135

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че никога няма да разберем истината.В държава като нашата е трудно да получиш правосъдие, а безумията са налице ежедневно.

134

Анонимен

преди 7 години

а вие по какво разбрахте, че тази снимка е правена СЛЕД изнасилването? да не сте я правили вие? Днес е пускала много компрометиращи снимки, които са били отпреди 15 години.

133

Анонимен

преди 7 години

181 - щом това е бил изнасилвач, въобще не е трябвало да го пускат подразбира се, че е щял да повтори - такива направо да ги застрелват още след първия път. И то - публично.

132

ами да

преди 7 години

До АнонименС тази ехидна усмивчица не прилича на някоя невинна и нещастна девойка. Гледах интервюто, което е дала. Може и онзи да си го е заслужавал, но надали и тя е самата невинност.

131

Анонимен

преди 7 години

класната й е голяма тъпнарка....никога не бих си пратил детото в това училище, след като няма безусловна подкрепа за изнасилено момиче.

130

Slavi111

преди 7 години

Момичето е постъпило правилно, защитавало си е живота в крайна сметка.

129

Revolution_

преди 7 години

Ученичката е постъпила правилно, едва ли това момиче е търсило пари от него или си е мислила, че има пари. А тоя щом е изнасилвал и преди значи я изнасилил или при опита на изнасилване го е намушкала, в пълното си право е момичето. Има наистина много момичета, млади жени златотърсачки, и си лягат със всякакви уро.ди за пари, но тя едва ли е такава.

128

Анонимен

преди 7 години

Историята й била накъсана. Ами нали е за пред медиите. Няма как да каже всичко: "наби ми два шамара и ме накара да клекна и да дуфам. По едно време вика да внимавам със зъбите че ще ме намушка. И на мен чак тогава ми хрумна що да не го захапа и като пусне ножа да го намушкам?" Няма как да каже на пресата че е смукала

127

не ми се

преди 7 години

разправя с вас. Повечето българи са разумни и морални хора, ама загниващите екземпляри са много нагли, защото ТЕМИДА е с мноооого затворени очи. Извратеняци.

126

do 174

преди 7 години

Сега пък жертвата ще доказва, че е имало опит за изнасилване. В нормалните държави такива като този лежат по затворите и затова жертвите получават справедливост. Ама в това общество от наркомани, престъпници и хова с много нисък морал трудно се живее. Ако е искал да е изнасили добре го е убила и точка. Оправдателна присъда.

125

да

преди 7 години

Във филипините наркоманите биват убити. Защо не и изнасилвачите, след като няма закони за жертвите и жертвите ВСЕ СА ВИНОВНИ, а?

124

Анонимен

преди 7 години

Мислила да стане приятелка с дъщеря му затова отишла в дома му ама дъщеря му взело че я нямало ха ха тая и не може да лъже като хората за другото не знам

123

Анонимен

преди 7 години

Ами снимките на дъщерята на Фаса? Какво стана с тях?Сега излезе тя че го е изпратила до вкъщи, заприказвали се на вратата, доходило й се до тоалетната и той я пуснал.Марийке, ти сигурна ли си че те е нападнал?

122

Наблюдател

преди 7 години

В началото и аз я оправдавах, но сега ... Версията й е пълна с доста съмнителни факти! 18г. момиче отива при 62г мъж, който 100% не й е говорил като на щерка /с толкова присъди и лежане в затвора може лесно да ти стане ясно що за човек е с две изречения/. Освен това според мен няма как да успее да убори 100кг мъж дори да е на 62>!? За изнасилено момичето е доста усмихнато... Има нещо гнило

121

затъпяло общество

преди 7 години

Бих говорила с това момиче и бих се гордяла от постъпката й. Само така по ТОЛЕРИРАНИТЕ ОТ същото общество ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНИ ТИПОВЕ. ха. Получил си е заслуженото. Както ВИНАГИ внашето общество ЖЕРТВАТА Е ВИНОВНА. Той оня психопат е за съжаление. Плюя на такова общество.

120

Анонимен

преди 7 години

Да те набучат в слабините предполагам е бавна смърт, освен ако не са улучили някоя артерия и да си отишъл бързо. Като се мре да се мре бързо. Бавна смърт пожелавам единствено на убийсците.

119

маке-ариец

преди 7 години

"Говорехме на вратата, аз имах нужда да отида до тоалетната, затова влязох."... За 1 месец това ли успя да измисли?нЕма такава държава!

118

Анонимен

преди 7 години

До 159 Теб като те тирнат в слабините (ако имаш такива) какво правиш първо? Хващаш се за тях или скачаш да се биеш все едно са от стомана? А той дори не е ротнат - намушкан е което е доста по-сериозно. Тоест няма как да я е "бутонирал" след това заради собствената си болка. Преди това пък й е играл шамари за да я принуди и след като е клекнала и почнала да смуче тръбата явно е решил че тя няма да му създаде проблеми. Ами сбъркал е

117

Анонимен

преди 7 години

До 155Ти имаш ли някакви данни че е разпространявал дрога и е имал скатани пари? А информация че тя е таршувала из жилището? Човекът е имал вече крехко здраве заради инсулта, но това не му пречи да реши че може да се справи с една 18 годишна въшла ако й играе няколко шамара.

116

справедливост

преди 7 години

До другият,Госпожа съм колкото бащати бе!!!