185

Анонимен

преди 7 години

Борисов изтъкнал заетост - вечерта бил поканен в Симитли при кмета на вечеря със свещи/със райбер/.

184

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се затвори т. нар.Американски университет вБългария - за антибългарскадейност.

183

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 226Пишеш неверни неща, иначе казано - лъ-жеш! Чърчил е ненавиждал българите и турците. Нас - заради Дойран, турците - заради Галиполската операция, виновник за провала и огромните жертви там е той персонално. СССР защити България на Парижката конференция, където Вячеслав Михайлович (фамилията на когото в този сайт се замества със (*) казва: "Българи, нито педя от вашата земя няма да ви бъде отнета!". Неблагодарниците винят СССР за участието на нашата армия във войната срещу фашизма!

182

читател

преди 7 години

Причината България да съществува определено не е Русия нито ЦЦЦП.Този по-доло дето се прави на специалист по история нека си спомни че Удроу Уилсън се застъпи за БГ през 1918, а Бразилия единствена не подписа Ньойския Доовор.Освен това именно САЩ заплашиха Гърция с интервенция през 1026 г когато Гръзките войски нахлуха по Струма. Така че без такива "специалисти" от Москва. Моля Моля!

181

Анонимен

преди 7 години

До КРАТКА АНКЕТАКъса мисъл - КРАТКА АНКЕТА. И пределно GLупава! Да не си измислил "обичомер"? Патентовай го, ще забогатееш. Ти ли си по-българин от мен, бе муньйо?

180

Анонимен

преди 7 години

До Русия е в 19 векРусия определено не е най-комфортното място за живеене - много месеци сняг и студ. Определено Капри е по-добро място от ...Торжок. Но и там има своите красоти. Колкото до градовете, в класацията им има градчета, в които се живее много по-добре, отколкото в Москва. Спокойни, снабдени, има работа, чисти. Чисти! Това е ключова дума, не са като нашата София с разбитите улици и тротоари, с течащата смет от контейнерите. Руснаците четат много книги, мнозина са знаещи и можещи.

179

до 227

преди 7 години

Анкетата ти е неточна. Хората обичат родината си, но не обичат правителствата. Не може да се отговори по начина, по който е зададена анкетата. Уточни въпросите.

178

до 228

преди 7 години

С тези разсъждения ми приличаш на човек от 19 век. Русия е много повече от твоя ограничен мироглед.

177

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаНяма такова изказване на Чърчил. През Втората Световна са ни бомбили .. така е на война. Англия между другото, признава без условия Съединението за разлика от Русия. САЩ не са ни братя а съюзници. Аз поне не очакавам просия от съюзниците ни. Ти и другите путинофили обаче сте с идея да бъдем 'приятели' с Русия и да сме благодарни на подаянията ако въобще има такива. Сами и свободни от руския ботуш ще си направим каквото искаме.

176

Анонимен

преди 7 години

Не е отказал, отказали са го!Той е искал да отиде, ама изглежда след като са го "посъветвали" (виж му синките под окото), учтиво е отказал. Макар, че банкянският и учтивост - нещо не ми се връзва. :)

175

куку

преди 7 години

забравихме ли да съветският ботуш тревата още не е такава когато го нямаше Аимат един *** Сталин + Хитлер взети в едно!!!!

174

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен218 Добре,изказа се по въпроса. Сега е време да обясниш,какво са направили за нас новите ни братя, към чиито военни и икономически съюзи никой не пита народа иска ли,или не. Можеш също да почнеш отдалече. От Берлинския Конгрес, можеш да обясниш и за Ньойския Договор, може да кажеш и за бомбардировките над София и Враца, а също може да споменеш и една реч на Чърчил, който иска след войната"България и българите да бъдат жестоко наказани!" .

173

АГЕНТ "ИВАН &qu

преди 7 години

...КАРАКАЧАНОВ ---СЪЩО Е БИЛ НА СБОРИЩЕТО...!Е КАК ИНАЧЕ , ЩОМ СЛУГУВА И ПОЛУЧАВА ПАРИЧКИ ОТ БКП/БСП И "ЛУКОЙЛ"....МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕН Е ЧОВЕКА...ХА,ХААААААААА!!!НАЛИ Е НА ХРАНИЛКА ТАМ....!!??!

172

Анонимен

преди 7 години

2016 да се чете 1916 г.

171

Анонимен

преди 7 години

До 1917 г плащаме на Русия за 'освобождението ' от турско робство.Русия е против Съединението.Русия предизвиква Капитанската войнаРусия нахлува в Добруджата през 2016 г и бива разбита.Русия по същото време обстрелва от море Балчик, Каварна и Варна.1941 и 1942 г без обявена война и при налични дипломатични връзки, СССР пуска бомби над БГ села и градове5.9.1944 обявява война на България и я окупира за 45+ години като я източва максмилано през това време.Е ли Русия враг на България или ДА!

170

123

преди 7 години

Що бе боче, поради что се срамиш да се налеречеш партиен член.

169

Анонимен

преди 7 години

Как путинофилите коментират стотиците хиляди избити бесарабски и таврийски българи от режима на Сталин ?

168

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен197 Аз нямам намерение да споря с теб, нито да те ограмотявам. Потърси информация в Нета, има я в изобилие. А когато фактите говорят, и боговете мълчат.Препоръчвам ти да намериш едно -две интервюта на руския посланик по въпроса за Белене, и тогава ще видим, кой крив, кой прав. За Южния поток-също.

167

до 206

преди 7 години

Искаш да ни кажеш,че не са предатели и родоотстъпници като нас-каквото ни наредят началниците и ние вдигаме краката.Къде е държавата ни,въобще имаме ли държава.Защо позволяваме всеки да ни нарежда и да ни казва какво да правим.Недай боже утре някой ни нападне,ще се изпокрием като мишки -ето с това се различаваме от руснаците-ние сме "свободни"хора и всеки се спасява поединично,затова и сме на това положение-държава осмивана от всички,щастлива когато и кажат" здрасти"

166

Анонимен

преди 7 години

Мали-й, 12000 души! Разбирам ги фобите! Страшно! Той Фобос нали е бог на страха! Оттам аерофобия, ксенофобия, агорафобия и т.н.