24

Анонимен

преди 7 години

Да им се даде регистрация от Покемомският съд на летящите чудовища.

23

паста-раста

преди 7 години

Ако коментиралите по-долу са представителна извадка, то определено тази "религия" няма да има особен успех тук. Нарочно пиша "религия" (с кавички), тъй като в нея няма нищо свръхестествено, а нейната цел (за неразбралите) е да стимулира научен подход и скептицизъм към всичко, а не сляпа вяра в някаки врели-некипели писания. Но пак - ако писалите по-долу са представителна извадка, това означава, че 99% от хората не могат или не искат да разберат за какво иде реч.

22

Анонимен

преди 7 години

Е уж осмиват и са против религиите, а регистрират религия.

21

ААА

преди 7 години

До АнонименНе ни го е дал, а ни го е дал на заем. Направил ни е киндер сюрприз, както американците направиха в Афганистан. Пратиха им армия да им срине всичко, пратиха им фирми да им построят на ново инфраструктура и къщи, и им дадоха пари на заем. Нито са дали пари, а пари им дължат, пък и са им благодарни! Е така и с Бог.

20

IT

преди 7 години

А джедайската религия има ли вече регистрация в България? Аз лично много я харесвам тази религия - може да се каже че е най-прогресивната. Определено останалите религии за часто от Тъмната сила.

19

Анонимен

преди 7 години

До 22Значи викаш мога да изляза с един калашник да избия 50 човека, после да се покая и всичко ми е простено. Супер :)

18

Виготура

преди 7 години

По конституция имаме свобода на вероизповеданията. И всеки, който вярва в летящото спагетено чудовище има същите права, както и този, който вярва в Христос, Аллах, Буда, Кришна, Яхве.

17

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събудете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.

16

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право да изповядва каквато си иска религия. Иначе бог нямаше да ни "даде" свободна воля. А Иисус го моля да спре да се сърди, че преди 2000 години някакви първобитни хора са го разпънали и да дойде да каже "Здрасти". Иначе теорията, че сме произлезли от маймуните е доста добре доказано с един поглед по улиците.

15

Ивайло

преди 7 години

Силно се надявам държавата най-накрая да уважи и моите права и да официализира религията, която изразява и моите вярвания.

14

да

преди 7 години

психично болни не могат да регистрират вероизповедания - по конституция е така :)

13

Анонимен

преди 7 години

Дайте им регистрация на тези мили хора! Трябва да има пастафарианска църква в България.

12

Анонимен

преди 7 години

Господи Иисусе Христе, сине Божий, помилуй нам грешните. Прости на тези богохлници, защото те не знаят какво правят и не знаят, че Бог поругаван не бива!

11

Анонимен

преди 7 години

Хаха, моята нова църква и вероизповедание! Грабнаха ме с мазните петъци:))

10

м дааа

преди 7 години

Исус от Назарет не е проповядвал в църкви(сгради) и не е призовавал да се строят ,също така не е търсел създаването на църковни институции , държави, банки търгуващи с вярата и надеждата на милиони. Модерната Римска църква има толкова общо с Исус,колкото и тези от спагетите.

9

Браво! Нека!

преди 7 години

Колко много потенциални нейни последователи постват тук! Нека поне да са под една шапка.

8

бай Петко

преди 7 години

Кусур ни още един крокозъбел...

7

Джей

преди 7 години

Кришнарството, както го наричате, всъщност се нарича индуизъм.

6

Анонимен

преди 7 години

а има ли " църква на свинските черва" да я пратим да се регистрира в саудитска арабия ,например.

5

Анонимен

преди 7 години

До момента в България има регистрирани 136 вероизповедания,..........................абе,хора, да не са затворили 4-ти километър,или местата са препълнени,та тези са на свобода?