103

Анонимен

преди 7 години

В САЩ всички са хипер активни - започват да хвърлят бомби по една държава,а-ха да се успокоят -подпукват следващата, а-ха да им мине - не става, те продължават.Подлудиха целия святНа едно място са спретнали политическа интрига - на друго място Майдан, на трето място "арабска пролет" на четвърто място някой военен преврат. Хайде пийнете нещо успокоително де Та да си дойдем на думата за допинг-изобщо не ме учудва.Всички знаехме, че американците най-много зобят.Въпросът беше кога ще лъсне истината

102

Анонимен

преди 7 години

Американските болни печелят по десетина златни медала! Я си представете какво биха постигнали здравите такива!

101

Анонимен

преди 7 години

Има ли са заболявания, искали са разрешение и са го получили. Рашаните да са искали и те разрешение ако има болни сред тях да получат право за определени медикаменти, а не да се зобат с чували.

100

Анонимен

преди 7 години

no coment, кравари!

99

Анонимен

преди 7 години

Сорошоидни ***, защо сте толкова малко и толкова неактивни на тази новина ? Вземете малко допинг и пишете, пишете, иначе няма да има заплати !

98

Анонимен

преди 7 години

До ... 118Естествено, че не е само допингът - метилфенидата причина да е олимпийска шампионка! Трябва къртовски труд и талант! Както не е единствената причина диуретиците, които не са допинг, щангистите ни да са 1 в света, но ходи го разправяй това на корумпираните шефове на допинг асоциации...

97

смЕх

преди 7 години

Ха-ха за такива като тази на снимката и разни други краварски "шампиони " болни и недоволни има параолимпийски игри там участниците са със заболявания и предполагам че и на тях в такъв случай са им разрешени някои "лекарства". Още един път Ха-Ха-Ха!!!

96

Анонимен

преди 7 години

абе на хамериканците им е разрешено да взимат амфетамин, все пак са прекалено *** и имат проблем с обръщането на внимание ако не са надрусани

95

kek

преди 7 години

Серина маи е на тестостерон откакто се е родил.

94

elii

преди 7 години

Дано да натрият носа на оная плувкиня кинг ,която се перчеше на рускинята.

93

Анонимен

преди 7 години

Междувременно стана ясно, че американската баскетболистка Елена Дел Дон е вземала амфетамин, тя също била "болна" и имала разрешение представете си ахахахаах

92

Анонимен

преди 7 години

Въпросния "разрешен" стимулант си е чиста проба амфетамин, а амфетамина е забранен и се счита за допинг. Ама явно за краварски атлети няма проблем, на тях им е разрешено да взимат допинг, и всичко е наред.Но ако всичко е наред, моя въпрос е, защо тези неща не са били оповестени публично а са били пазени в тайна?Долно, гнусно политизиран е всичко. Олимпийските игри са опозорени. Превърнали са се в политическо оръжие.

91

...

преди 7 години

колкото до Симон Бейлс и метилфенидата той си се приема като лекарство в целия западен свят точно за болестта "Синдром на дефицит на вниманието" и не ми се вярва точно той да е причина да станеш олимпийски шампион по гимнастика...колкото до сестрите, то е ясно на всеки, че те се зобят яко...не мисля, че тези разкрития на хакерите са някаква сензация...да не омаловажаваме успехите на Симон само защото е взела РАЗРЕШЕН стимулант заради диагностицирана болест от която страдат 300 милиона души...

90

Анонимен

преди 7 години

Фелспии, как е положението мой човек? Нервно, нервно, а? :D

89

eli

преди 7 години

Това момиче си спечели 60 милиона и се пенсионира на 19 години...Талантлива е,но не и прави чест,ако е взимала нещо. В САЩ "хиперактивни" са децата,които не са един вид заспали и суперпослушни,изпълняващи нарежданията на възрастните..Ако е малко по-буйно,игриво,любопитно и различно от тълпата,се води хиперактивно,с някакъв измислен сидром на дефицит на вниманието и съответно му се предписват лекарства...Всички хора трябва да са послушни...

88

Анонимен

преди 7 години

А нещо за тая мома, колежката на Фелпс и гонещата рекордите му.... Кейти Ладецки? Да не се окаже, че от малка страда от астма, като за това да има "специално разрешение" от антидопинговата асоциация да се "храни" само с такива коктейли?! Не знаех, че толкова помагал допинга за "лекуването" на различни болести? Направо да излязат с нов лозунг - "да спасим човешки животи с допинг, като направим от всеки "болен" световен и олимпийски шампион"! Лицемери!

87

Симон Бейлс

преди 7 години

Моля ви, повярвайте ми, че вярвам само в чистия спорт, тези амфети ги взимам само за здраве! Спечелих 4 златни медала, защото пращях от здраве!

86

SS

преди 7 години

"Моля ви, повярвайте ми, че вярвам в чистия спорт, че винаги съм следвала правилата и ще продължа да го правя", пише тя.С хипертрофия като на Колман само да не ти повярвам.Важното е , че лъсна насраният г ъ з на тези от WADA.

85

7

преди 7 години

Interesno,koi dal diplomi na lekari,koito naznachvat takiva preparati za terapiya!Gorkite ruskisportisti,nakoito im broili xilyani chasti ot grami na meldoniya.Da amerikanski sport i WADA "super chisti".Gospodi v kakav svyat zhiveem,lazhat i dazhe ne samo ne sramuvat ,a izlizat s obvineniya.Tova e varxa na demokratia!

84

SDI

преди 7 години

Предполагам че и Фелпс е приемал цял коктейл от медикаменти, тъй като имаше филми за него, където тръбяха, че бил хиперактивен от дете, както и Уилямс, които са взимали допинг по тази причина. Въобще, много ми е интересно какво точно означава да си "хиперактивен", и защо това се приема за един вид заболяване. А спомняте ли си как всички биатлонисти се тъпчеха с допинг защото били асматици. Въобще, всички спортисти ги водят болни от нещо.