47

бг

преди 7 години

По-малко от половин процент от американците почиват извън САЩ.

46

Анонимен

преди 7 години

Според руски икономист участник в новия тригодишен икономически план на Русия, очаква се нова девалвация на рублата.Честито.

45

Анонимен

преди 7 години

Да ама в съседния форум един русофил ми каза че имали военни средства "да разцепят земното кълбо". Това не е ли много по-голям кеф, отколкото да идеш на почивка?

44

Анонимен

преди 7 години

В каква кал се къпят тия?Ле лее ужас!

43

Анонимен

преди 7 години

До 20% !?20% са само да един месец русофилче!

42

Математика

преди 7 години

5/100*145 000 000 = 7 250 000 Едва 7 250 000 руснаци са пръскали пари по курорти ....Представям си каква вакханалия е била, когато са били 20%. Един руснак е пръскал средно по 100 $ на ден, сега - по 60, че е обеднял. На печелившите - честито!

41

Ан

преди 7 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРПовтарям, има рускоговорящи туристи, но това Лято бяха най-бедни!Това е точно така- руснаците обедняха, друже. Не вярвам да си доволен от този факт, ако имаш хотел в Несебър. Изтриха ми коментара, дано не го забележат тук - руснаците предпочетоха да обеднеят, но си прибраха сънародниците от к... Достойно за уважение, нали?

40

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРВ московското метро...Умен гущер е там! В Москва! Все пак добра новина - няма го портрета на Сталин. Между впрочем тия *** ни пуснаха някакви стари влакчета и в софийското метро, без портрети,само с рамки.

39

Цифрите говорят сами

преди 7 години

Туристите в България през 2015 г. (Национален статистически институт)Румъния - 1 499 854Турция - 1 237 841 Гърция - 1 024 27Германия - 826 142Македония - 506 052Сърбия - 501 091 Русия - 493 989 - /седмо място за "братята" даже след македонците/Интересно е да се види статистиката за 2016 г.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонименсем. Баневи, руския консул в Пловдив и виден комунист Георги Гергов и още плеяда дейци нап комунизва и ДС,... Да. И още цяла Анталия, Кушадасъ, Лазурния бряг, Испания, Кайро и бля бляА, сетих се , антикоминистическите Костови приватизатори не реват, те се кефят , че имат по-малко руски туристи и понасят загуби. Дааа.

37

20% !?

преди 7 години

Горките руснаци! Виж , от българите , членове на ЕС , са почивали по домовете си , заради безпаричие...ъ...колко беше...а бе по-малко от тях и заплатата на руска учителка е вече по-малка от заплатата на българската. Голям кеф :)

36

Анонимен

преди 7 години

До Анон================Кой реве, че няма руски туристи по курортите?======= Реват комунистите русофили като сем. Баневи, руския консул в Пловдив и виден комунист Георги Гергов и още плеяда дейци нап комунизва и ДС, които се сдобиха с хотели по време на приватизацията и след това презастроиха Черноморието!

35

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

До АнонПовтарям, има рускоговорящи туристи, но това Лято бяха най-бедни!

34

Анон

преди 7 години

Това са статистически данни и всичко е вярно! Възниква въпросът - Кой реве, че няма руски туристи по курортите?

33

ЕЙ, УМЕН ГУЩЕР, ЕЙ

преди 7 години

Умен гущер - всичко знае за Русия и навсякъде е бил. Умен гущер !Поне да ни светне кой е квартала на девиците рускини в Петербург...:)

32

Анонимен

преди 7 години

Петербург и Москва са сред най-опасните градове на света, никой трезвомислещ човек не би отишал там на почивка, още повече със семейството си

31

АХа

преди 7 години

говориме за кръгло над 10 милиона души

30

Анонимен

преди 7 години

Че кой нормален човек ще отиде на почивка в Петербург бе, че даже и със семейството си?....Много са, ама не могат да си го позволят.За всеки случай не такива, които слушат чалга и не са прочели и една книга през живота си.

29

Анонимен

преди 7 години

70%от руснаците нямат и никога на са имали задграничен паспорт, т. е. не са излизали извън Русия, а 63%не са напускали дори и областа в която живеят

28

Анонимен

преди 7 години

Чичковите-червенопутинчета приемат за лична обида всяко нещо, което не е лицеприятно за Матушката. Пускат им изследване на Руската асоциация на туроператорите, те веднага - българските туристи били още по. Що се пените? Не може ли Руската асоциация на туроператорите да изнесе данни за изминалия сезон? Смешни копейкаджии!