102

чекист

преди 7 години

До Анонимен Говориш глупостиКак Русия ще приема емигранти от себе си. Пълното име е РФ -Руска федерацияВ Русия например има над 2млн гастарбайтери украинци, над 1 млн грузинци... и т н.та до 11млн тази година. Украинците гастарбайтери вкарват пари в Украйна повече в пъти от това което подхвърля Запада

101

Анонимен

преди 7 години

Меркел накрая немците ще я набучат на кол в центъра на Берлин. Оля се, закопа немския народ, продажна източногерманска лека жена от щази.

100

Анонимен

преди 7 години

Ако се разпадне ЕС,западно европейските държави ще се освободят от нашенското присъствие по техните земи.Ще ни върнат емигрантите заедно с поколението им.Така че тия русофили дето се къхаряха че 2000000мил.са избягали и пращат някакви пари в Бг,сега ще ни ги върнат ,,безплатно,,Мили били тоалетни на запад,е сега като ги върната не знам какво ще мият.В Бг-2/3са външни тоалетни

99

Анонимен

преди 7 години

Щом Меркел е с такъв провал, това означава едно - господарите й са я отсвирили

98

Анонимен

преди 7 години

До 145 Не се тревожи.Нали искаш ЕС,да се разпадне.Е това ще стане и тогава тия както им казваш,,Миячи на *** в европа,,Ще ни ги върнат обратно в Бг.Просто няма да имат законно право да останат в Европа ,ако ЕС не съществува.Така че ще си ги приемем обратно и ще ги запишем на Социяла и ще си ги издържаме.защото нямаме толкова ,,***,,че да мият тук.Ние сме още с Външни тоалетни:-) :-) :-) :-)

97

Анонимен

преди 7 години

ЕС ще се ,,разпадне,,реформира като в него най-вероятно ще останат държавите основали ЕС,и мисля че и Гърция/сетете се защо/,като ние както казват,,русофилите,,-Ще се освободим ,но с върнати около половин милион ,,роми,,от европа.и възхода към светли бъднини за Бг ще започне:-) :-) :-) Пък не се знае може наште русофили да помолят путин да вземе върнатите емигранти от европа на червения площад ,да разпънат катуна...ама на дали

96

Анонимен

преди 7 години

КГБ начело с Путин напълно анексира Русия ! Слава на "челистите" !

95

Анонимен

преди 7 години

Меркел трябва да поеме цялата вина за първото ислямско нашествие влязло в Европа по МИРЕН път благодарение на нея!

94

Анонимен

преди 7 години

до 154: "Русия е страната която приема най-много икономически имигранти след САЩ"Тази статистика е доста гумена тъй като, Русия приема имигранти само от руската федерация, а не както САЩ - от целият свят !

93

пехотинец

преди 7 години

Г-жа Меркел е олицетворение на хуманноста и равнопоставеността в цивилизационна Европа! За никакво сравнение с главатарят Путин не може да става дума. Путин е *** чиито мозък фуннкционира единствено към интриги и създаване на проблеми. Путин никога няма да разбере какво означава думата демокрация просто защото е на ниско еволюционно ниво. За доброто на Европа и светът Путин трябва да бъде терминиран. Българската Армия може да се заеме със задачата ако Европа пожелае.

92

Анонимен

преди 7 години

До143,,Ходим да берем ягоди и да слугуваме в чужбина,,...Спокойно до края на 2017 ЕС няма да го има ,така че ще ни Върнат всичките ,,миачи на тоалетни,, берачи на ягоди,,слуги...и т.н.,,Обратно в родното Бг.От тях около 300_400 000са от ,,братята,,дето са на социални помощи в Германия,Испания,Белгия..Е ще си ги вземем на нашия социал...и ще си ги издържаме.

91

Анонимен

преди 7 години

Реално най-мн 20-30 % да са тези, повечето над 45, които чистят къщи и мият *** на запад, ама няма проблеми, може да се фантазираш колкото си искаш пред онези, които не знаят за какво става въпрос.

90

Анонимен

преди 7 години

Вижте как гледа като наssрана.Не смее да го погледне в очите, малоумNата коfа!

89

Единен руснак

преди 7 години

Браво на Путин! Винаги може да бие Меркел на избори.

88

Анонимен

преди 7 години

Тук се очертава да става все по-тежко за живеене, не стига че доходите няма да се повишават заради издъхващата икономика и некачественото управление, но за сметка на тях таксите и данъците ще продължават да нарастват, защото политиците са все така алчни и нагли докато усвояват средства от където и каквото може, а отрицателния прираст и увеличаващото се неграмотно и необразовано население ще оказват все по-ярък контраст в/у овчедушното и без това население.

87

до Бай Георги

преди 7 години

От 9 милиона българи през 89-та днесд сме около 6 милиона. Три милиона ги няма. Заминаха по света. Защо това, което смяташ, че е нормално за нас да не е такова за руснаците. Когато има свобода всеки може а заминава и да се връща когато поиска. Навремето сърбите ходеха в Зап. Германия. После за разлика от турците се върнаха и си построиха къщи в Сърбия.

86

Анонимен

преди 7 години

Познавам мн млади, и не само, с образование и владеене на чужди езици, които въобще не берат ягоди и не чистят къщи в чужбина, само хора без образование, език, самочувствие и увереност работят подобна работа, но пък и когато ти трябва работа, защото се налага да оцелееш в чужда страна, работиш каквото и да е. Но и дори тези, които го правят, изкарват колкото един мениджър, програмист или инженер в България, минималната заплата на запад почва от 2000 лв., независимо какъв си и какво работиш.

85

Анонимен

преди 7 години

До DreamTheaterпо важното е че 1 000 000 афганистанци може би няма да влязат в Германия

84

Бай Георги

преди 7 години

Да бъдем по точни, ВСИЧКИ искат РЕСУРСИТЕ на Русия, не Русия. Никой не иска да живее в Русия, дори Руснаците,но на ресурси е златна мина. Бил съм спасител на морето 8 години, ако Рускинята може да избира дали да живее примерно в (България, Италия, Франция ) или в Русия. 100 от 100 Рускинчета ще кажат хочим в Италия.

83

Анонимен

преди 7 години

А ние понеже сме много умни затова ходиме да берем ягоди а жените ни да слугуват по чужди къщи в чужбина.