57

Анонимен

преди 7 години

Живея в Америка.Тука има само "Big brother",веднъж в годината.Такъв за VIP няма.Никой не се излага публично в телевизионно шоу.Те си имат много други начини да си покажат рогцата.

56

Виготура

преди 7 години

Жалка история. Долнопробно шоу за долнопробна публика

55

-0-

преди 7 години

Уау! Какви красиви причини изтъква всеки за влизането си. Всички ще възвисяват себе си и "световното човечество". А истината всъщност е колкото простичка, толкова и прозаична - всеки от тия е закъсал за пари и се продава. Амин.

54

Анонимен

преди 7 години

Сега, това предаване е топ прпдташко и хорста вътре обикновено са пълен колапс, с рядки изключения. Обаче аз точно такова го искам. Понякога имаме нужда от доза идиотизъм и агресия срещу някого и от предаванетп ти го предоствят на тепсия. Всички сме ходили на училище и знаем, че винаги е имало по смотани деца, които обират всичките подигравки и лошо отношение от останалите ученици. Не е правилно, но такъв е живота. Тук са едни хора, които за пари са готови да вземат този негатив. Идеално!

53

Доктора

преди 7 години

Ми то каквато е държавата, такива са и "звездите". Хак му е на този *** народ с такива " ВИП"-ве да се забавлява. Тъжно и жалко.

52

МАЙНА

преди 7 години

На тия ли им викат ВИП?

51

Анонимен

преди 7 години

На кака ви Лара Златарева-Береану, бившият `и мъж, мамалигара Владимир Береану е бил сътрудник на Държавна сигурност - агент под псевдонима Георгиев към VI управление.

50

Анонимен

преди 7 години

Абе, тоя Сандо (Сан Дьо/ Алек Сандър), е *** (*** дал), нали?

49

браво

преди 7 години

Интересни родни звезди влязоха в къщата на големия брат. Миглена Антгелова е умна, Надя от Елит е красива, Кака Лара е забавна, Рени е сладурана, Жоро Торнев е пич, МАЛКО СА МИ НЕПРИЯТНИ жАНА, сОФКИН И у ти, но и те стават. За другите нямам мнение, не ги познавам

48

Водещи?

преди 7 години

Ники Кънчев докъде падна! От водещ на почти интелектуално предаване до подобен ***. Няма ли срам или парите са по важни?

47

АНОНИМЕН

преди 7 години

Лапачи!Не на лапали се.

46

Анонимен

преди 7 години

Това е новата "култура". Артистчета, водещи и какви ли не още(едни и същи), да обикалят от телевизия на телевизия по разни комерсиални предавания и да ръсят "мъдрости", и зрителя да си претърка тъчскрийна на джесемето от есемеси.(някъде там).

45

Анонимен

преди 7 години

Как да са непознати бе колеги?Тоя Софкин май игра в първия български порно филм Секс партия бридж,под псевдонима Малкия Мук!

44

11

преди 7 години

Кви са тез бидони? Що ни занимавате с тъпотии?

43

СЕЗОНЪТ

преди 7 години

Сезонът на комуната !Силикон , дрога , чалга , и във всяка стая ,...ОТКАЧАЛКА.

42

Цирк

преди 7 години

Не е зле шоуто.Интересно е да видиш как образ, граден с години, рухва за 1 седмица. Справка - Кичка Бодурова :D

41

Виолета не анонимен

преди 7 години

Какви са тези пошли звезди за някой лев да стават за резил не знам.Не мога да разбера защо изобщо съществува това предаване-злобна,панаирджийска селения? От чалгарска порнография до селска излагация и после какво стана с подрастващото поколение?!? Не само политиците ,но и телевизиите унищожиха подрастващия българин , а ние само си лаламе под името АНОНИМЕН

40

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си мисля, че дори има леко възпитателен ефект шоуто.Не съм чул някой да си е вдигнал рейтинга вътре, но пък колко станаха за смях и резил... Никой не го гледа това, възхищавайки се на "випувити" а се подиграва на простотията им.FREAK SHOW

39

Анонимен

преди 7 години

вместо пари на вятъра можеше да направят едно социално предаване, за проблемите на обикновения човек,и с решаването им доколкото е възможно.вместо да си седят всяка сутрин и да разтягат локуми,можеше да се хванат двама трима,да тръгнат из улиците и да обикалят с някой нормален човек да си търси работа,и всичко това на живо,има толкова идеи,но няма кой,защото в бг простотията е по гледана от всичко друго.

38

Ф.С.В

преди 7 години

Среща на наркомани анорексички и пияници - това е ВИП Брадър- пълна морална пустота и жалка картинка за елита на БГ - Ние нямаме елит- ние нямаме нито политически нито артистичен културен духовен елит- Ние имаме едни призраци набедени че са звезди _ Ужас е това в БГ - Жалка Картинка на жалки телевизийки правещи пари от жалките тъпоподобни зрители радващи се на гледката и ядящи евтини кебапчета с биричка пред телевизорчетата си ! Пародията е пълна !!