94

продукт на прехода

преди 7 години

До тези, които роптаят че "по Бай Тошово време" такова не е имало - спокойно. И интернет не е имало, и конкуренция на пазара на труда не е имало, и к*рви сигурно не е имало, ама найде. Вместо да се сочат пръсти и всеки да се оправдава как другия бил крив, защо не му покаже с примера си как да бъде по прав. Властта е в ръцете на народа, както за морала в обществото, така и за управлението. Но като народа е в будна кома...

93

Гняв

преди 7 години

Таткото на битото момиче да хване биячките и да им покаже какво е туй голям, кралимарковски, буй. Докато ги работи да ги държи по сутиени под предлог че са им виснали тситсите. Втори път няма да се сетят за мъже.

92

123

преди 7 години

DAITE IM SNIMKITE NA TIQ PIKLI. POKAJETE IM LICATA PO VSICHKI SAITOVE. SHTOM MOGAT DA BIQT NEKA DA GI VIDQT VSICHKI..UTRE MOJE DA PREBIQT BABI V GR. TRANSPORT.

91

Доктора

преди 7 години

Хак да вие демокрацията......На 13 г. и вече ку*вета. И господ не може да ни опази.......

90

Анонимен

преди 7 години

Нали искахте да живеете по американския начон? Ето ви го!

89

Анонимен

преди 7 години

Насилничката вероятно е от комунистическо семейство. Те са увредени и знаят само едно-насилие.

88

Froshli

преди 7 години

Kakvo tarsiat bg elektronen prezident i viceto mu v bg elektronnite stranici na bg obstinite?! Bg Askeri?! Bg Sadinki?!Bg Colorado?!Kakvo namirat bg elektronen prezident i viceto mu v bg elektronnite publichni stranici na bg obstinite?!Bg m¿Angali elektronen prezidentski styl Blagoevgrad?!

87

*****

преди 7 години

лоши деца няма има лоши родители какво възпитание има това момиче щом родната и майка не знае къде учи "май в това училище как се казва на шипченски проход"-това са думите на майката пред нова твна такива родители трябва да им отнемат родителските права

86

торбалан

преди 7 години

навремето момичетата се обезкосмяваха , а момчетата се биеха , сега имаме евро*ейски ценности ...момчетата се обезкосмяват , а момичетата се бият .... !!!

85

Мишо

преди 7 години

До читателБраво

84

Мишо

преди 7 години

До МарияАми действай тогава излизай на улицата, искай промяна в образователната система, искай промяна в политиката на държавата.Да бягам ли, не благодаря!Хората трябва да се гордеят, че са българи иначе ще станат на мишки.

83

Бг-ПОЛИТИК

преди 7 години

Ние Бг-политиците докарахме държавата и народа до това положение .НЯМА ДА СЕ ИЗВИНИМ , НЯМА ДАЛАВЕРА В ИЗВИНЕНИЕТО НИ .

82

Мария

преди 7 години

Трима срещу една....комплексари...И сега какво?Ще има ли възмездие?.....Отговорът е ....колкото получи оная дето преби новореденото бебенце....Хора ,ако имате поне малко самоуважение,ако милеете за дечицата си-емигрирайте.Жалко за майка България-от райско кътче се превърна в истински ад

81

Анонимен

преди 7 години

В училищата има сексуално образование което се преподава на 12-годишните. Какво очаквате ?! И това ли не знаете ? Те ги учат на секс, не на любов. Нормално е в такъв случай да правят секс на 13 години. Освен това има Интернет. За социалните мрежи като Фейсбук просто няма нужда от никакви коментари. Всички знаят, че това е световния секс-чат. Мъжете по цял ден висят там с цел да удовлетворят сексуалните си обсесии. Светът с Фейсбук вече не е същият. Семейства все по-рядко ще се ссъздават.

80

Митака

преди 7 години

Ами нормално в България се раждат много повече момичета отколкото момчета. В даскало бяха повече момичетата в класа, после в университета, сега и в работата ми преобладават жените.

79

читател

преди 7 години

Такива преди ги изключваха от училище, без право да продължи където и да е.Да ходи да учи някъде извън България.Или поне без право да учи в същия град, а пък в друг , ако я приемат.Сега даскалите държат отрепките до край в училище, защото за всяка бройка, директорчето си получава субсидийката. А това че шепа *** тормозят цяло училище, това изобщо, ама изобщо не го интересува никой директор.

78

Lina

преди 7 години

Младите копират всичко което гледат в интернет. Стана модерно непълнолетни да се дрогират,да правят секс,да бият,да убиват.Така е по света ,така ще е и в България. Няма виновни защото родителите вече са само за издръжка.Тях детето им не ги взема под внимание когато взема решения за каквото и да е било .

77

Некаф там.

преди 7 години

Ако, държавата не вземе адекватно решение, се махам от държавата. Понеже държавата не прилича на държава вече. Само като си помисля, че утре децата ми може да попаднат на подобна офанзива. Просто тук контрол и ценности липсват. Чао и една торба псувни за държавата.

76

До 90

преди 7 години

Подкрепям с две ръце! Какви курсове за сваляне на агресията, това са либерастки простотии. На всякъде по света или поне в белите държави има затвори за малолетни, където нещата не са много по-различни от в тези за възрастни, както и трябва да бъде. Дали не възпитават бъдещи престъпници не мога да кажа, но поне ги изолират за доброто на обществото, а някой случай има шанс и да ги превъзпитат. Но това става с дисциплина и бой, а не с потупване по *** и водене на психолог!

75

Анонимен

преди 7 години

До ХОЙаз съм за