21

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТНе става вече....ученик се гони от час САМО И ЕДИНСТВЕНО със заповед на директор...така е по новия закон!

20

Сталин

преди 7 години

До АнонименКаквото и да правите,с началник като Гроздан Колев и депутати от рода на Цвета Караянчева образованието в България е обречено на геноцид.Справка-Кърджали.

19

рускиня

преди 7 години

интересно защо 2 мои поста са изтрити? Поздрави на модератори, носещи светлина в нашия живот

18

Прекрасни коментари!

преди 7 години

Всеки свестен учител бяга от тази професия след 20 години, невъзпитан народ, който не цени отдадеността -това са българите ! Малко са хората, които осъзнават смисъла на тази професия ,и си дават сметка тогава,когато са попаднали на свестен учител! Затова тъпите ученици и елементарните родители си заслужават елементарните даскали-,които са останали!

17

тралала

преди 7 години

Преди учителите бяха комунистите,сега са герберистите.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Да. Ето защо в Германия живеят по-зле от нас, а ние сме цъфнали и вързали. На нас все някой ни е виновен: ***, евреи и пр. Ето това наричам "балкански" и "пост-комунистически" мантри.

15

нещастен народ

преди 7 години

Днешните учители не са будители ,а психически болни хора .Будители са компютрите ,които разпространяват знанието .

14

Анонимен

преди 7 години

До 18.Ами именно. Заплатите ни са ниски, защото сме недообразовани и неморални. Последното също може да се поправи чрез подходяща образователна система. Позаинтересувай се как Финландия от най-изостаналата северна страна за 15 -тина години излезе на челни места по БВП и стандарт на живот. Или пък Ю. Корея. Или пък С. Ирландия. Престанете да повтаряте едни и същи балкански и пост-комунистически мантри, а вижте как става в по-добрата част насвета.

13

Анонимен

преди 7 години

Или съдейки по скъпите спомени от моето училище - мързел, тъпотия и липса на мотивация... призванието да си учител.

12

до 16

преди 7 години

То и сега заплатите на министрите, депутатите и служителите из агенциите са високи, но на останалите хора в България не са станали вече 27 години. Така, че стига демагогия !И за здравната реформа така говореха, но тя е за тях. За болните - подметки !

11

Анонимен

преди 7 години

"Образованието е динственото оръжие, което може да подобри света"Мандела

10

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 10Когато заплатитте на учителите станат високи, няма да закъснеят високите заплати на всички. Ако не разбирате нещо толкова логично, забравете!

9

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 10Ти сам си дал отговор. Не, нямаме образование. Дипломите не значат нищо. Образованието струва пари. А за доброто образование са необходими много добри, високо заплатени и мотивирани учители.

8

АТАКИСТ

преди 7 години

Проблемът е дълбок с образованието. Едно, че младежите нямат респект от учителите- НИКАКЪВ, защото ги е страх да изгонят на татко разглезеното самозабравило се ***, друго че самите учители нямат подход към такива ученици. Че като ти се прави на отворен- пиши му отсъствие и го изритай от час и продължавай нормално обучение с другите. Само че нито имат топките да го махнат това въпросното *** от час, а в повечето случаи нямат и компетенцията да обучават кадърно. И настава желаната свободия!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Някой да ти е казал, че същите "прости" според теб учители ще им дадат 2000. Чети внимателно какво е написано и мисли с главата си.

6

анонимен

преди 7 години

до 9:А на мен никой не ми завижда ,че получавам чисто-340лв. без да имам кредит.Просто мин. заплата я облагат с данък и от 420 стават 340.Нуждая се от добър учител по математика,да ми изчисли по колко лв.на ден да харча,че да ми стигнат.

5

анонимен

преди 7 години

Без образование не може,но като го имаме,че какво?Пак излизат неграмотни децата,и престъпници.И само да се пише,че заплатите им са малки,пак не върви.На кого са високи?До като минималната е убийствено ниска,така ще бъде.Трябват железни закони,а,не толерантност към разглезените деца.Тази толерантност развали доброто ни образование с няколко поколения.Да се въведе вероучение,и то не повърхностно,а като задължителен предмет,и след 20-тина годинище се забележи ползата .

4

Анонимен

преди 7 години

Мъка е наистина щото не само не ти признавят но и завиждат както на учители така и на инструктори тои имал много и живял лесно ажеба ела цял ден на пътя сутрин от 8 вечер в 22,30 и живеи нормално работно време нали

3

Анонимен

преди 7 години

Да си учител, това си е мотивация. Насилствени неща не стават. Ти си един вид треньор - или те слушат, или разпускаш отбора ако не им се ходи на училище. Насила знания не се потребни никому. Не виждам защо обществото насила трябва да култаивира някои индивиди след като те нямат изобщо такава потребност.

2

Анонимен

преди 7 години

Учителите трябва да са заплатени като ИТ специалисти, минимум 2000 лева, и на тая основа да се направи много висока селекция на тези които стават за учители. Освен това полвината от възрастното населението трябва обратно да се върне в училище да си "доучи" От това идват всичките беди на България. Почва се от образованието. Когато един народ е образован и морален, благоденствието не закъснява.