20

Стефанов

преди 7 години

Някои "анонимника" - (18 и 20) пишат отявлени глупости. Можи би защото ги е срам да си кажат имената. Може би защото са платени ***. Може би защото си въобразяват, че така ще предизвикат дискусия. Крайният ефект - за мене - да ме убедят в посредствеността и т-ъ-п-о-т-а-т-а си.

19

Анонимен

преди 7 години

Колкото е по-комплексиран един човек, толкова по-големи забрани налага на останалите, от страх, че случайно някой от тях може да се окаже по-умен или по-кадърен от него. И не става дума само за мюслитата. Вижте колко шефове тирани има. Просто изпитват ужас, че някой от подчинените им имат повече качества от тях и могат да ги изместят и за това правят всичко възможно да ги смачкат и унизят, че да не си и помислят за развитие и кариера.

18

Анонимен

преди 7 години

Пардон! Сбърках думата, когато написах мюсулмани. Правилно е мюсюлмани. Исках да кажа, че Алабния не е "класическа" мюсюлманска държава. Там има православни и католици, голяма част от мюсюлманите пък са бекташи, които т. нар. Ислямска държава би избила до крак като еретици и неверници.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Защо пишеш такива глупости за Албания и Турция? За пръв път жените във Финландия получават право да гласуват през 1906 г. Следват Норвегия 1913 г., Дания и Исландия 1915 г., Русия 1917 г., Полша, Австрия, Унгария, Румъния, Германия през 1918 г. и т. нат. Трябва ли да продължавам? В Турция това става през 1934 г., в Албания едва през 1946. Все пак това е преди Поругалия (1974 г.) и Лихтенщайн (1984 г.) Между другото само 58 % от албанците са мюсулмани. Чети повече, преди да пишеш!

16

Darkens

преди 7 години

Ми престанете да ги раждате, стиснете си краката.

15

Анонимен

преди 7 години

Като гледам Миркел, Клинтън, Кунева и Нинова, виждам, че в най- скоро време и християнството ще забрани на жените да влизат в политиката

14

Анонимен

преди 7 години

Световна забрана за изповядване на всички религии и тем подобни простотии и подем на науката. Религията е тип политически строй за контрол на масите чрез страх. Чвечеството винаги е страдало и винаги ще страда от тия тъпотии за б.ог и незнам си кво.

13

Анонимен

преди 7 години

Някой спомена за бой...муахахаха..ами то от вашите християнски жени по-бити и пребити има ли?Ама и те няма на кого да се оплачат,та не ревете на чужди гробове.

12

Молла

преди 7 години

И като разбЕре мъжа и какво правила в Интернет, и като докАчи гьостерицата и......същото, ама без сръбска музика! Щото последната не е халал.А сега по-сериозно- и в българско има разни ходжи, дето казват на подопечените им от женски пол да се подчиняват на мъжете си и да си мълчат каквото и да им правят.

11

Анонимен

преди 7 години

Какво да очакваш от камилари изведнъж удавени от нефт...

10

Анонимен

преди 7 години

Обрязването е племенен обичай,който е се практикува сккрито,защото тези които го практикуват са подсъдими!

9

Анонимен

преди 7 години

ТАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЖЕНИТЕ СЕ ОБРЯЗВАТ, ЗА ДА НЕ ИЗПИТВАТ ОРГАЗЪМОСВЕН ТОВА Е ИНТЕРЕСЕН ФАКТЪТ, ЧЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ СВЕТОВНИ РЕЛИГИИ НЕ ПРИЗНАВАТ ЖЕНАТА ЗА ЧОВЕК.

8

Анонимен

преди 7 години

до:10 Тези Фетви са не верни и петнят името на Исляма!!!Не всичко,което се пише е истина,а в случая е Лъжа!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Всяка държава си има своите особености ако там има едни"традиции"то тук в България си имаме други.Доста от нещата в Арабия не са свързани пряко с Исляма,а са провокирани от техните традиции,макар да са от преди Исляма.Тези"настойници"от статията не отговарят на Настойниците,които са в действителност.Дали жената има право да излиза или не това не зависи от настойник....ама ха Традиция.

6

Анонимен

преди 7 години

В Саудитска Арабия има издадена фетва, която разрешава на един мъж да изяде жена си ако е много гладен.Сега, не знам какво значи "много гладен" и колко жени са били изядени там.

5

Анонимен

преди 7 години

Саудитска дивотия! Причината за това е, че като цяло не правят нищо освен добивът и продаване на гориво. Поради това, нямат истинска развита икономика и няма нужда от защитаване на правата на всички групи хора. Горивото, обаче, има край...

4

Анонимен

преди 7 години

Вижте Курнелката Нинова и ще разберете защо саудитците не дават на жени както да избират така и да бъдат избирани. Мъдри хора, ейййй...

3

Анонимен

преди 7 години

Пишете ме и мене саудитец. От как моята свали бронята на колата докато я паркираше в гаража не и давам дори да се вози отпред, камо ли да върти волана.

2

Кожар

преди 7 години

Щави ми се саудитка...

1

Анонимен

преди 7 години

Саудитите карат позлатени ройсове. Кой с акъла си ще даде на жена да управлява кола за няколко милиона?