10

Анонимен

преди 7 години

Прекрасни текстове в Корана като например :Не вземай за приятели юдеи и християни... Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада (Сура 5:51; 9:5). Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието (9:23). Молитва към Аллах: Господи мой, не оставяй на земята нито един неверник! сурата Нух (71:26)

9

Анонимен

преди 7 години

ей за това извънземните не комуникират с нас,ние за тях сме първобитни като тея дето идват при нас,и ще ги гърмим със собствените им оръжия както тея правят с нас,виждате ли диващината и простотията до какво водят :-)

8

Анонимен

преди 7 години

*** жени! не стига, че исляма е против тях, като ги омотава в чаршафи, та на стари години да пукнат с пречупени гърбини от остеопороза, ами се и радикализират! Мъжете им ги пребиват от ревност, защото не могат да оправят толкова много жени.а те се ислямизират! Да не говорим за обрязването, което ги лишава и от малкото радост, дадена им от бога. Тъпачки! Изперкалици!

7

Пугачов

преди 7 години

До Анонимен 5Ами когато навремето дядо ти е издържал баща ти в Софиякато студент с голямата си за "онези стандарти пенсия" наАКТИВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА,май ви беше добре на цялото ви семейство ?А сега тези жени които са си превозвали пропан-бутана до в къщисъс собственото си МПС ги наричате че са ги обучавани като шумкарки . . .!

6

Прав си

преди 7 години

До Дедо Гого ИД е идея, не държава. Нека се търси корена на Злото, а то е скрито в идеологията им, апропо Корана!

5

Анонимен

преди 7 години

Тези другарки със сигурност са обучавани във великата страна на комунизма! Действат с методите на нашите шумкари, само където не обират мандри!

4

анонимен

преди 7 години

от"слънчев бряг":И ся кво?Толерантните французи ще ги вкарат в някоя луксозна клиника,да ги обгрижват,да не си легнат гладни и жадни.Дайте ги на нас.Знаем как да им избием фанатизма от главите им.

3

Дедо Гого

преди 7 години

Добре се подреди Европата...Тия са неунищожими ! ИД само на име е държава, иначе е по целия свят - главно в Европа. ИД е идея, а идеите с какво се унищожават ? С бомби, ракети ? Територията на Сирия и Ирак просто е полигон - огромен полигон за нови оръжия. Управляващите навсякъде са охранявани - да му мислят обикновените...

2

Коце кмета

преди 7 години

Французойките Хатидже, Асанже и Мелиха...

1

Анонимен

преди 7 години

Как се казват? Сигурно са французойки в амок?