6

логично е

преди 7 години

Електоратът на БСП бавно и мъчително,но сигурно намалява.Електоратът на ДПС не ми е ясен.Как могат да гласуват за хора дето като доидат на власт и правят коалиция със Станишев?Нали баща му им смени имената насила?Електоратът на ГЕРБ не мога да го коментирам защото още не е ясно кой ще е кандидатът им.Но май няма смисъл от тези избори.Преди 30 години Станишев,Доган и ББ са били членове на БКП.Значи БКП им 3 кандидати.За когото и да гласуваш все тая!Ще взема да гласувам ПРОТИВ!

5

анонимен

преди 7 години

Герб ще строят в редица електората си,а вие недейте да гласувате -защо по добре пуснете бюлетина за Герб -вие така или иначе с вашето негласуване ще помогнете на Герб. Нали това е целта им,да откажат хората да гласуват.Втълпяват ви непрекъснато че всички са маскари,но техните отряди са сигурни -С Герб напред към властта ,а вие си стойте в къщи добро ще им направите.

4

Кирил Софийски

преди 7 години

Да ,не искаме да гласуваме за назначени магарета ! За сметка на това масово ще участваме в референдума ! За ужас на политическите муцуни ! Краят на партиите и партииното управление се вижда !

3

Хризантема

преди 7 години

Този референдум пък съвсем не е интересен и много хора няма да го уважат. Защото е предложен от чалгаря Трифчо.

2

Анонимен

преди 7 години

Нямам търпение да дойдат изборите, за да не гласувам.

1

Депутатът

преди 7 години

Референдумът е подарък от властта за народа. Народа иска пряка демокрация и си я получи.