12

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Проблемът ще се реши от само себе си. Българите ще станат *** и като един етнос ще живеем като в Карибите - ден за ден, весело, безметежно и щастливо. Ден за ден... Ученичките още отсега водят подготовка за тия дни - друсат яки гюбеци под звуците на маанетата, а Ориента присъства дори в сватбените програми! Бабите настойчиво гледат турски сериали по телевизиите и попиват кръшният и весел ориенталски бит на "Малката булка";))))

11

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

*** и плащане на акт? Как ще стане това? Това е все едно от мен да искат да платя нещо, ама няма с кво, нит с движимо, ни с недвижимо имущество. Могат само да вземат ми закърпат гащите;))) След 15-20-сет години такива веселби, съпроводени с клане на животни по улиците, въобще няма да бъдат преследвани от закона. По една проста причина - обучението на етническа толерантност в училищата, ще доведе до това, днешните ученици, тогава вече заели постове в управлението на страната да участват заедно с * в нощните веселби в Столипиново. Проблемът ще се реши от само себе си. Българите ще ста

10

Решението

преди 7 години

Не актове за парични суми, а за трудодни, които принудително да бъдат отработени от младоженика /педофила/ и тази, която се е маскирала като булка, с надеждата след 9 месеца да се качи на гърба на данъкоплатеца и да си живурка така чак докато излезе от детеродната възраст. Ако е малолетна, нейните родители да отработват.

9

Пъзел

преди 7 години

Ние ще ги платиме...от нашите данъци, ддс и такси!Ромовете пари не дават, държавата трябва да си събере нейното....значи оставаме ние !

8

Край

преди 7 години

Балсам за наивни очи. Държавните чиновници се правят че не знаят че ром акт от 25г. НЕ Е ПЛАТИЛ. Пишат и вече готови - работата свършена. Събираемостта е 0. Тия от народното събрание пък закона така го написали че рома с нищо не можеш го стресна. Тия пък от ЕС така им казали да го напишат. Шах и мат. Ще се спука тоя цирей ама дано да се не избием.

7

Анонимен

преди 7 години

а б е колят телета пак крадат смокини и грозде кои ще ви вяра а бе я стига с тези глупости да насъсквате бг срещу махалите-ромите

6

Анонимен

преди 7 години

Актове! Ха! С това направо изкъртиха миФката!А проверихте ли булката дали има 16 години? Или не се сетихте.

5

Анонимен

преди 7 години

АааааааааааааааххахахаххахахахахахахахаахахахахахахаИ колко от актовете са платени? Ще да са колкото данаците дето са ги платили. Измиване на ръцете. Ми ка няма да дигат гюбек на улицат като им я мият със шампоан, а в тях е смрат,

4

Анонимен

преди 7 години

Значи от статията разбрах,че размера на глобата не се определя от това какво е нарушението и дали има рецидив,а от това дали си ц.ъ.р.в.у.л. Само това признание е достатъчно хрантутника да си напусне работното място, а не да ми дреме и да имитира дейност.

3

Нед

преди 7 години

Колкото си плащат другите глоби ,толкова ще платят и тази.Всичко на нашия гръб се пише,а очаквам и БХК да се включи.Отчитате само дейност ,не разбирате ли ,че на хората вече им е накипяло и най-малкото нещо може да ги вдигне?

2

Пишели

преди 7 години

актове...Да се спукаш от смях!Много ми е интересно по какъв начин ще им съберат парите.Всички знаят,че това е мисия невъзможна, но дай да си говорим,за да успокоим тези,които издържат малцинствата!

1

Анонимен

преди 7 години

Жалки сте с тези 8-стин лева!