18

ахахаха

преди 7 години

И баш волната птичка Стаматчо тръгнал да раздава съвети на семействата. Алооу, сопри се, бе, некадърен кадровик такъв!

17

Анонимен

преди 7 години

агресия ми ако има ред агресия няма да има директора спи навремето директора кои закъснял стояхме по пеики и по врати и къде ни ловне е как нямаше агресия агресията е породена и от безработицата и безпаричието е тая държава е време да мисли с главата си а не с петите стига само *** и некъдърното се лансира а всичко умно е навън сетете се боико

16

55

преди 7 години

Такива прояви винаги е имало,но сега нещо зачестиха.Защо ли?Като дългогодишен педагог като че ли имах отговор на много от проблемите на възпитанието.Сега всичко ми се обърка.Добре,че вече не съм в училище като чувам каква е атмосферата там!Да,поколенията се различават,но и си приличат по това,че трябва да се социализират.А за това е нужно да се спазват правила и принципи.Основните от тях са изискването,контрола и уважението към ученика.И всяка институция да отговаря за своята територия.

15

Анонимен

преди 7 години

Принципа, " парите следват ученика" доведе до закриването на добри училища и раздуване на модни и едва ли ефективни специалности, а във висшето образование до повсеместна търговия с дипломи.Познавам "Човек" от малцинството, с две висши образования, водач на джебчийската мафия и нито едно посещение на лекции. Същата е ситуацията и с шофьорските книжки.

14

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата глупост в образованието е принципа, " парите следват ученика". В резултат на него учителите и директорите а училищата са притиснати да търпят самонадеяни богати синчета и дъщерички, само и само да получат финансиране. Дори са принудени да пишат мъртви души.

13

Анонимен

преди 7 години

Тез клипчета са предназначени за мрежата в разни направления за парички,даже и за социалните мрежи първоначално като рекламно безплатни,но безплатно нещо няма щом до него се докоснат някои дори и камък да се препредава от ръка на ръка като чувалчета при наводнение,отстрани си има наблюдатели в разни страни и това число и недобронамерени,а откъде ги намират они си знаят,но са платени не само да хвърлят по едно око и подскачят тук таме на един крак без патерица от удоволствие за служебни повишения

12

Retbol

преди 7 години

Falshivi goriva i falshiv razhod razvaliat matora i mashinata...

11

АТАКИСТ

преди 7 години

за 18Като спомена тоя велик филм "Маргарит и Маргарита" се сетих за сестрата на Маргарита в началото на филма, където я дадоха- зубър с очилца, тиха, скромна, нямаща нищо общо като поведение със сестра си. Та да попитам в тази връзка тоя зам.министър: И родителите на Маргарита ли са виновни, че Маргарита е такава? Тогава що сестра й е коренна противоположност като характер?Кажи, ве министре- ти който си измиваш ръцете с родителите, а не със ска.паната ви система при "демокрация"?

10

Анонимен

преди 7 години

Гледали сте Маргарит и Маргарита...и при бай Тошо имаше бунтари като Маргарит, но знаеха последствията и бяха съвсем малко такива типове. Сега имаме *** на кило точно защото цари пълна анархия в образователната ни система, както и навсякъде у нас.защото знаят, че няма да има последствия за тях! И тоя министър после да обяснява, че от родителите зависерло всичко. Смота.няк!

9

Анонимен

преди 7 години

Когато силата е в ръцете на скопци, това е резултатът!

8

Анонимен

преди 7 години

Диянчо Стаматов, не се прави на луд, а кажи, че свободията която бе допусмната в обществото ни преди 27 години е главния проблем. Не може някаква пик.ла или пи.кльо да си прави каквото си иска в час или в междучасието и да няма никакви санкции. При бай Тошо ако възразиш на учител си с намалено поведение веднага, ако се повтори ти си аут от училище. Сега възразяват на учители, подиграват им се днешните ке.леши и нищо не се случва...защото я си изгонил детенцето на мутрата от час, я си пред уволне

7

Коки

преди 7 години

Какъвто ви кумира САЩ и неговото миролюбие, такава и агресията на феновете.

6

Анонимен

преди 7 години

Почти всички ученички нямат вид на ученички. Нито като визия, нито като облекло, нито като възпитание, нито като знания. На първо място обвинявам родителите.

5

Анонимен

преди 7 години

българинът вижда проблема и обвинява другите, а себе си - не, той винаги е прав. Институциите, обаче - те са виновни. Не институциите правят нашия живот, а ние. Това важи и за нашите деца.

4

Анонимен

преди 7 години

човек е зарязал децата си, това е истината, има или твърде амбициозни родители, искащи детето им да е отличник, без да се интересуват от САМОТО дете или такива, които напълно са го зарязали да се оправя там. Учителите обучават и са обучавани по система, която отдавна е мъртва, а искат съвременното дете да я възприеме. Но то вижда, че не това е света, че му преподават неща, които не са реалистични, по ***, точно ***! начин. какво искаме от децата, като ние не сме поели отговорността за тях.

3

Хехе

преди 7 години

Помня по време на "лошия" комунизъм, ритаме футбол в час по физическо, аз такъв шут направих, че счупих един прозорец. На другия ден майка ми я викнаха в училище, не за друго, ами да плати стъклото !! Не ставам за футболист, станах математик. Имаше ред и дисциплина, никога не са ме били училите, бях буен, но имах респект към тях, не си позволявах своеволия ..... Сега е друго, "демокрация" !!!

2

atio

преди 7 години

Tova e biologichen mehanizam za zastita?!...amerikancite kak miatkat agresivno bombi v vietnam, irak, sofia, siria segiz togiz?! Zastitavat se po amerikanski agresivno...?!

1

barg

преди 7 години

До vargТи си ***/на!