42

Анонимен

преди 7 години

Като гласувате за гер-берасти и Боко-Тикви, така ще е - скъп ток от ТЕЦове и от перки, скъпо парно и *** вода от чешмите. Скоро ще се научите да живеете изобщо без ток, с малко водица и на тъмно и студено, защото няма да имате с какво да платите. Гласувайте за ББ и си трайте още докато ви грабят. Ако имаше АЕЦ Белене, сега тока щеше да е 3 пъти по-евтин. Айде, марш в кочинката за 450 лв заплата, яжте демокрация и се топлете с нея!

41

ognyanz

преди 7 години

Проекта "АЕЦ Белене" на практика беше ликвидиран още преди първото правителство на ГЕРБ. Симеон Дянков (дребен банков чиновник от САЩ дотогава) още преди да стане министър на финансите каза: "Аз няма да дам нито лев за АЕЦ "Белене". Тогава германският инвеститор RWN, като не получи отговор как ще осигурим своя дял от финансирането, напусна проекта. Сега ще дадем и повече, без да получим нищо. Жалка работа.

40

ognyanz

преди 7 години

Токът от АЕЦ по-скъп от този от перките и фотоволтаиците? Глупости са това, глупости абсолютни. При толкова продажници сред нашите политици няма как да построим нищо като национален проект. Няма газопровод, няма АЕЦ.

39

ognyanz

преди 7 години

Във Франция 70% от електроенергията се произвежда от АЕЦ. Вярваш ли че я произвеждат на загуба? Или че старите ни ТЕЦ-ове (да не говорим за перките и волтаиците) за по-евтин производител? Това са спекулации. Истината е, че западните ни "приятели" наредиха на Бойко да спре проекта и той го спря. Затова сега ще плащаме за нещо, от което нищо няма да спечелим.

38

ognyanz

преди 7 години

Щяхме да пестим пари, а не да наливаме. Всеки инвестиция се изплаща ако е икономически изгодна, а ядрената енергетика е такава. А ако се спре реализацията, си остават само загубите. Проста истина.

37

ognyanz

преди 7 години

На Мартин Димитров никой не му отговорил досега, ако беше построена АЕЦ "Белене" какво щяхме да я правим, след като имаме излишък на електроенергия. Аз ще му отговоря (а този отговор и той го знае) - щяхме да спрем да купуваме скъпия ток от перките и фотоволтаиците. За всеки разумен човек е ясно, че ако му предлагат домати по един и по два лева килограма (при същото качество), е по-добре да купи по-евтините. А като има само от по два лева, няма избор.

36

ognyanz

преди 7 години

До "Факт": Вярно е, имаме скъп ток в изобилие. Ако беше построена АЕЦ "Белене" щяхме да имаме по-евтин ток. А след като спряхме проекта, ще плащаме за слугуването на чужди интереси.

35

Анонимен

преди 7 години

касичка без дъно,а тези арбитражни (което значи частни)съдилища няма ли да ги забранят,то всеки богаташ ще си направи по един частен съд дето да отсъжда,че само той е прав,тука много мирише на делене на пари,явно някой е светнал бойко,че тази крава може да се дои доста време,уж беше против пък ся бързо се съгласява да плащаме

34

Анонимен

преди 7 години

Нищо да ни одържат от заплатите.Ние сме насреща.

33

Факт

преди 7 години

Белене беше жизнено необходима през комунизма заради недостига на ток и затова беше започната.После можеше да свърши работа заради затварянето на блокове от Козлодуй.Накрая се превърна в партийна хранилка,първо на БСП,после и на ДПС,а накрая и ГЕРБ се нареди на софрата.....Сега,когато българската индустрия е напълно разгромена и има скъп ток в изобилие,явно тая централа е излишна.

32

Анонимен

преди 7 години

Боко каза така: Дайте ми месец! Но през това време трябваше да обмисля план Б, а именно, че никой не иска реакторите. Нейсе, Б.Б. и Теменужки не блестят с интелигентност. Трябва просто да си платим, а реакторите стават най-малко за скраб. А Петър Димитровци и ***, дето ни завлякоха с два милиарда за Белене сме си ги заслужили - но защо пак гербаджиите ги преназначават на ръководни постове?

31

Анонимен

преди 7 години

Ще набъбват джобовете на тези които ни управляват .

30

Анонимен

преди 7 години

България няма пари да си измие зъбите и да се обръсне, в момента съществува заради заем(и) и мутретата стискат палци икономиката да устиска напъна, затова постоянно хвърлят утопии колко добре било и колко богат е българина, само усвояващите средства са добре, държавата няма да се оправи без мутраците да си сменят малко поведението и начина на мислене, те силно искат да удържат статуквото си на овчари на най-овчедушното население, но след 15 години ще са единствено овчари на хора без образование.

29

Анонимен

преди 7 години

Като незнаете как да крадете сега плащайте Тъ.пи Гер.бе.ри

28

Фронто

преди 7 години

Гончо е прав.За същото апелирах и аз преди време : отчиташ грешката, ограничаваш щетите ,плащаш! С разходите_дотук! Каквото можеш ползваш или продаваш,но с проекта е приключено! Да няма повече щети_икономически,политически,дипломатически! И повече с онези никакъв бизнез-дано поне това спечелим_да прогледнем!

27

чичо

преди 7 години

Хем ще платим на Русия, хем след време ще построим АЕЦ Белене и тогава ще стане ясно кой кум кой сват и кой най много крал. Ако бяха е построили на времето щеше да е много по евтина и тока който плащаме щеше да е гри пъти по евтин от американските тецове. Но хитрото дете само си съре в капата.

26

Анонимен

преди 7 години

Даже мисля да не гласувам, просто вярвам, че който и да е там, то той е там за да работи за развитието, модернизирането и повишаване качеството на живота на българина! Подкрепям всички, докато планувам заминаването ми за чужбина и започването на нов живот без да преживявам последствията от глупостта на други!

25

Гончо

преди 7 години

до 18: ясно е ,че ще плаща защото ЯЕЦ-а е поредният обир на държавата ни. Подписали, взели % и после бегали...

24

Анонимен

преди 7 години

Нямам търпение поредния мъдър и добре обмислен ход на поредното българско правителство защитаващо ревностно националните интереси, и нацията, да ми се отрази позитивно на качеството ми на живот и с нетърпение очаквам предстоящите важни решения за доброто на българския работещ данъкоплатец през следващите 10 години, когато и за пръв път ще се заговори официално за фалит!

23

Анонимен

преди 7 години

Нали ви казвах, че така ще стане