26

Анонимен

преди 7 години

Страхотен конфуз за Меркел. Социалдемократите може да се водят партньор на ХДС, но са критици на канцлера по възловия миграционен проблем. Резултатите вещаят стабилен крах на ХДС на генералните избори, ако Меркел не се оттегли.

25

Анонимен

преди 7 години

EVROPA SE PALNI S BEJANZI OT 1955 GODINA NASAM S PLANA MARSHAL TAKA CHE MERKEL E SAMO CHAST OT POLITIZITE KOITO SA TAPKALI IKONOMICESKI BEJANZI V EVROPA V EVROPA IMA NAD 150 MILIONA AFRIKANZI AZIATZI I LATINO INDIANZI ARABI I PROCHEEПрочети още на: dnes.bg/world/2016/09/04/dolu-no-ne-i-vyn-ot-igrata-merkel-obmislia-nova-kandidatura.314602#comment-newest

24

ххх

преди 7 години

До BURZUMИма да. Не са излезли от устата на Бат Бойко години наред. А с това, Меркел има и най-голямото д...Ердоган ще потвърди.

23

ГДСП + ХДС > AfD

преди 7 години

Характерното е че десните се консолидираха около една партия AfD. NDP наример не преминаха 5% праг. Берлин 18 септември е следващия тест. Мекленбург са около 2 милиона, а Берлин е към 3 милиона и половина. Прогнозират че AfD ще вземат около 5 до 15 % там. Да видим. Мисля че и там ще бъде същото - социалистите с най-много гласове, AfD на второ място, ХДС на трето. Няма промяна в статуквото защото ГСДП и ХДС са в коалиция от повече от 10 години.

22

Анонимен

преди 7 години

Заложихме на Меркел, пък тя догодина си отива. Тогава кой ще ни тупа по рамото?Значи пак заложихме на грешния кон.

21

Анонимен

преди 7 години

16 - АБЕ КЛОУН, АМА СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ МОЖЕ И ДА Е МИНИСТЪР, КАКТО ДОБРЕ ВЪРВЯТ НЕЩАТА.

20

Анонимен

преди 7 години

ДАРМА, ДАРМА. СИСТЕМИ МОЖЕ И ДА СЕ ВНЕДРЯВАТ, НО ТЕБ ТЕ НЯМА ТАМ, ПРИ ВНЕДРИТЕЛИТЕ - СЪС СИГУРНОСТ.

19

Анонимен

преди 7 години

Топки, ама увиснали вече.

18

Пурко

преди 7 години

Май историята се повтаря.........Хитлер през 1936-38г.беше никой.........но след това..........

17

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е, че ще управляват в коалиция. Партията на Меркел загуби и предишните и по- предишните избори.Тя от два мандата е кукла на конци, марионетка.Затова работи само с лозунги.Например как" ще се справим", като тя е изолирана. Общува само с мъжа си от време на време( искала му съвети). Всъщност и мъжът й е менте. Не се казва Меркел. С него се е развелаГейска им работа

16

Анонимен

преди 7 години

До DarmaПоне да си беше написал името правилно: Dharma.Иначе, на кого ще продават големите корпорации? Нали на хора трябва да продават, а тия хора трябва да имат пари от накъде? Как ще стане тая работа - хем хората да не работят, хем да имат пари, за да купуват. Нещо не се получава.

15

Darma

преди 7 години

До ХХХИ ти понеже не си особено хитър, не можеш да разбереш ситуацията.До 10 години дигитализацията и роботизацията ще е толкова напреднала, че корпорациите ще имат нужда от много малко хора.Това, че ти не можеш да разбереш, че немците те лъжат, защото си пълен балама, си е твой проблем.Ти май много много не си наясно, какво се случва, нали?Да те светна - в момента внедряваме системи, които ще направят всеки 5 от 7 човека да бъдат уволнени :)

14

ХХХ

преди 7 години

AfD е българския вариант на АТАКА - с двата крака в батака. Вече задължават немските работодатели да организират презентации за допълнително пенсионно осигуряване, защото ако сега 10 работещи хранят един пренсионер, то ако нещо не се промени през 2060 г. САМО двама ще трябва да го хранят. Минимална пенсия 400 ОйОйро без да се калкулира инфлацията.

13

Анонимен

преди 7 години

MERKEL DA PRAVI KATO VQTYRA OIEE

12

Анонимен

преди 7 години

Котката е изкочила от чувала, както казват немците. Стой та гледай.

11

до 15

преди 7 години

От тебе обаче става Чудесен БоковистИ северноамерикански Шут

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя младок в средата на снимката така се е зарадвал каточели е хванал лото тото! Клоун.

9

Вяра

преди 7 години

Споко, баба ви е казала, че ще страдаме но накрая княз Владимир ще ни спаси.

8

анонимен

преди 7 години

как ще управляват заедно като хората са казали кои да управлява заедно значикакто до сега ами изборите за какво бяха които подкрепя меркел в ьгьла

7

Анонимен

преди 7 години

Доста западни политици се провалиха. Не че по-рано са били нещо повече.