25

АTAKICT

преди 7 години

ОКУПАЦИЯТА НА БЬЛГАВИЯ Е ПРЕД СВОЯ КРАЙ ---ВЬТРЕ--АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ПО ГРАНИЦИТЕ---..ЕВРОПЕЙСКИ ВОЙСКИ ВЬТРЕШНИЯ И ВЬНШНИЯ МИНИСТЬР СА ЗА РАЗСТРЕЛ КАКТО И МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ЛИ БЬЛГАРИ В ТАЯ ДЬРЖАВА

24

Шаран БГ

преди 7 години

Не е ли срамно и обидно, да нямаме военен контингент и възможност да си пазим границата? Нашите военни / колкото и да са - са на майната си/, а тук ще идват еврокучета да ни вардят! Ако не беше толкова долно- си е направо смешно! Парите е ясно къде ще отидат и кой ще ги усвои ! Дано да остане някой лев - да се хранят кучетата. Че ако умре някое от глад - позор !!

23

Telenothr

преди 7 години

Junker na prati dobre izucheni i obucheni luksemburgski zdravi leventi granichari i kone za bg-tr sinorite. Kucheta, kotki, mechki, lisici, katerichki, sokolcheta i valci imame...hem i egipetski leshoiadi tuk-tam...

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16 А кой им е кандидата все още пълна мистерияТе нямат кандидат, имат човек изчакващ освобождаването на длъжността и датата на постъпването си.

21

Анонимен

преди 7 години

*** тя ни праща и нашественици бе, каква е разликата?

20

кинолог

преди 7 години

то, май, кучетата ще свършат работата на хората! дано са някои страшни вълкодави!пък и не подлежат на корумпиране и включване в най0разни канали и групировки....

19

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече толкова повече. Важното е да не ги пущаме тук, че сърбите станаха доста ефективни и остават тук. Ясно е че желанието им е да продължат на запад, но остават тук. И така малко по малко се пълним с амуджи. Ако намерим начин да ги спираме да не влизат ще бъде много добре. Това е.

18

Анонимен

преди 7 години

охраната на границата е тънък занаят. Дадоха по телевизията едни афганистанци изгонени от Сърбия обратно във Видинско минали обратно нелегално и полицая ги проверява и вижда че нямат пари ,гладни ,мръсни и им показва пътя към София и те продължават пътя си пеша.

17

Анонимен

преди 7 години

Бе ний вуци и мечкя немаме ли си, бе, че кучета ще внасяме? Я ги поразвъдете в Странджа по границата да видим колко джънгълмена ще останат.

16

Анонимен

преди 7 години

Сега кучета, скоро лъвове и тигри за охрана на границата! А по граничните реки да завъдят и крокодили!

15

хххххх

преди 7 години

Май е по добре да ни пратят вътрешен министър.

14

Анонимен

преди 7 години

На Динко кучета не му трябват,само свински опашки.

13

Анонимен

преди 7 години

Ами ще изпращат - те европейците в чудо се видяха от нашите корумпирани гранични полицаи. Тези търтеи, като видят нарушители,първо ги преброяват набързо, пресмятат дали са взели комисионната и си обръщат главата на другата страна. Толкова журналисти направиха филми за трафика и показаха какъв разграден двор е милата ни родина. А Бъчварова и хората и само нови привилегии искат и стават все повече и повече хрантутници......ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО НАШИ ПОЛИЦАИ, АМА СА МНОГО, МНОГО КОРУМПИРАНИ!!!

12

Анонимен

преди 7 години

А *** няма ли да ни пратят?

11

veso

преди 7 години

Добра новина . Имаме нужда от добри новини ! Руската хибридна информационна воина към България се мъчи да всява чрез пресата и някои саитове чувство на тревожност и непълноценност на живота в България !!! Този път сме на правилната страна и за винаги !!! Колкото и да *** руските хибридни агенти времето вече е на наша страна ! Русия изостана много цивилизационно . Ние сме в ЕС и НАТО завинаги !Русия въпреки хибридната воина не може да направи нищо и затова тероризира съседите си от злоба !!!

10

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че ще пращат. Даже малко са се отпуснали. Нали трябва да ги спираме и поемаме. Не бива да стигат до хубавите държави! Сега с тези парички трябва да се спират ПРЕДИ да влязат в България не СЛЕД.

9

Анонимен

преди 7 години

Европа сле време както е тръгнало ще но праща и тоалетна хартия.

8

ХХХ

преди 7 години

Давай Боко .....преди избори така се прави ! След като спечелиш изборите направо отваряй границите ....вход свободен :) Народа е много *** ама много !

7

Kouk

преди 7 години

Kucheta si imame mnooogo v bg...brakuvani angliiski jeepki si imame, vlakove, helikopteri, samoleti ima v bg...Junker da prati samo jiva originalna sila s uniformi 5 000 - 6 000 dushi kachestven personal ot Luxemburg, UK, Belgia da pazi sinorite na Shengen... bg i tr ne sa v Shengen, che da si harchat parite da paziat Shengena...

6

Лукавите

преди 7 години

лидери на ЕС на които не им пука за България пак са ни замислили голямо прецакване.Те никога нищо не дават без добре да са си направили сметката.Пък за нашите управляващи важи с пълна сила израза ти го плюеш,то мисли,че дъжд вали!