26

Анонимен

преди 8 години

Бакшишите масово не плащат данъци. Издават касови бонове на името на несъществуващи фирми. Крайно време е и те да започнат да плащат нещо, както всички останали, които работим легално.

25

Анонимен

преди 8 години

Парите от данъка ще бъдат за хората.А впоследствие ще поскъпнат таксиметровите услуги.И пак в името на народа.Аферим машала, ашколсун!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Съдраааа им Гьоня на шопландците и те траат ли траят 850 лева Малко са им одери им кожичките БокоОще мърдът

23

Анонимен

преди 8 години

Тупайте " брашнения чувал"

22

Анонимен

преди 8 години

Тиквите пак крадат

21

Asa

преди 8 години

Всички увъртания и обещания пикриват истината1 А тя е капитулация пред "бакшишите"! Редно и законно е да плащат процент върху приходите, както обикновените хора. А това, което въвеждат, е смешна цифра! Затова и таксиметровите шофьори са били съгласни! А ЗАЩО СА ГИ ПИТАЛИ, ПИТАМ?

20

Анонимен

преди 8 години

После гласувайте пак за ГЕРБ.

19

бай Петко

преди 8 години

До Гъзибар ГъзибаровНещастнико, когато е трябвало да работя съм работил и съм се осигурявал на заработеното, а не на минималната заплата. Счетоводителката ми каза тогава...внасяй реално, щото идват старини... За това сега само си въртя синджирчето и харча честно заработената си пенсия !!!

18

Men

преди 8 години

До АнонименМалко им е тоя данък. Най-чисто е да пуснат юбер, тогава обаче ще имат конкуренция, което явно според комисията за защита на конкуренцията е лошо. Само че прогреса могат само да го забавят не и да го спрат. Никой не желае да плаща на арогантни *** столичани, които са решили цял живот да лежат в наследсвения си коптор без да си мръднат пръста.

17

Анонимен

преди 8 години

СТАТИЯТА Е НЕПЪЛНА!!!!!!!!1850 ЛЕВА НА ТАКСИ НА ДЕН Е ДАНЪКА ЗА ГОДИНА!!!!!!! ИЛИ АКО РАБОТИШ ПО 260 ДНИ В ГОДИНАТА ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ 3.27ЛВ НА ДЕН ЗА ДАНЪК :DТАКСИТАТА КАТО ГИ ГЛЕДАМ Я ИМАТ 2-*** КЛИЕНТИ НА ДЕН Я НЕ!НО НАРОДУ ГЛАСУВА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ УБИТА ФИНАНСОВО ВСЯКЕЧСИ И ЗА ТОВА ИЗБРА БУДА ТАКАВА Е ВОЛАТА НА НАРОЗУ!

16

Анонимен

преди 8 години

ти защо пикаеш в фонтаните румене.....

15

Анонимен

преди 8 години

ти защо пикаеш в фонтаните.................

14

бай Петко

преди 8 години

Нали бяхте предложили, пък мисля че го приехте 300 лв. годишно, а сега изведнъж 850. Тия пари да не растат по дърветата бе, дървени гл.ви !

13

Анонимен

преди 8 години

Значи започва връщането на 16 милиардния заем. Това е началото.

12

Джедай Мастър

преди 8 години

"Данъкът ще бъде харчен за софиянци и ще бъде в услуга на хората", посочи председателят на транспортната комисия."Аз пък съм убеден, че няма да бъде харчен за хората, а ще бъде откраднат от такива като председателя на транспортната комисия и камарилата му.

11

ES

преди 8 години

В ЕС всеки град си определя таксата на Такситата .На колата има стикер за разрешение .850 лева са малко пари за София , при положение че Такситата не плащат никакви Осигуровки , Данъци , Акцизи . Като ромите са .

10

Анонимен

преди 8 години

Bbb ти 365 дни в година ли бачкаш, или само малко над 200? Опрай си сметките. Ти ако броиш и нощите, ще го изкараш по пет стинки на смяна...

9

bbb

преди 8 години

е какво толкова 850 лв на година са по 2,5 на ден или 3 км пробег КАКЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМА НА БАКШИШИТЕ ЗА ПОЛОВИН КУТИЯ ЦИГАРИ ДА СЕ ЦИГАНЯТ

8

Анонимен

преди 8 години

Да ви се оплача! Снощи клатих една колежка, и по едно време ми се схвана кракът. Едва се отместих, хем гледах да не ми личи за да не се изложа. И тая се развика! Какъв съм бил и за какъв съм се мислил. А аз преди това ходих на мачле в едно игрище и бая се раздавах! Днес в бачкането се засякахме и ми вика: днес как си. Обаче сега па ме е страх да не ми падне самолета. Какво ще ме посъветвате? Да пина малко и пак да я гнасам???

7

скоро

преди 8 години

Повечето Софиянци гласуваха за ГЕРБ а те за награда увеличеха билета и сега такситата!скоро идват избори и ни я да ги наградим а!?