43

ДО 31

преди 7 години

И аз имах твоя Проблем , нарича се ПаникАтака .Или Депресия .Откачаш като отидеш на касата в магазина и пред теб хората се бавят .Имаш чувство че ще припаднеш .Ходи на Психиатър и ще те излекуват с хапчета и терапия .

42

Анонимен

преди 7 години

Премахването на кеша да се обяви незабавно за заплаха за националната сигурност.Хайде да ви видя "Патриотични партии" къде сте с декларация по този въпрос.

41

Анонимен

преди 7 години

А ченгетата как ще вземат рушветите и как ще се отчитат на началника. И те ли с пос терминал,или по банка. Аз само от там съм спестил едни десет лева данъци.

40

Един българин

преди 7 години

Всичко това е чудесно, приветствам!Само да не искат от нас да доказваме, че нямаме леля в Америка и че нямаме сестра?Току що от новините по телевизията чух, че от 2019 г. данъчните декларации ще се подават само по интернет, и то с наличие на електронен подпис, за който ако си плащаме и ако облекчението от 1% е по-малко от таксата за електронния подпис се обезсмисля цялото упражнение. Дано да го направят ама да е лесно доказуемо.

39

младен

преди 7 години

Народа си го е казал "Парата на ръката, пръча върху козата и....аре" така че с тия картови пкащания аре улево.

38

До 37

преди 7 години

Най-лесно се укриват приходи при кеш плащене. Мутрите ще укриват повече приходите от кеш плащания и така приходите в хазната ще намаляват.---------И като има много приходи в хазната какво? По хубави пътища ли караш? По-високи ли са пенсиите? По-уреден ли е живота? Пак една шляйка разбойници (легални обаче) паразитират на гърба на народа. Дали ще ме краде чиновника назначен бюрократично или мутрата за мен няма значение. Все съм окраден и излъган.

37

Откровение 13:16-18

преди 7 години

За това е цялата работа - контрол и следене

36

Откровение 13:16-18

преди 7 години

16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. 18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

35

Анонимен

преди 7 години

Най-лесно се укриват приходи при кеш плащене. Мутрите ще укриват повече приходите от кеш плащания и така приходите в хазната ще намаляват.

34

Анонимен

преди 7 години

Ротшийлд не ми е копал на лозето, че да му се отчитам по банков път за всяко разплащане, което правя.

33

Анонимен

преди 7 години

Като махнат кеша ще търгуваме със златни монетки, биткойни, рубли, юани, но не и през тъпите им банкови заробващи схеми.

32

Законът на Мърфи

преди 7 години

Щом го казват, че е хубаво и изгодно за мен, значи е точно обратното.

31

Балканец

преди 7 години

На мен пък ми е писнало от хора , които трябва да ги чакам да вкарват пинкод за сметка от 60 стинки . Аман от европейци

30

Анонимен

преди 7 години

Като ти се струва бавно заминавай в друг магазин. Никой не е длъжен да ти търпи претенциите.

29

Анонимен

преди 7 години

Писнало ми е от хора, които бавят опашката в магазина, защото не са си преброили предварително паритете. Така, че по-добре е тези хора да плащат с карта.

28

Кеша е универсал

преди 7 години

с карта плащам само самолетни билети. Ако не беше затова , въобще нямаше да си я вадя . Да им пълня гушите на тия м ъ рши . И освен това не е тяхна работа да следят аз къде и кога и за какво си харча парите

27

ДО 18

преди 7 години

Как така ?Хем плащаш , хем не плащаш ?

26

Анонимен

преди 7 години

САЩ ( ДАЕШ ) е ударила при въздушен удар сирийската армия и са убили над 80 човека. След това терористите са тръгнали в настъпление. Защо мълчите и ни занимавате с глупости ?

25

Анонимен

преди 7 години

Всички централни банки в света, включителни и БНБ са собственост на Ротшийлд

24

Видял и препатил

преди 7 години

Налагат новия световен ред гущерите. Няма да има кеш, всичко през банките, накрая ще ви чипират и ще бъдете послушни зомбирани роби, които вместо да мислят за революция и да махнат тиранията, щастливо гледат *** ТВ риалита и хрупкат ГМО.