22

Анонимен

преди 7 години

Повече от пет години в Белени нищо се не прави. За да продаваш варена царевица на тротоара се искат куп документи. Тоя ЯЕЦ тръгна от зад напред. Бързаха без проверени проекти да присвУСВОЯВЯТ пари

21

Анонимен

преди 7 години

Пак се изложихме като кифладжии

20

Анонимен

преди 7 години

Всъщност ние ще получим два самовара и ще раздаваме топли напитки на нуждаещите се

19

до 18

преди 7 години

Не четеш ли, че през 2012 г, наши специалисти са оглеждали строежа на реактора. Тогава кой направи гьола в Белене?Тези които тогава бяха на власт.

18

Анонимен

преди 7 години

Гончо по какво е ясно , че да се плаща. Като има един гъол. и стар реактор. Разходни документи никакви. ПРОЕКТИ с два пръста в прах.

17

Анонимен

преди 7 години

Споко, бе народе, страната 1300 години никой не е успял да я купи, ама да я завлекат доста успяха :D

16

до 14

преди 7 години

Не се притеснявай, руснаците ще ти докарат реактора, за да го изложат като паметник на герберската простотия! Освен това догодина спира 5 блок на Козлодуй, поради изчерпване на срока му. А след още една година и 6 блок. Тогава ще разбереш дали имаме излишни мощности, когато четеш на свещ.

15

Анонимен

преди 7 години

Русия води хибридна воина спрямо България !!! Големия шлем е руския коварен план за фалит на НЕК и изкупуването му на безценица от русия заедно с цялата инфраструктура ! Незабавен съд за Румен Овчаров и компания за поръчване и плащане без договор и цена , включително и за анекса с високите цени за т. н. американски тецове !!!

14

Гончо

преди 7 години

След като беше ясно ,че ще плащаме от самото начало:-защо не платихме веднага , вместо сега да плащаме милиони лихва? Дали някой не блажи на процент рубла?-за парите , който ще дадем получаваме ли нещо? Поне да ни го докарат великия реактор за да можем да го нарежем за скраб ритуално!-в момента нямаме нужда от нови мощности, няма игледи и за напред да имаме-договорите с американците да се преразгледат! Същото важи за всичките зелени енергии...-да се спрат всички кражби от тъмно-синия етнос!

13

Анонимен

преди 7 години

После да не се чудите защо има демографски срив, никой не иска да живее в държава без закони

12

Анонимен

преди 7 години

Спомняте ли колко бързаха да приемат един закон в НС, а именноСпоред чл. 1 на Закона за амнистията всички, извършили до 1 юли 2008 г. престъпления по непредпазливост, за които биха получили присъда до пет години затвор, ще бъдат оневинявани. Така че всички данъкоплатци да пият една студена вода и да вадят парите с които да платят последиците от "престъпления по непредпазливост"

11

Анонимен

преди 7 години

А защо Тикваров след като Спира Еднолично Проектът плаща Глобата от общото гърне наречено БългарияЗа сметка на Българският данъкоплатец

10

Анонимен

преди 7 години

Някой вярва, че след 50 години ще има български етнос и държава, нерви се на подобни думи за страната и дава минуси, докато бавното и умиране си е сигурен факт. С поредната добра работа на едно от всичките едни и същи *** правителства на България през годините либидото ми скочи на максимум и съм силно мотивиран да отглеждам поне 5 деца, защото виждам, че те ще имат сигурно, радостно, приятно за преживяване бъдеще :D

9

...

преди 7 години

И ся ко!? Реактори имаме атомна електроцентрала нема! Както е ясно 2020 или 2022 беше се задължихме САМИ, без някой да ни го иска, да си спрем и АЕЦ Козлодуй това едни тогавашни "управници" го договориха! Сегашните ни пък "управници" твърдят, че на БГ АЕЦ не ни е трябвало не ни трябва и нямало да ни потрябва поне докато не се засели или Юпитер или поне Марс! Ясно е колко ги разбират нещата и те! И ся ко праим тогава!!??

8

Анонимен

преди 7 години

2012 г, беше герб на власт. Така че щом наши експерти са ходили в Росатом, значи са били съгласни със строежа на АЕЦ Белене. А това че тиквата спря проекта, значи той е виновен за това!

7

Анонимен

преди 7 години

Аз даже не знам защо ще ги връщаме тия пари, като така или иначе страна България няма да има след макс 50 години, а след макс още 20 почти със сигурност ще обяви фалит? Не може ли направо сега да затворим кепенците, да разпуснем цирка и да спрем да се занимаваме с глупости, където жадуваният спокоен и смислен живот никога не идва, след като следват простотия след простотия :D

6

Анонимен

преди 7 години

Какво ни е виновна Русия, че имаме национални предатели?Какво ни е виновна Русия, че не можем да осъдим националните предатели?А?

5

до 4

преди 7 години

А на американският ресторант ТЕЦ колко дължим и до кога

4

Анонимен

преди 7 години

Както казва Р.Овч."""Който обядва, трябва да си плати"""Много сте обядвали и сега дължите 1.2млрд на руския ресторант

3

това е

преди 7 години

Дайте да се разберем,Русия не ние виновна за нищо на нея са поръчани и тя изпълнява поръчката,проблема идва от продажната политическа върхушка от всички партии,няма невинни.