27

Анонимен

преди 7 години

Не е задължително да си професор по математика, за да видиш, че сметката не излиза, драги ми "журналисте". Дано поне от ОО и АзаБГ ви плащат добре, иначе не виждам никакъв смисъл в това, което целенасочено правите, а т.е. да промивате мозъка на сънародниците си, колко било зле в най- голямата държава в света, от която ние сме имали само и единствено ползи(справка в учебника по история).

26

Анонимен

преди 7 години

Че кой нормален човек ще отиде на почивка в Петербург бе, че даже и със семейството си?

25

Берлин

преди 7 години

7% крадливи батки а.к.а. новие русские и 93%, които ядат от кофите.

24

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, жалки сте в опитите си да защитите ***. И както винаги не пропускате да окаляте България и българите. Близа 80% от руснаците признават, че в Русия има икономическа криза, само вие се дуете и я изкарвате световна икономическа сила. Дори вашият любим Кобзон призна, че Русия се е натоварила с непосилно бреме като е анексирала Крим, за който трябва да плаща от отънелия бюджет и да реше пари от здравеопазването и културата.

23

Анонимен

преди 7 години

То софиянци като идат за два дена до Ниш, дето е на 170 км. от София викат, че са почивали в чужбина, или до Аспровалта или Керамоти за 4-5 дена също, а пък тия ОТ Кърджали, Сандански и Благоевград ако ги питаш, всяка седмица са на почивка в чужбина D:Колко процента от българите могат да си позволят да отидат до Санкт Петербург за десетина дена със семейството си? Цена има няма 16 хил. лева за четирима души със самолетни билети, визи,хотел, храна, посещения.

22

Анонимен

преди 7 години

ИГРА НА "БЪЗ"Играли ли сте някога на "бъз"и помните ли детската игра ?"Приятели" те удрят, "слагат пръст"и ти ги разпознаваш след това.И България така, на "бъз" играе.Съседите все удрят и "балтия",а тя не може да ги разпознае,защото удря я чрез тях...Русия.А щом "Матушката" мило заговориза "братя православни, патриоти",пази си джоба, къщата и двора.На нещо там е хвърлила окото.

21

Анонимен

преди 7 години

Русия е 1/6 от земната суша, така че имат предостатъчно място за почивка. А колко от богатите българи могат да си позволят почивка на няколко хиляди километра от дома? Болшинството пълнят багажника от Кауфланд и отиват на 300 километра до Аспровалта в студио с кухня, където да си готвят, то това е диаметъра на Подмосковието само.

20

Анонимен

преди 7 години

7% от руснаците пътували извън Русия? Моля??????????????????????????? Всеки който пътува редовно в чужбина е видял каква е истината. Навсякъде е пълно с руски туристи.

19

Анонимен

преди 7 години

Добре че е ЕС и възможността да се пътува безпрепятствено до Гърция. На нашенеца мед му капна на душата да посещава тая чалгария.

18

***

преди 7 години

Колко българи почиваха в чужбина за повече от 3 дни? И по важното, колко от тях не са от София?

17

Веско

преди 7 години

Добре бе Мария, ама кого все пак го интересува къде почиват руснаците или грузинците или който и да е? Не можах да схвана смисъла на дописката. Да имаше някаква статистика с повече параметри, пък то мако числа нафърляни :(

16

Анонимен

преди 7 години

руснаците не са продажни да си дават парите в чуждите държави.да живее русия

15

:-)

преди 7 години

Това е защото Крим вече не е извън Русия. Почиват си там за да подкрепят братята кримляни... муахахахахахха

14

Анонимен

преди 7 години

това ми прилича на Лозенец, 2020-та

13

ЧибаРашка

преди 7 години

До БългаринЕрдоган и ръката(с пръстена) му целува на Путин,и друго ако трябва ще му целува!

12

до СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кулата е на 100км от София. Това да отидеш до морето в Гърция не означава, че си много богат. Една кола хора като се съберете, ти излиза по-евтино Гърция от София, от колкото нашето море.

11

Българин

преди 7 години

Точно така. За това Ердоган се молеше на колене на Путин да пусне руските туристи.

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Всеки почивен ден или празник... - Кулата се пука по шевовете...

9

Бакала

преди 7 години

за разлика от руснаците, българите все повече почиват в чужбина

8

Един руснак

преди 7 години

Откак дойде тиранина Путин на власт, руснаците всяка година обедняват