145

ДЕМИРЕЛ

преди 7 години

Мразя и Русия и руснаците. Прочетете истинската ,а не помиярската история на България и ще ви стане ясно. Русия е нашия наи-голям враг,които ние ще победим и ще погребем ,така както погребахме Римската ,Византииската , Латинската , Османската империи и Империята на царска Русия. Сега ще погребем и империята на Путин. Да живее велика България.

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 167Справка - Фердинанд I Сакс-Кобург-Гота, от Бога Царь на българите. 2 национални катастрофи. Най-вероятно защото е бил руски агент е вкарал страната в Централните сили. България е победена, без да загуби битка! Ньой - пълна победа на руската дипломация! Ех, ммухъл нещастен!

143

Анонимен

преди 7 години

До БобиЩе те поправя - Ленин има руска, немска и под въпрос еврейска кръв по майка, а по баща е удмурт (угро-фински народ), а не чуваш.

142

Анонимен

преди 7 години

До проф ДимкитровТи си професионален лъ-жец! Написаното от теб е абсолютна лъжа. Аз знам родословието си от началото на XIX век, а зет ми - от преди 1600 г.! Защото сме от сой! Ти си обикновено по.ми.яр.че, затова не знаеш родословието си! А ти по какво си професор, по копрология ли?

141

Анонимен

преди 7 години

Русия е една не лоша страна. Направо ще е идеална ако не е населена с руснаци

140

Аз пък все повтарям:

преди 7 години

Русия - в ЕС.Може да не ми обръщате внимание или да си мислите, че говоря щуротии, но с времето ще се убедите, че това е спасението и за нас, и за ЕС, и за Русия.Руски ресурси плюс Германски технологии, кой ще може да ги конкурира?ИД и прикрити джихадисти срещу Русия? Ха да ги видя!Претопяване на българите или прогонването им зад граница чрез толериране и хрантутене на *** безделници? Много ще е интересно да видим как Русия ще реагира на такава политика, налагана ни насила от ЕС и САЩ!

139

Анонимен

преди 7 години

На този въпрос едва ли някой нормален може да ти отговори.

138

Анонимен

преди 7 години

така и не разбрах какво и е за обичане на русия по принцип...

137

болшевики

преди 7 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП.

136

анонимен

преди 7 години

Отдавна знаем номерата на протестърчетата и оня с лилавата перука.Извратения им мозък може такива щуротии да измисли-бедна ти е фантазията.Двама трима *** между хората,знаме на НАТО и ЕС и готово.Журналистите и мобифоните на линия и ето ти сензацията- колко са гадни"комунистите".Вие още вярвате ли на тези манипулатори,докога ще им ядете попарата,но уви телевизиите,сайтовете,журналистите са с тях.Целта е била да се компрометира ген Радев но явно хора от щаба на БСП нещо са объркали работат

135

Боби

преди 7 години

До истината 179Умнико Брат ми работи като мениджър 3 години в Петрол и поназнайва туй онуй. Има внос освен Лукоил но е малко. Не се внася основно защото правителството не ще да има нови АКЦИЗНИ СКЛАДОВЕ а без горивото да мине през подобен склад не можеш да внасяш/произвеждашЦените не се определят от Лукойл а се "Обсъждат" в КАРТЕЛА и Лукойл прави каквото му кажат защото му е ИЗГОДНОКак се формира цената - Прави се проучване(как не знам и от кой не знам) колко е склонен да плати клиента-ВОАЛА

134

проктолог

преди 7 години

В т.н. "герб" има повече комунисти отколкото в БСП!

133

Боби

преди 7 години

До проф димкитров."Професоре" само ми кажи въпросните двама ръководители на *** с какъв произход са?Ленин е наполовина Евреин наполовина Чуваш(Тюркоезична общност в Руската империя) лично е бил на мнение че трябва да удушат Сталин и да не го допуснат на пушечен изстрел до властта но историята е съвсем друга нали?Сталин е ДИВ ГРУЗИНЕЦ на всичкото отгоре със свръх комплекс за малоценност заради ниския си ръст и увредената ръка.

132

Анонимен

преди 7 години

До Боби...............Руската империя ТЪПЧО.................Когато интелекта не достига, обидите не помагат приятелю. Такъв рядко ограничен човек като теб, е срам дори и за русофилите.

131

Боби

преди 7 години

До сега 168Умнико - В БЪЛГАРИЯ ИМА ПЕТРОЛЕН КАРТЕЛ - по просто как да ти го кажа? Лукойл който не е 100% Руски отдавна е част от този КАРТЕЛ. Нали сметната палата проведе разследване и какво стана? НИ ЗВУК НИ ВОПЪЛ НИ СТОН - Ако правителството е АНТИ РУСКО ЛУКОЙЛ В ТОЯ СЛУЧАЙ ЩЕШЕ ДА Е ОСЪДЕН 100 ПЪТИ ДОСЕГАРеторичен Въпрос да са подследствени поне? - Сорри КАРТЕЛ и за това имаме такива цени.

130

Боби

преди 7 години

До Анонимен 166Руската империя ТЪПЧО 1917 година е Включвала Прибалтийските държавици, Финландия и дори е претендирала за части от Афганистан на Юг. Всичките ХХХХстани също са били част от империята.СССР е ОСТАТЪКА от Империята която в гражданската война 1917-1924 КОМУНИСТИТЕ СА УСПЕЛИ ДА ЗАПАЗЯТ. А комунистите са били от ВСЕВЪЗМОЖНИ НАРОДНОСТИ. Комунизъма е първото течение което поставя ЛОЯЛНОСТТА КЪМ СТРУКТУРИТЕ ПРЕД РАСОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.

129

Анонимен

преди 7 години

Тези които обичат Путин не значи, че са русофили !

128

Един от Северозапада

преди 7 години

Тук е казано всичко.От най-високо ниво.Просто няма какво да се добави."https://youtube/watch?v=in8uza9KJLk"

127

Анонимен

преди 7 години

И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

126

Анонимен

преди 7 години

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите