61

ПорЦелан

преди 7 години

Когато правеха тунела много миньори от "Редки метали" - уранодобив, отидоха на тунела защото заплатите бяха 2000лв. Много миньори си направиха къщи в Чурек. Просто събирам 2+2, но е факт че кражбата беше национален спорт, защото нищо не можеше да се намери по нормалният начин. За това трябва да ги разстрелват, защото счупиха хората, не за друго.

60

Анонимен

преди 7 години

Да затворим крадливите комунисти в тунела, докато не върнат откраднатото ( милиардите, банките, предприятията, всичко, не само арматурата от вилите)! Чак тогава ще видим светлина в тунела!

59

Smurf

преди 7 години

Като се знае че Лилето е дете на АБПФК и Витиня е строена когато дядо и е бил на власт да не се окаже че липсващата арматура е на вилата на баща и

58

гост

преди 7 години

А моста на "Елешница" колко години ще го правите? И там ли няма арматура?

57

Комунист

преди 7 години

До Команда Много си зле и имаш спешна нужда от лечение.

56

матросчо

преди 7 години

КОЙ МАРТ ....

55

Slu4aen

преди 7 години

Този тунел е строен от бригадата на Минчо Папазчиков. За пръв път тогава екипа беше разделен на две части, които пробиваха скалата от двете страни едновременно-без лазери, GPS, навигации и жироскопи! Отклонението беше само два метра, което е смешно на фона на дължината на тунела! Бригадира лично ДАВАШЕ пари от джоба си (10 лв.), само и само бетоновозите да направят по още един курс... извън регламента... защото всички бяха много уморени...! Желязо имаше достатъчно и се влагаше ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА!

54

Анонимен

преди 7 години

"За този тунел имаме над 11 милиона лева и ЩЕ ОТКРАДНЕМ ВСИЧКО, което е необходимо"

53

Додо

преди 7 години

"На всяка цена!" - е ключовото в изказването, сега гледайте новия дълг на кабинета борисов2 от 24 млрд. Ка ще нарасне на мноооого повече.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54"... той обича само две неща, себе си и кинтите."---Аз пък прочетох "той обича ... себе си и КНИГИТЕ" и отначало се зачудих. :)

51

бай Тошо

преди 7 години

направи пътя от Видин до Враца,дебелано,щото чуждите шофьори са кръстили участъка,,смъртоносното трасе,,премини веднъж с камион,не с джип последен модел,и виж за какво става дума по този ,,европейски коридор,,

50

Dai

преди 7 години

Polzata na bg narod ot centralnata sofiiska arogantna nedouchena administracia e nula. Zatova e po-dobre da izhvarlim centralnata sofiiska administracia i da razvivame silni bg finansovo nezavisimi ot sofia regioni - federacia ot bg nezavisimi obstini.

49

Анонимен

преди 7 години

Ей, нещастници, облицовка с бетон как се прави без арматура? Питам ви?Това да не е да забъркаш цимент с пясък и да го налепиш ***'тряла? Как се налепя бетон на свод бе, *** без да има арматура и да държи 40 години? Що я слушате тази с.виня на снимката? Започнала да демагогства по-зловещо и от Тиквата!

48

Команда

преди 7 години

Селските майстори и руските *** да пълнят носа с барут и да се ударят в най-близката стена! Докато те се радвали на москвичи хората в европа караха мерцедеси с климатици през 70те, в България 500 000 селски къщи с външни тоалетни в западна европа с по 3 бани......мама им комунисти прости за 45 години само 1 мост над дунав вдигнали и половин магистрала до Правец и Пловдив....*** прогреса.....

47

Анонимен

преди 7 години

до 45 Искаш ли да ти кажа че ако на тоя мост на Фичето има поне една десета от земната маса лоято има върху моста на Витиня и на Фичето моста ще пропадне за секунди??? Само една десета...Знаеш ли колко милиони тона пръст има над Витиня? К'во се правиш на интересен с тухли и глупшиости.

46

Анонимен

преди 7 години

до 45 Къде сравняваш на Фичето мостовете с бетон в тунел бе, тъ.панар?

45

XX

преди 7 години

А АПРИЛ МЕСЕЦ ЗАПОЧВАТ РЕМОНТИТЕ ...

44

Анонимен

преди 7 години

А това дето го построиха "българомразците" днес за два мандата не можете да го боядисате.

43

Анонимен

преди 7 години

Много по-добре и повече го може народът. И моженето го показа като построи магистралите, тунелите и виадуктите преди 89-та. Дето днес така ги ремонтиате, че след две години сгават негодни за употреба. И обяснете на Борисов що е тангента, че се излага като ром.

42

Анонимен

преди 7 години

Ехооо, Свинеткиеее!Дядо ти кой е?Колю Фичето да не би да е използвал армировка за неговите мостове, колко пъти сте ги ремонтирали, недейте, ще кажете че я е откраднал!Искаш ли да ти направя фокус, свод само от тухли, без арморивка!