11

гарантирано

преди 7 години

2015 в България са се родили 52 000 бебета, 40 000 са емигрирали и 110 000 са умрели. Гарантирано от т.н. ЕТ герб-буда. Дори бежанците, дори и българите не искат да останат в България! И те предпочитат да емигрират!

10

стабилност

преди 7 години

Стабилност и спокойствие, нулев растеж, липса на криза и нулева безработица, има само на гробищата. Където се наблюдава и стабилно увеличение на броя на погребаните.

9

Кирил Софийски

преди 7 години

Зависи като какво се разбира под "Бизнес " тук в источна Европа?!? Защото в България под "Бизнес " се разбират неща ,които в цял свят се определят като "Престъпление"! Примерно за голяма група хора бизнес тук е -трафика на бежанци! От него се печели добре! А в България под "Бизнес" се разбира всичко от което се печели! Друга голяма група прави бизнес с упоиващи вещества, менте на маркови стоки, цигари ! *** пък свободно и безпрепятствено си правят бизнес с желязо ,фирми, и други .

8

Предложение

преди 7 години

Предлагам на автора, да направи друга аналогия И СТАТИСТИКА - не с инфраструктурата , а с ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ...В БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ. Колкото повече осъдени ва корупция има в Румъния--толкова повече нарасва и БВП. Или авторът поддържа тезата на премиера--че в България няма осъдени за корупция ,зяащото няма такава, докато в Румъния щом има осъдени, значи просто има корпуция. Лично за мен, авторът се опитва завоалирано да лиже частите под кръста на ЗНАЕМ КОЙ!

7

Смех

преди 7 години

Таз скромна женица нищо не разбира от икономика. Бръщолеви празни клишета за инфраструктура.Когато предприемача, какъвто и да е, се блъска в стената бюрокраци=корупция, веднага разбира, че бизнес в БГто на Буда е невъзможен.

6

до 8

преди 7 години

!? още една друга реалност-----много сте, силни сте....

5

До Автора

преди 7 години

Авторът на статията явно живее в друга реалност. 1 е напълно прав...Корупцията на всички нива , начеро с великия вожд, мотор и генератор на корупцията. От нея идва всичко--- некомпетентни служители/ назначаване с пари , а не със знания/, вечно невинни - престъпници, полициа в организирана група за престпъления, главен прокурор- кукла на конци, депутати-дупедати.... неизчерпаем списък. Или е сбъркан автора или това е поредната порция венцехвалене на тиквата с цел да краде повече.

4

Я гледай....

преди 7 години

До ВЪПРОС 2 Да , аз разбрах че инфраструктората е основна предпоставка за икономическо развитие.А ти какво разбра , че асфалт не се яде ? Нали ?

3

Анонимен

преди 7 години

Румънците дърпат напред, докато ние лежим.....

2

ВЪПРОС

преди 7 години

Някой разбра ли нещо от тези бръщолевения на жената ?

1

Анонимен

преди 7 години

Невенке, имала ли си фирма, в България? Не, нали? Инфраструктурата, а? Пре дпоследна грижа е тя. Надстройката е проблемът, ако разбираш какво ти пиша, защото тук няма пазарна икономика...