10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Така е, ама парите, паритеееее... друго си е да ти внушат, че без инвитро и куп други скъпи процедури нямаш никакъв шанс за дете.Моя приятелка беше в такова положение. Бяха и наговорили куп глупости, че имала намален яйчников резерв, че имала не-знам-си-какъв проблем... и без инвитро няма никакъв шанс.Миналия месец роди 2-рото си дете и двата пъти забременя съвсем естествено. Ама нали, първо я уплашиха, че дано склони за инвитро.

9

Анонимен

преди 7 години

Идеята разбира се е чудесна, ако всичко написано е вярно и се прави с благородни подбуди. Но като пациентка на клиниката с Н. имам някои съмнения на колко двойки се предлагат процедура без да имат нужда от това. Аз съм един такъв случай в който се предлагаше осеменяване без да има видими проблеми, и съответно без да де възползвам забременях по естествен път. Половината хора имат нужда някой да им каже че всичко им е наред, а не да им рекламират стимулации и инвитрота!!!

8

Красимир

преди 7 години

А тя защо не казва колко изкарва с нейната съдружничка,всяка сутрин са в АГ болница Надежда с разни изтрадали жени които си дават яйцеклетките за пари. Според мен повечето го правят главно заради парите.Уж фондация и донорство а дефакто това си е бизнес за нея.

7

Анонимен

преди 7 години

И като легне една жена на масата с маска, дали ще и вземат една айцеклетка или десетина и... колко ще ги продадът на запад за няколко хиляди евро. Да не забравим, че една яйцеклетка си е едно дете в по-лоши случаи може и две. Тази кифла е напипала лесните парици и сега търси балъци за целта :)

6

Донор

преди 7 години

Мога да даря една шепа опашатковци, директно внедряване

5

Добре, дебре!

преди 7 години

Навремето в селото я се срещне една такава, я не. А сега защо тека?

4

Анонимен

преди 7 години

До ПИШЕ ПОД 35,ЧЕТЕТЕЯвно са го оправили. Преди много ясно си пишеше, че трябва да са над 35.

3

ПИШЕ ПОД 35,ЧЕТЕТЕ

преди 7 години

До Анонимен

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1И аз се зачудих дали съм го прочела правилно. Няма логика жените да са на поне 35 години, защото уж с времето качеството на яйцеклетките се влошавало. Та каква е логиката да взимаш яйцеклетки от жена на 45-50 години?Другото, което не разбирам е защо задължително жените трябва да са майки. Да не би да има опасност при манипулацията нещо да се обърка и самите те после да имат проблем със забременяването и износването?

1

Анонимен

преди 7 години

"Донори могат да станат жени над 35 години" - това не е вярно - ДО 35.