84

Игнис

преди 7 години

До aaaНямам притеснения. Летящото спагетено чудовище е милостиво.

83

aaa

преди 7 години

Голямото озъбване на тия безумни човеци ще е когато се явят пред Създателя си на отчет за делата които са извършили на земята и когато поемат пълната отговорност за това как са живели живота, който им дарен.

82

#

преди 7 години

За мен е важно хората да не взимат написаното в тези "свещени" книги за научно обяснение на живота и света. Един известен католик и известен учен е казал "библията обяснява как да стигнеш до рая, а не как работи рая."Аз съм ЗА религията като ФИЛОСОФИЯ, но да не спират да мислят заради написаното в някаква книга нещо си ОТ ДРУГ ЧОВЕК, СЪЩИЯ КАТО МЕН И ВАС!

81

Нов профет

преди 7 години

Открива се църква на стърчащите кожени чудовища

80

Анонимен

преди 7 години

Открива се църква на " чукачите".

79

Анонимен

преди 7 години

Записвам се!!!

78

Мучачос

преди 7 години

Част от хората са като овцете,необходим им е пастир.Комунистите избиха част от духовниците след 1944 година и наложиха своята идеология- партията над всичко.Имам познати и колеги,които сляпо вярваха в бъдещия комунизъм, а поведението им достигаше до фанатизъм.Всичко това партията им постигна,благодарение на облагите,които получаваха.По умните от така наречените комунисти бяха играчи,ползваха облагите и ръководеха глупаците.

77

Ko

преди 7 години

Аз още днес правя конкуренция с църква на Голямата тенджера пълна с вряла вода. Освен в петък разрешавам бира понделник, вторник срряда... И т.н ;)

76

Анонимен

преди 7 години

Тва ми струва доста по- готино от ислама. Няма са гъзурчиш по пет пъти на ден! ))))))))))))))))))

75

Losho

преди 7 години

"Баба Гуси. Това е косъм от баба Гуси" Кичка. Откъс от православния религиозен живот.

74

Ддд

преди 7 години

Аз съм основателя на църквата на покемон. Който иска щв му пратя библия как се ловят всякакви същества

73

Ханс

преди 7 години

Ако разрешава стрелбата по черни, жълти и избрания народ, аз съм за!!!

72

Анонимен

преди 7 години

До 93Християнството започва още по времето на самия Христос (има 12 Апостола и още последователи). А след смъртта му се пренася в Рим от апостол Павел. Май ти си тоя дето е недочел

71

Анонимен

преди 7 години

До 92Християнството също е била секта при това тя започва близо 200 години след смърта на Христос. Поне като вярвате в нещо се запознайте с историята му.

70

Анонимен

преди 7 години

В САЩ където всеки хахо може да си създаде секта и да иска вероизповеданието му да се изучава в училище може и да има смисъл тази спагетена "религия" като форма на протест. В България реалността е друга и подобни начинания са чиста позьорщина, като Харлем шейка и само заливането със студена вода. Направил някой нещо отвъд океана и родните ни позьори разбрали-недоразбрали го копират

69

Анонимен

преди 7 години

Пародия си правили тези, до момента до който на някое фанатично мюсли не задрънчи автомата по тях. От там нататък хич не им е смешно и започват да реват че религиозните последователи не били толерантни. Да се подиграваш на някого също не е толерантно но когато те го правят не е проблем?

68

Ще ставам РЕЛИГИОЗЕН

преди 7 години

Изключително забавно е да гледаш как хората смятат тази нова религия за абсурдна, но са склонни да повярват всякакви измислици, ако са написани в тяхната "свещена книга". Разбира се тя Е АБСУРДНА като всяка друга религия, но основната и цел не е да събира ненормални, а да ви накара да се замислите. Надявам се да разбирате как се чувстват хората разчитащи на факти, когато се наложи да слушат религиозните си познати и техните "съвсем реални" истории от Библията, Корана и т.н.

67

@ 86 , @87

преди 7 години

Църквата отдавна няма власта и силата (католическата църква) да решава кое е религия и кое не , да хората и в частност учените определят какво е религия и какво е мит , колкото до крилатите създания и "боговете" , наличието им е толкова реално , колкото и евентуалното наличие на извънземни , наличието на последните се смята от много учени за абсолютно логично , тогава не виждам защо наличието на създател и необикновени създания (пр. гиганти , за които говорят разни митологии , но и антроп. изсл.

66

о.о

преди 7 години

Богове бол, важното е какъв човек си според разсъжденията и деянията ти.

65

Анонимен

преди 7 години

До 85Едно е да следваш някакво учение друго е да вярваш в измислени създания като богове, ангели и тем подобни/