13

Анонимен

преди 7 години

До УшанкаЯ си спомни кой и с чии совалки я построиха?

12

Ако това,,

преди 7 години

Ако това ти е мисленето - какъв *** си , когато не мислиш ? Мислещ

11

Анонимен

преди 7 години

Пиши в Уикипедия "Венера(планета)". Отвори линка. Спусни се малко надолу и кликни върху точна 2.2.3 Първи кацания на повърхността на Венера. *** в сектора за руския апарат Венера 7. Обяснявам ти като на плиткоумен, защото си такъв. Амо имаше и цветн и картинки да ти сложа, че е по - лесно. Предполагам ако са само черно - бели няма да ги разбереш...

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10НИКОЙ не е кацал на Венера. Нито ничии спътник или управляем от хората апарат.

9

от 2

преди 7 години

Ех необраовани сте вие. Чак и минуси ми писали без да знаят историята на полета Хаха.Колкото до 5 - няма нищо общо с космонавтиката. Само политически въпроси знае. Да си бе поне направил труда да потърси някъде в нета дали съм прав преди да пише за комсомолци. Също толкова адекватни и тези 20 човека писали ми минуси. Необразовани казах.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Ушанките Чурюмов и Герасименко са открили кометата, кретунгел! Първи пуснаха спътник на Земята, първи - космонавт, първи облетяха Луната и направеха снимки на Dark Side of the Moon, първи кацнаха на Луната, първи изпратиха подвижната платформа "Луноход", първи донесоха материал от Луната, първи кацнаха на Венера, първи излязоха в открития Космос, направиха рекорди по продължителност на стоене на човек в Космоса, чудеса в космическата медицина, повозиха много желаещи - българи,поля

7

Гецата

преди 7 години

До Мислещ--4;Tи си мислещия със седалищната си част. Всички русофило--*** сте такива от ДЕВЕТИ насам."Умниците" де.

6

Анонимен

преди 7 години

За разлика от ушанкитее, които не могат миличките да излезат от геостационарна орбита, хората творят чудеса.

5

Анонимен

преди 7 години

Няма ли нах накрая да спрете да пишете глупости...Модула се нарича Филе, не Фила. Пишман драскачи.....

4

До 2

преди 7 години

Разбила ти се комсомолската тикваа.....

3

НАТО-веца Радев

преди 7 години

а в това време от РОСКОСМОС си пият в лафката ....

2

Анонимен

преди 7 години

""Фила" стана първият космически апарат в историята, спуснал се успешно на повърхността на комета."Това успешно ли му викате? Philae се разби на повърността на кометата и отлитна в неизвестна посока. Rosette го нямери случайно преди около две седмици - месец преди Rosette да трябва да кацне/разбие на кометата. Почти две години след като беше изчезнал Philae, като му липсваше един от трите крака на които е трябвало да кацне.

1

аз

преди 7 години

Не го закачайте човека ! Дали някой ще мине покрай мен или ще изпълнява своите задължения от разстояние, за мен няма никакво значение. А захарта ми е потребна за по - доброто функциониране на информационните портали. Съществува някаква връзка между захарта и тези портали и аз съм доловил това. Стига толкова за днес, понеже съм на скарата и пека червена капия. За салатката с ракийка довечера.