28

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че Азърбайджан е 1вият участник в газовия хъб Балкан- България има сключен ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА АЗЕРСКИ ГАЗ , а не някакъв имагинерен меморандум! Традиционно българи и азери нямаме никакви търкания или проблеми- така, че- не виждам нищо лошо в това. Напротив- НИКОГА азерски депутат не е казвал, че ще изкупят България- както направи руския лешп%ер ! С 2 думи- България няма вечни приятели, а има вечни интереси!

27

АБСОЛЮТЕН ФАКТ

преди 7 години

ВОЙНАТА В СИРИЯ------Е ПЕТРОЛНА И РУСКА!!!РУСИЯ ---ПРЕЧИ НА ВСИЧКИ ГАЗОВИ ДОСТАВКИ , КОИТО БИХА Й РАЗРУШИЛИ МОНОПОЛА!РУСИЯ---ОТ ТОВА ЖИВЕЕ В СЪЩНОСТ!!ПУТИН ЩЕ Е "ВЕЛИК"---ДОКАТО СЪЩЕИСТВУВА "РУСКИЯ МОНОПОЛ" , ВЪРХУ ГОРИВАТА ЗА ЕВРОПА!!

26

ФАКТ

преди 7 години

То за това се води тая война в Сирия. Защото Европа иска конкуренция на газа. А Русия със всички сили пречи...зящото сега е монополист. Отворете си очите...от арабите и азерите вече 20 год непотича нищо към Европа защото Русия спира всички до Сирия. През Сирия минават най-важните коридори за тези доставки.

25

Анонимен

преди 7 години

И аз гледам гледам ама нищо не виждам.

24

ЕЛЕМЕНТАРНО ,БЕ...

преди 7 години

НЕМА "ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ"-------ИМА САМО "ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ"!!!/..същото важи и за т.н. "братство"/АИАТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ , НЯМА ДА СА ВЕЧНО ПОД БОТУША НА РУСИЯ ----И ТЕ ЩЕ ИСКАТ ИЗЛАЗ КЪМ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ НА ЕС И САЩ!!!КОЙТО СИ МИСЛИ ОБРАТНОТО ........ПРОСТО Е "ПОРЕДНИЯ ЗАГУ.БЕ.НЯК""КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ --И НЕМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД"--/Г.Димитров/

23

Анонимен

преди 7 години

Тиквата обича симитлийския кмет да му пълни тръбата на хъба а той да изпуска газове!

22

11

преди 7 години

Да бе, той азерския газ ще е без пари.

21

с

преди 7 години

Добре че видяхте др няма да има

20

Анонимен

преди 7 години

До РобскихахаххахаххахахахАбе пич, осъзнаваш ли колко си смешен. Твойте съждения имат много повече общо с тоталитаризма (за комонизъм не говорим, хал хабер си нямаш от идиология) отколкото мойте.

19

Робски

преди 7 години

14Знам за вас бившите робите на комунизма всичко е само едно: Ние сме против всички и всичко ново :) *** си с тая теория...неостахате вече...ще ви изчакаме до последния.

18

____________________

преди 7 години

За толкова години, не разбрахте, че няма добри и лоши - има интереси! Не ме интересува дали Русия е добра или лоша, щом мога да спечеля от нея! Това, че са воювали с Русия, не попречи на Германия да си пуснат северен поток 2 , дори въпреки правилата на ЕК.....Така, че ако ни беше наистина изгодно да направим Южен поток, ние трябваше да го направим... Това е днешната пазарна икономика...

17

Анонимен

преди 7 години

До РобскиИ географията ти като историята. Т.е никва ще да си от дългата резервна скамейка с калинки на премиерахахахахахахаахахахха

16

ГЕРБ инженеринг

преди 7 години

Споко, измислили сме го, газта ще се доставя с дирижабли до хъба. Същото ще важи и за залежите в Хак Кубрат, Хан Крум, Хан Омуртаг и други Ханове.

15

Jojo

преди 7 години

11Много си некомпетентен, за да водя диалог с теб. Плащай скъп газ на русите и не се обеснявай Ко има на картата.

14

Анонимен

преди 7 години

До РобскиГеографията в школата на Герб ли я завърши? Забелязах че са корифеи на тая наука. Апропо и Русия е в Европа, *** видиш ли държава със столица Вашинктон не е.

13

Робски

преди 7 години

Историята ти стига само до тук. Ние сме там където ни е мястото в ЕВРОПА.Ти се прегръщат с който искаш се ми е тая.Като не те кефи...влака и в Новосибирск.Да видиш малко история от близо кълвач.

12

Вин

преди 7 години

до 2 Колега поздравления!Много точно казано,оправи ми настроението-ЗА ЦЕЛТА ТРЯБВА ТРЪБА!После въпросната трябва да мине през някъде!

11

Анонимен

преди 7 години

До JojoКато отвориш картата на Света и погледнеш, ти става ясно, че ако искаха да прекарват газ примерно от Ирак (в който до скоро се контролираше от САЩ) можеха да прекарат тръба през Турция, а не през Сирия...От Иран пак става през Турция...От Азарбейджан освен през Русия става през Грузия и Турция...Виждаме, че Сирия не я бомбят за това...

10

Анонимен

преди 7 години

До Робскиза това ли брадски се прегръщаме с Анкара, май забравяш чии роби сме били. Е от такива "историци" кат тебе много ги либим. Винаги ги поздравявам с Ботевото стихотворение "В механата" последния стих ви охарактеризиа абсолютно точно

9

Робски

преди 7 години

Всички бягат от Русия...само тука в БГ некакви незнаини драскачи обесняват по цял ден за Русия колко е готина и яка и всичко грее.... умряха дядовците ви вече няма кой да гласува за Тея мишшки, колкото и дс се напъвате