22

petar

преди 6 години

Gospod zabavja no ne zabravja

21

X,Y,Z

преди 7 години

И разбира се дъщерята и жена му са най-кадърни ,дъщеря му е управител на хотелите ,а жена му дизайнер.99% от бг олигарсите са така назначават на отговорни позиции семейството си,нищо че има по кадърни от тях.Шуробаджанащината е най-големият проблем тук.

20

Реалист

преди 7 години

Тоя баровец с белия бизнес да беше споменал колко е средната заплата във фирмите му или и той среща трудности с работната ръка заради текучество на кадрите си... А иначе и ние знаем - "пари има, колкото искате по тоя свят..."

19

икономист

преди 7 години

До le6tanМай не си виждал договор за заем.

18

le6tan

преди 7 години

До икономистТой има предвид условие от мафията и тн (демек банката да ти даде пари без гаранция - както е ставало през 90те - кредитни милионери и тн). А нормалните заеми са си бизнес - искаш пари - дават ти, но плащаш за това лихва - какво странно има. Не учете децата си на глупости.

17

Анонимен

преди 7 години

Не ни заблуждавай.Не сме толкова прости.

16

икономист

преди 7 години

Евала Шарлопов ! Повече хора като теб да има и по-често да ги срещаме тук ! "Аз не обичам да получавам пари, които трябва да върна после с условие. Не обичам да изпълнявам условия"-По тоз въпрос две мнения няма. Условията на банките- явни или скрити са поставени за да се вземат повече от договорените пари. Затова вече и децата ни са наясно !

15

без значение

преди 7 години

Много верни неща казва г-н Шарлопов. За едно обаче тотално греши. Нашата цивилизация познава и други, по-хитри, недиректни и ефективни начини за "купуване" на територии. Явно той разбира само от приемане и предаване на пари. Съвсем реално е обаче в настоящите правни рамки, когато се натрупа мнозинство от жители на дадена територия, и МИНЕ ВРЕМЕ, за да получат и гражданство - става следното. Събират се, използват законовите инструменти да им се чуе гласа и става същото като в КРИМ.

14

гайбаньоориджинал

преди 7 години

Ако имахме държавно ръководство подобно на китайското този хитрец щеше да бъде задължен да прави инвестиции в определени сектори и да отглежда хората нужни за развитието на секторите.И ако не успее белия му бизнес и белите му пари отиват в черната държавна хазна а той става господин НИкоЙ.

13

СКОРО!

преди 7 години

Чл. 2. Трудовото мобилизиране цели да приучи мобилизираните на полезен труд, да развие у тях любов към обществената работа, да премахне лошите им привички и същевременно да използува физическата им енергия и умствените им способности за повдигане производството и благоустройството на страната.Чл. 3. Трудът на мобилизираните се използува за общополезни мероприятия като: направа на пътища, жп линии, канали, язовири, постройки, укрепване пороища, корекция на реки, залесяване, обработване на държавни или обществени стопанства, работене в мини, кариери, фабрики, работилници и други подобни съоб

12

Аз

преди 7 години

Чудесно. Сега всеки може да се захване вече с преките си задължения.

11

goriko

преди 7 години

Ех другари иска ви се да е така но народа помни иникога не забравя кои го е крал и се е гаврил с него!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Шарлопов е стабиляга,човек с философия за живота,един от малкото които не са селяни с пари,човек който може да се храни с бедните на една маса,да от една черга са със Диневи и Арабаджиев но този е стабиляга

9

Анонимен

преди 7 години

Па и нагъл на всичкото отгоре!

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

У нас е модерно държавата да генерира дълг ,за да може шепа хора с червено минало и капиталистическо настояще да стават все по богати .

7

Анонимен

преди 7 години

Шарлопов лобира бе против закон, забраняващ продажба на българско гражданство срещу покупка на имот. Плевнелиев наложи вето - за да може и той да продаде имотите си по Черноморието.

6

istinata

преди 7 години

Toi govori ot svoiata gledna tochka.prilicha mu

5

le6tan

преди 7 години

тоя по-добре да се скрие скоро и да престане да раздава акъл, щото ще му излезнат и на него криливите ризи от 90те год на миналия век, когато е правелпървите крачки.В БГ хора с чист безинес тепърва ще се появяват - тея стари кучета са ясни - куфарчета, връзки в ДС, подкупи, нарушаване на ембаргото - както си трябва през 90те. Лошото е, че скоро техните добре образовани в чужбина деца ще се появят ни лук яли ни лу мирисали и ще се правят на велики с мръсните пари на тате.

4

roslio

преди 7 години

Няма такова нещо "бял бизнес и коректни пари" и това господин Шарлопов много добре го знае. Просто един му стиска да прави другите на балами.

3

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХА ..."бял бизнес и коректни пари..." Дори няма да чете надолу