81

ххх

преди 7 години

дали кристалинка е проверена за конфликт на интереси? като еврокомисар по бюджета тя е обслужвала европейските държави, а те сега пледират за нейната кандидатура. некоретно е и късното й влизане в битката. както изглежда това оон не е с високи стандарти, след като допуска такива неизчистени важни подробности.

80

657

преди 7 години

то за Бокова е ясно... но Георгиева също вече е без шанс: но за голяма част от света и особено за комшиите в района БГ е орезилена яко- по-лаконично не може да бъде май речено: "Бокова считает, что из-за этой истории "Болгария станет посмешищем". Ошибается. Не перестанет им быть"- еле в македонските кръчми дълго ще се майтапят с нас....

79

Анонимен

преди 7 години

рашките във форума се усират от мъка. много ме радва това. Не разбрахте ли че тая жалка държава никой не я бръсне за слива.

78

Анонимен

преди 7 години

Защо се изненадвате?Навсякъде има наши и ваши.Просто сащ иска неговият инструмент оон да има поредната плюнка за шеф.Защото всичко, което се прави, а не се случва, то е срещу Русия, защото Русия е богата на ресурси.Хулиганите от американската върхушка няма да умрат спокойни, ако не откраднат и това.Това е тяхната демокрация.Едно смешно представление за наивници.Много ни подценяват.Апропо, некадърникът -"режисьор "Евгени Михайлов, да докаже "чистия" си произход.Как се прехранва този?

77

Wikipedia

преди 7 години

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0Там пише Сталинка ???

76

до 100

преди 7 години

Ти явно си някакъв психар зорозоид. За да стане Кристалина шеф на ООН, трябва и 5-те страни с право на вето да я подкрепят. Само една ако наложи вето - адиос, мучачос ...Така, че Русия ако иска да спре Кристалина има пълнота възможност да го направи. Дали ще го стори или не, зависи от това Буда на каква цена ни е изтъргувал в телефонния разговор - може да е обащал на Путин да се строи АЕЦ-Белене например.

75

Анонимен

преди 7 години

Още колко поръчкови статии, величаещи СТалинка ще пуснете ?Тези страни, които сте изброили нямат абсолютно никакво значение.Важните са точно 5 - и те са Русия, Китай, Франция, Великобритания и САЩ.Това са страните, имащи право на вето.

74

Цицелков

преди 7 години

Нема ли некой безродник като евгени михайлов да пусне едно писмо ??? Все пак Кристалинка също е от комунистическото котило и видна политикономка

73

Анонимен

преди 7 години

До КЕФ НА БУЦИЩо говориш глупости? България е никой в ООН. Без съгласието на всички членки с право на вето, нищо не може да се постигне там! Бълагрия я приеха за член на ООН, за да се платят едни санкции на Израел за свален пътнически замолет. Иначе нямаше как да накарат НРБ да плати по решение на международния трибунал (като член на ООН една страна е длъжна да се съобразява с неговите решения)!

72

Анонимен

преди 7 години

Русофилистицитее откачат!

71

Анонимен

преди 7 години

Тази ляля се насъскващи страните от Европа за санкции срещу Русияи сега очаква подкрепа от Русия.Типична прооста гербеерастка.Освен нова номинацията и е незаконна съгласно правилата.Всяка държава си има номиран кандидат.Това и го каза Китай.

70

КЕФ НА БУЦИ

преди 7 години

Руснаците ни ругаха, плюваха, продаваха и купуваха, въздушното пространство нарушаваха, изгавриха се за Белене, осмиваха ни за какво ли не. Е, сега им го ...... четвъртит, щото и осата е мъничка, ама лошо жили.

69

Анонимен

преди 7 години

Ако Господ се пенсионираКристалина спокойно може да заеме поста му.Тя е готова за всеки пост в Галактикатаи е подготвена за всичко(както Кунева на национално ниво)

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86Кристалина Георгиева заплашила премиера БорисовЕййй, БоБо вече има начальник и няма да казва "АЗ,АЗ", а "ТЯ,ТЯ,ТЯаааа", ще се разболей човека . Меркел ще го ревнува.

67

ххх

преди 7 години

премиер, президент и външен министър - като тримата *** с тези резки и необмислени решения. съвсем ми объркаха представата за дипломацията като елегантност и финес.

66

Анонимен

преди 7 години

Ротшилд имат последната дума, вече има победител, но просто в името на резила да става шоу.

65

Анонимен

преди 7 години

От всичките герберасти , най противна е тая брюкселска зелка .

64

Анонимен

преди 7 години

ООН, както и всяка международна институция се доминират от Запада. Донякъде и от Китай, но не и от Русия

63

Скарлет

преди 7 години

Междувременно стана ясно, че Ирина Бокова ще пътува эаедно с френския преэидент Франсоа Оланд, эа погребението на Шимон Перес!!! Очевидно ще се обсъди и въпросът с номинацията и бъркотията!!!

62

Така е

преди 7 години

След провала на Бокова , надеждата ни е Кристалина. Повтаря се на 100 % сагата Румяна Желева и успеха е гарантиран.