12

скънка

преди 7 години

за първи път толкова достоверна статия в днеска.бгПоздравления.ПП: НЕ подценявайте нашите играчи ;) те зареждат екстазита директно от Амстердам, кокаин от Италия и така :) Бедността прави хората изобретателни, най - вече мързеливите:)

11

Анонимен

преди 7 години

До Български политик: СИГУРНО СИ ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ! ИНАЧЕ ЗАЩО ДА НИ ОБИЖДАШ ?! СВЕТЪТ СЕ ЗАДЪХВА ОТ ЛОШИ РЪКОВОДИТЕЛИ И Е БУКВАЛНО СТИГНАЛ ДО ПЪТ БЕЗ ИЗХОД ! А И ЦЕЛИТЕ СА НЕ ТЕЗИ , КОИТО СЕ ГОВОРЯТ ! ПРАКТИКАТА ПОКАЗВА ДРУГО РАЗЛИЧНО ОТ ПРИЯТНАТА , ИНАЧЕ , ТЕОРИЯ ! ДА ВИДИМ С АТЕИЗЪМ И СЕКТИ , МЕДИУМИ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ , ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПЛАЧЕВНИ ВИЖ СТАТИСТИКА , А ИМА И НЕОТБЕЛЯЗАНИ ФАКТИ И ТО ПЛАШЕЩО МНОГО И ГРОЗНИ ! КОЙ Е "КОКОШКАР" , ТОГАВА ?! НИЕ ?!..

10

коУега

преди 7 години

Кокаинът, директно от ЦРУ ли го вземат, или през албански посредник!?

9

Български политик

преди 7 години

Кокошкари.

8

мишко Бирата

преди 7 години

Тия пасти да ядатЯ наште каде...кадеее са напред -ЦЯЛА ДЪРЖАВА СИ ИМАТ ОТ 30годинито не бяха източване и фалиране на банки...заменки...контрабанда...ддс и акцизни измами..европейски програми...обжествени поръчки.."здравеопазване"...тец..вец...аец...вик..митници..нап...мвр..дквр..факири са.."млечни"продукти без мляко..месни без месо.. и так дале ..и так далеУНИКАЛНИ САКато погледнеш каква пародия на държава са създали..и кви пари в милиарди търмачатАФЕРИМ..МАШАЛА...АШКОЛСУН

7

Анонимен

преди 7 години

ПИСНА НИ ОТ БЕЗБОЖНИЦИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА!ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е РЪКОВОДЕН ОТ МАФИЯ!ЗА ТОВА ИМА ТОЛКОВА ПРЕСТЪПНОСТ,БОЛЕСТИ И ГИБЕЛ!САМО ТОЗИ,КОЙТО НИ Е СЪЗДАЛ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТОВА БЕЗУМИЕ!НЕ СМЕЕ ЧОВЕК ДА ВИДИ И ЧУЕ НОВИНИТЕ-ИЗПЪЛНЕНИ С РАЗРУХА И ХАОС!И ВСЕКИ , КОЙТО ИЗВЪРШИ НЕЩО ЛОШО ГО"ДИАГНОСТИЦИРАТ"ПСИХИЧНО БОЛЕН,НО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ПО ВЪПРОСА,ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА"ПСИХИЧНО БОЛНИ"ЧОВЕЦИ ИЛИ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПРЕСТЪПНОСТИ ВИДИМА,И "НЕВИДИМА"! ТА ТОВА Е НАГЛАСЕНО ТОЧНО ОТ СВЕТОВНИТЕ СИЛИ!

6

Пеевски и Бойо

преди 7 години

Окрадъхме 4 милиарда ....МИЛИАРДА ! ......ЩЕ МЕ ХВАНЕТЕ ЗА ЩЛИФЕРА И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ !

5

Анонимен

преди 7 години

Тя камората е пирамида като всяка банка .*** и си намери парите от КТБ и къде отидоха толкова милиони ?

4

АТАКИСТ

преди 7 години

През 80-те, когато гледахме ОКТОПОД, знаехме, че италианската мафия е на ниво, но знаехме, че руската е 2 пъти по-зловеща!Дойде демокрацията у нас и никой не може да се мери по този показател с нас...защото в обикновените държави държавата си има мафия, а у нас- мафията си има държава! ФАКТ!

3

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е Мафия.

2

Тартюф

преди 7 години

За разлика от българската мафия която е родена от разложилите се български комунисти ограбвали Русия 45 години за да до-ограби създаденото от българския народ Италианската мафия възниква за да защитава италианците от френските поробители. Сега само неаполитанската мафия продава наркотици, при другите клонове е забранено под страх от смъртно наказание.Българската изцяло се занимава с търговия на наркотици т.е.смърт за младите българи, с кражби от бюджет и фондове т.е. с убиване на всички българи

1

Ислямофилът Еломир

преди 7 години

Ето, започна се пропагандата. След Шарли Ебдю, които в най-гадна карикатура обвиниха италианците за нещастието си при земетресението, защото, видите ли, мафията била строила черкви от 13-ти век, които се срутили, сега се почна кампания, че Италия е мафиотска държава и си заслужава земетресенията...Италия, след България, Сърбия и Гърция е поредната християнска държава, която пречи на ислямофилската европейска върхушка да си пороби спокойно Европа и ще бъде плюта не само от ебльовците въ Франция