6

1

преди 7 години

Не съм побойник, но независимо от предисторията, случи ли ми се да видя мъж да бие жена няма да се поколебая да го смеля от бой. Просто отвътре ми идва.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако тази я ритне 120 килограмов мъж отдавна щеше да е ритнала камбаната.Лъжкиня

4

добре, де

преди 7 години

Вие какво очаквате от държава в която над един милион гласуват за мафиот, хиляди подкрепят " пазителя на границата" Динко, полицаи когато видят някой да пребива друг по възможност гледат да избягат да не ги видят? Когато гласуваш да те управлява явен престъпник, ти казваш на всички престъпници да продължават по същия пример. Нещо повече този издигнат на власт престъпник, става модел на подражание, стимул за всички други престъпници. Същото е ,когато журналистите хвалят престъпника на власт.

3

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОтдамно такива псевдофенове трябваше да са ги осъдили. Стар познайник - няколко предупреждениу, подписки и една-две глопи по 100лв. Ако е в Англия, колко ли време щеше вече да е прекарал по затворите и футболен мач нямаше да помирише. Достойнство пред сина - държи се просташки, арогантно и като е набил журналистката е дал страхотен пример на сина си. Поредният ***, комплексиран и *** селянин. Там сред агитката е тартор - жалък ***.

2

До 1

преди 7 години

Сигурно вярваш на гутболния фен? Сигурно вярваш и на Волен, че е истински патриот, мислещ за родината...сигурно вяреаш и на Доган...че бил най-патриотичния политик..мислещ за България...

1

Анонимен

преди 7 години

''ритана с всичка сила в корема'' от 120 килограмов? хайде бе....... не вярвам на журналистката