155

какаманга

преди 7 години

Тоя за 27 години в затвора и на много мъже е казвал:"Ти ще бъдеш моята жена!"

154

До 201

преди 7 години

И опит не трябва да има "само" за изнасилванеСвобода за смелото момиче

153

Анонимен

преди 7 години

Е то изнасилвачът си го е търсил

152

EПИТАФИЯ

преди 7 години

Роди се,кат човек,вегетира като смет,умря като скот!Това е надписът,който трябва да бъде поставен на надгробната му плоча,но се съмнявам,че дори и най-близките му ще се постараят да сторят това!

151

Анонимен

преди 7 години

Имах възможност да познавам Фаса от много години и отблизо!Този въобще не заслужава да се нарича човек,въпреки че по документи се води такъв!Нищо повече от една вредна и никому ненужна биологична единица! Както живя-с подлост и лъжи,така и си замина,от подлост и лъжа!Нека някой от тези които,го защитават сега да отиде след две години и да се опита да разбере,къде е и на какво прилича гробът му! Едва ли ще успее да го открие!Извода всеки да си прави изводите сам за себе си,но браво на Мария

150

До 206

преди 7 години

Искаш да кажеш, че който се казва Ахмед е обречен да ходи с ненормални ли?Лекувай се овреме!

149

справедливост

преди 7 години

Ми дайте една снимка и на тая класна да я видим! Чудно ми е какъв човек трябва да си за да проведеш подобен разговор с това дете! Любопитно ми е като родител да видя при кого пращаме децата си! И директорката какво мисли по-въпроса ми е интересно...

148

Анонимен

преди 7 години

До 207 Твоя колега дъртия алкохолик (начина по който си структурирал изречението илиза че сте колеги по чаша) да не е като оня тип от вица за хваленето:Отива един при доктора и вика. "Докторе всички колеги се хвалят че по 3 пъти на вечер спят с жените си а аз с мойта мога само веднъж". И доктора му вика "е какъв е проблема? Хвали се и ти че по 3 пъти на вечер спиш с твойта"

147

справедливост

преди 7 години

Един нещастникк тука във форума ми пожела да съм нямал дъщеря!Имам мъжко, но и за щерка не ми е късно! К или не бих се радвал и гордял ако е като Мария и има нейната воля поне малко от малко! За негово инфо!!!

146

справедливост

преди 7 години

Мария е боец и ще се оправи за разлика от повечето от вас! Тя се е справила с извратен рецидивист чийто трудов стаж е 35години по затворите!Влязла е в елитното школо без родителите и да бутат рушвети! Изкарвала е оценките си с яко учене и е бачкала като сервитюрка да се издържа! Ще се справи и с делото! Гаранция! Ще завърши и училище по-един или друг начин! С или без продажната и класна!На един съсед от квартала детето нямаше нейния дух и воля и незнам дали не тежи на съвеста на същата класна!!

145

Анонимен

преди 7 години

Имах един колега дърт алкохолик той почина ама си спомням как се хваляше колко ученички изпраскал на старозагорската автогара за пари че и тая е същата

144

справедливост

преди 7 години

Пак многознайковци приемащи буквално нещата като първолаци! В това "елитно" училище има доста ученици дето разполагат с джобни превишаващи възнагражденията на учителите и ходят до там гимназистите с коли в който трябва повечето хора да се събуят преди да влязат!Когато *** е касиерка а баща ти гурбедчия без пукнат грош! Когато няма кой да ти обърне внимание като родител поради липса на време и пари! Е нормално да ти се разклати морала и да му изтървеш края! Да хванеш лош път!

143

Анонимен

преди 7 години

Изглежда тук са се намърдали да пишат всичките приятели на Фаса,с които е лежал по затворите-същите,а и защо не по-големи отпадъци и *** от него!!!

142

прокуроро

преди 7 години

Това момиче е извършило убийство, далеч надвишаващо т.нар самоотбрана. Ръгало е дъртия мераклия над 50 пъти, според полицията даже го е кастрирала. Тя твърди че го ръгала само един път, кой знае защо лъже така. Изнасилване очевидно не е имало, може да е имало опит за това само.Отделно май че не е съобщила веднага за инцидента, а се е ослушвала до другия ден. Изобщо убийството си е налице, вече зависи какви смекчаващи обстоятелство ще се открият, но не е невинна.

141

справедливост

преди 7 години

Продължение 197:Експеримента с многознайковците дето ми четат морал тук:Да кажем че съм ви баща/майка а вие ученици в даскалото на Мими! И ви стягам за първия учебен ден! Водя ви в магазин за втора употреба да ви облека! Купувам ви няколко тетрадки като от т.хартия! И ви давам половината пари за необходимите ви учебници с 2лв джобни и ви пращам там дето учи тя! Телефона ви е предплатен и не е смарт! После да ви питам след даскало как се чувствате ако въобще можете да спрете да ревете!!!

140

Хайдутин

преди 7 години

Браво на момичето!!!Доколкото разбрах, класната е казала на момичето да несе връща в даскало, а приятелите и вече не контактуват с нея, това са пълни глупости. Това момиче трябва от тук нататък да е много горда, и да бъде уважавана, че е утрепала тоя дъ..рт и..з.род.

139

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСнимката е от интервюто, което е дала след изнасилването пред нова тв. Затова знаем. Гледай го.

138

справедливост

преди 7 години

До193,Да точно така е! Искам и да отговоря на няколко предни поста дето ми четат морал! Първо не ясно дали Мими е била такава т.е К и не съм казал никъде че я оправдавам ако е била! Но я разбирам! Живота не бил само телефони и заведения и т.н!Да но днешния свят е материален инвъзпитаваме децата си в матереализъм от най-ранна възраст! Обикновенно тези дето твърдят обратното са задоволени с всичко и им е лесно да са над нещата!Ще ми се да можех да проведа следния експеримент с многознайковците:

137

Анонимен

преди 7 години

До д-р Хаусгледах и интервюто и ще ме прощавате, ама далеч не ми прилича на жертва. По-добре го гледайте преди да коментирате и да и да нападате тези дето не вярват сляпо.

136

д-р Хаус

преди 7 години

тая такива измишльотини приказва, такива противоречия има сама със себе си, че все повече ми заприличва на по-младата версия на Анита Мейзер