12

Compri

преди 7 години

Bezplatno bulobrazovanie, bezplatno bullekuvane, bezplatni buluchitelski i buldokterski zaplati, bezplaten bulsreden prast...:-)

11

НИЕ

преди 7 години

И още по-строги мерки са нужни за укрепване на дисциплината-отстраняване от час за смущаване на учебния процес,изключване/а не както сега преместване/.Нека родителите и ученика тогава да пообиколят няколко училища,които не ги искат и да разберат някои нагли ученици и родители,че училището не е хан ,а духовен храм и който не е за там да върви в дуалното да чиракува!От друга страна и учителите да се позамислят за модернизиране на методите си!

10

дебел депутат

преди 7 години

Да влизат и излизат от час с пръстови отпечатъциСрещу "източване " на делегираните бюджети.Така "наште ора" с устройства за пръстови отпечатъци ще станат още по- богати, което е целта на управниците

9

Учител

преди 7 години

От години изискваме бележки с амболаторни листове и какво от това.Лекарите много често издават бележки,без пациентът да е там.Мерките нито са нови,нито са особено ефикасни.

8

Анонимен

преди 7 години

Всичко е фалшиво, хора. Фалшиви бележки пишат и родители, и ученици... Грамотно написани бележки? Този човек знае ли къде се намира? България не е София, 119 СУ или СМГ, да речем... Боже, пълно е с неграмотни родители, които нито могат да пишат, нито могат да четат. Които се интересуват от децата си като от банкомати... Нашите управници не знаят къде се намират нито какво правят, нито какви ще са последиците от безумните им решения.

7

маларт

преди 7 години

Детските да идват в училището е добра идея. Ще има стимул да се пишат по-съвестно отсъствията. Но с представителите на етническите няма да стане - ще се преместят в друго училище или ще дойдат да бият учителите

6

родител

преди 7 години

Докaто с тройки стaвaт стусенти и дори си избирaт университет, нямa смисъл редовно дa ходят нa училище.

5

Анонимен

преди 7 години

Едно време имах съученичка, която отсъстваше много често без никаква реална причина. После идваше с едно тесте бележки от личния си лекар - всичките подписани и подпечатани от него с диагноза ОВИ (остра вирусна инфекция), но липсваха дати на отсъствията. Вземаше дневника на класа, за да види кога са й отсъствията и си ги попълваше сама в междучасието.

4

КРЪШКАЧ

преди 7 години

Родители, които ходят по гайдата на глезените си деца, за да не ходят на училище. Щели да стоят повече пред кабинета на лекаря. Интересно как вземат бележките/с измислени диагнози/ без да стоят пред кабинета. Не, че амбул. лист е гаранция за истинско заболяване, но поне няма да ги пишат "учениците" сами

3

Анонимен

преди 7 години

училището е фабрика за прости роби

2

Анонимен

преди 7 години

От гербери само глупости. Кунева, ако знае колко я обичат учителите ще избяга в Зинзибар. Хубавото е, че за нейните простотии се обвинява бащицата, което ще доведе до още по-малко гласоподаватели.

1

gtf

преди 7 години

гербава работа - глупава. Ако ученик има повече от 5 на месец да пращат само неговите - не на всички.