Снимка: Нова тв

Общ преглед

ВИП до ВИП-а – така простичко може да се обрисува десетото юбилейно издание на VIP Brоther, което стартира снощи.

"Подборът на участниците този сезон е впечатляващ, зрителите ще видят истински звезди с много истории", обяви водещият Ники Кънчев, който заедно с Алекс Сърчаджиева посрещна новите Съквартиранти.

За първи път в историята на реалитито 17 звезди прекрачиха прага на Къщата още при старта на шоуто. ВИП-овете обаче са далеч от термина за ВИП. Сами преценете учадстниците: водещата Миглена Ангелова, Жана Бергендорф, актьорът Явор Бахаров, Глория Петкова, Ути Бъчваров, Жоро Софкин, Борислав Комсийски, тв водещата Надя Иванова, режисьорът Жоро Торнев, фолк певицата Рени, Роро, Ирина Тенчева, Деси Цонева, каките Лара и Лили Вучкова, Алек Сандар и футболната легенда Валентин Михов.

Миглена Ангелова бе първият Съквартирант в риалити шоуто. "Мога такива врагове да си създам, че в следващите 10 години да не ми е скучно изобщо", каза тя, като пожелава на всички Съквартиранти "динамичен, прекрасен и стремителен престой в Къщата".

Вторият Съквартирант бе победителката във втори сезон на музикално шоу №1 X Factor Жана Бергендорф. Певицата влиза във VIP Brother, за да покаже истинската Жана: "Онази лудата, бунтарката, лошата, диването – това е Жана Бергендорф… за момента. Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам!"

Актьорът Явор Бахаров трети прекрачи прага на най-известната Къща в България. "Зрителите ще видят кой съм аз", категоричен бе Явор.

Топмоделът Глория Петкова обяви, че влиза в Къщата на Big Brother, защото за нея е важно човек да излезе от зоната на комфорта си. "Не ме интересува моят PR, защото така или иначе не живея в България. Ако на един човек успея да променя мисленето към по-добро, аз съм победителят".

Петият Съквартирант бе кулинарният водещ Ути Бъчваров, който е готов активно да участва в живота на Къщата. "Вкусът на Big Brother в повечето случаи, меко казано, е горчив. Затова влизам в кухнята на нещата, за да ги пипна, да ги трансформирам, ако трябва да изрина всичко и да започна отначало и смятам, че ще успея", каза той.

Световният и олимпийски шампион по бадминтон Георги Софкин бе следващият участник в риалити формата, който очаква да срещне… по-високи хора от него във VIP Brother. Казва, че ще се опита да направи нещо, което досега е липсвало в шоуто – по-силно социално послание.

Седмият Съквартирант бе бизнесменът Борислав Комсийски, който определи реалитито като огромна емоция, която задължително иска да преживее. "Имам спортния хъс и умея да побеждавам. Нямам стратегия, ще бъда себе си и мога да гарантирам, че ще изляза от Къщата, както влизам – с гордо вдигната глава", категоричен бе ергенът.

Телевизионната водеща Надя Иванова също прекрачи прага на Къщата, като призна, че приема това предизвикателство в емоционален за нея момент. Определя живота си като като кардиограма, с много резки пикове нагоре и спадове надолу. "Имам нужда от рестарт и се надявам VIP Brother да ми помогне да поставя новото начало", сподели тя.

Режисьорът, сценарист, продуцент, оператор... Жоро Торнев бе деветият Съквартирант. Той казва, че във VIP Brother иска да се види в друга роля: "Винаги съм стоял зад камерите, искам да видя как ще изглеждам от другата страна".

Певицата Рени, която има 30-годишен опит на фолк сцената, също прекрачи прага на Къщата, с което отбелязва й завръщането си у нас след престоя в Израел. В риалити формата тя иска да бъде пример на всички слаби жени, които се чувстват излъгани: "Искам да им кажа, че въпреки че не всичко се случва както по филмите, винаги има изход". Рени каза, че е готова за голямата любов, "защо не и в Къщата на Big Brother".

Съквартирант №11 бе Роро Кавалджиев – продуцент, тв водещ, запален геймър и син на легендарния певец Вили Кавалджиев. "Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра", каза той и добавя: "Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата".

Следващият участник в шоуто бе Ирина Тенчева – PR експерт, телевизионен водещ, влогър, съпруга и от десет години майка на пълен работен ден. Представя си VIP Brother като Дисниленд за възрастни. "Искрено се надявам, че колегите Съквартиранти не измерват своята специалност, ВИП и значимост с външния си вид, с банковата си сметка или с броя лайкове под снимки във Facebook. В случай че има някой объркан, на линия съм да му помогна да се раздели с някой друг етикет или поне с някой екстеншън", каза Ирина.

Деси Цонева е Съквартирант №13 – тв водещ, журналист и наследник на известната фамилия Цоневи. Тя е дъщеря на журналиста Димитър Цонев, който почина през август. Внучка е на големия български актьор Коста Цонев и на говорителката Анахид Тачева. С участието си в шоуто тя иска да опровергае лъжите по неин адрес в таблоидите. "Сега е моментът зрителите да видят, че Деси Цонева е една достойна дъщеря на Димитър Цонев, достойна внучка на Коста и на Анахид", сподели тя.

Лара Златарева e aктриса, телевизионна водеща или просто кака Лара, която малки и големи познават от детското предаване "Милион е едно желания". Призна, че е трудно предвидима и не може да се примирява с човешката глупост, тесногръди и нетолерантни хора. "Ако приемем, че Big Brother е батко, дойде времето батко да се изправи срещу кака. Big Sister или Big Brother – ще видим", каза Лара.

Още една популярна водеща на детски телевизионни програми прекрачи прага на Къщата – Лили Вучкова, която призна, че за първи път през живота си участва в телевизионно предаване с толкова много неизвестни. "Това е риск, който поемам, но го поемам с усмивка. Не се притеснявам за никакви кирливи ризи, защото мисля, че такива нямам", категорична бе Лили.

Съквартирант №16 е Александър Николов, чийто артистичен псевдоним е Алек Сандър. Той е певец, композитор и манекен, като накратко представя себе си като един успял артист на световната сцена. Живее в Ню Йорк, Лос Анджелис, Берлин. Влиза в Къщата на Big Brother, защото това е огромно предизвикателство и очаква звездите да се отнасят към него приятелски и с респект. Очаква да се забавлява в шоуто и е готов да експериментира.

Футболната легенда Валентин Михов бе последният Съквартирант, който прекрачи прага на Къщата. "Ще се опитам да бъда стойностен Съквартирант, който да допринесе с нещичко поне, да помогне на някого, да го доизгради, защото влизам със собствена мисия да направя някой шампион, да го издигна, да бъда зад него, да го съветвам. Влизам с оптимизъм и както си вляза, така ще си изляза, може би още по-голям оптимист", каза Михов.

Снощи зрителите имаха възможността да станат сценаристи на шоуто и да вземат изключително важно решение, докато стоят пред телевизора вкъщи – да решат кой да е Тайният бос на Къщата в официалната Facebook страница на шоуто.

Тяхното решение беше категорично и иборът им падна върху певицата Жана Бергендорф. Изненадите не спряха и дотук. Big Brother увери Жана, че тежката задача се е паднала именно на нея и разполага с неизменна власт, като най-важното условие е да действа в пълна анонимност. След това Големият брат тайно каза на останалите истината и има възложи реалната мисия – да саботират Тайния бос, но без той да ги заподозре дори най-малко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар