ново под слънцето!

49

Stan

преди 7 години

Чиста предизборна пропаганда -гарантирано от ГЕРБС тяхната визия за "училищното образование, за който ГЕРБ е основният двигател в последните 5 години" в 1 клас трябва да боравиш с числата до 100, във втори решават задачи с 1 неизвестно а когато станат студенти незнаят да умножават.А учителите са изключително нагли. Тези пари трябва да се дават за резултати от постижения в обучението а не за резултати на изборите

48

Анонимен

преди 7 години

Тва министерство министър има ли? От вчера насам се снимат и изказват мастити герберасти - Премиер, финансов ресорен паж, няколко мажоретки от Герб, Янка Синдикатова Такева, шефката на комисията по образование..... А Кунева, която още преди месеци се опита да трупа рейтинг по темата я скриха тотално. И за какво го крепят това правителство. Герб да трупа рейтихг. Симеонов и него някой го излъгал, че той строи оградата.

47

родител

преди 7 години

УЧЕНИЦИТЕ НАМАЛЯВАТ ВСЯКА ГОДИНА,СТАВАТ ВСЕ ПО НЕГРАМОТНИ,ЕДНИ ОТ НАЙ НЕГРАМОТНИТЕ В ЕС.ЗА КАКВО УВЕЛИЧАВАТ ПАРИТЕ?

46

Анонимен

преди 7 години

Тройчо Трайков е роден в София, завършил е Първа английска езикова гимназия и УНСС със специалност Международни икономически отношения. Впоследствие специализира финансов анализ и мениджмънт в Австрия и Германия.Цецка Цачева е родена на в с. Драгана, завършила е гимназия в Плевен. Работи като стругар в един местен завод. Завършва задочно право в Софийския университет Св. св. Климент Охридски (?!?). Член е на БКП, след което подкрепя СДС, ССД на Стефан Софиянски и накрая номадството й завършва в Герб. "Била съм член на БКП до 1989 година, но не се срамувам от този факт, защото тогава БК

45

Анонимен

преди 7 години

Др. Борисов, предизборното ти раздаване на пари на ВМА, попове и учители води, до възмущение в умните и начетени хора. Уволни си съветниците.

44

анонимен

преди 7 години

Нито ще има благодарни,нито ще им стигат.До година пак ще реват,че са им ниски заплатите.От туй държава не става.Вече се отвратих дори и от ГЕРБ.

43

lele

преди 7 години

223 млн. лв. за увеличение на учителските заплати. 5 клас 32 часа седмично (без физическото) - 37 учебника и тетрадки. От тях 18 са учебниците и учебните тетрадки с цена 10-30 лева или по 10 лева на дете излишно дадени. 60 000 ученика са в един випуск - 600 000 лева неправилно събрани от семействата. За 1-11 клас са 600 000 деца - 6 милиона за една година само от перо излишни учебници. Става дума за такива, кито за повечето ученици са абсолютно ненужни реално.

42

Край

преди 7 години

Кунева ще дава пари! Разбрахте ли сега кой дава парите . А сега целувайте ръка и при избори знаете ...

41

до 38

преди 7 години

преди 30 години бяха изтеглили 11 млрд. и бяхме във фалит твоите любимци. Те не бяха престъпници де.

40

ФАКТ

преди 7 години

Който е негоден и некадърен за нищо, става даскал и учи другите!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Поздрави от Ресурсен Център СливенКлатим си краката, бистрим интриги, не ходим даже на работа, само тръскаме държавния чувал и лочим държавна пара!Евалла на г-жа Стефанова и на дебелата ***, щефка на Инспектората по образованието, която замита всяка кражба и точи пари с фирмата на мъжа си.Евалла и на сливенските разследващи и прокурори, че само се барат по дупките и нищо не предприемат!

38

Ресурсен Ц. Сливен

преди 7 години

В образованието се перат пари и се точи републиканския бюджет и това е публична тайна.Директори на училища, началнички на инспекторати, полицаи, прокурори - всичките са в говната.

37

popa

преди 7 години

ЕЙ, мотивирагте ме да гласувам ГЕРБ , и родата и те, с тея еФтини трикове !!!

36

Анонимен

преди 7 години

Имам въпрос към профсъюзите-персонално към Пламен Димитров и Янка Такева.Защо досега спахте и нищо не направихте за учителите,а точно преди изборите се хванахте на хорото на ГЕРБ.Вие независими ли сте или сте част от властта?На кого се слагате сега?Или едновремено на властта и учителите.Ако е така,жалки сте.