11

Анонимен

преди 7 години

Москов е балансиран .Досега на мушката бяха докторите. Били "такива--онакива".Сега са пациентите. Защото ако не бяха и те" такива- онакива", защо ще им вземат отпечатъци.

10

анонимен

преди 7 години

Тия що не станат до един от Герб и да се приключи с шизофренията им.Искат власт Герб им я дава и после се правят на опозиция.Пълен бълвоч.Ей реформаторчета от всичките ви партийки там,що се пънете,станете гербаджии и ще настане мир -власт+ девиденти нали това искате.А тоя Москов така обърка здравеопазването,че незнам кой след него ще може да го оправи -пълна какафония -питайте лекарите и пациентите.

9

Анонимен

преди 7 години

Трайчо няма шанс.

8

Анонимен

преди 7 години

Изберете Трайчо! Така ще може да се къпе в Катар без Бойко да го санкционира.

7

Анонимен

преди 7 години

РБ - коалиция на келепира

6

Анонимен

преди 7 години

"Според него Трайков бил скрит опозиционер и дори призова всички министри от РБ да подадат оставки"А според мене цалото РБ сте скрити продажници и олиго.френи.

5

Анонимен

преди 7 години

Този е олицетворение на безпринципно и продажна поведение, може да продаде всичко и всеки. Превърна се в пратеник на мутрата и политически труп. Не знам Но има и един анализатор с същата фамилия които обикаля студията на телевизията и се държи като платен трабадур на мутрата и пее оди в негова възхвала. Та може и гена да им е на продажници и те да нямат вина.

4

Анонимен

преди 7 години

Както каза един голям лекар по телевизията преди време - ако беше реализирал качествено дефинирането на спешност, съответно разделянето на здравната услуга в два пакета, както и здравната карта, за да се ограничи източването на здравната каса от разни "бизнесмени" с по 10 частни болници на квартал, Москов щеше да изкара и още един мандат. Но се хвана с глупости, като пръстовия идентификатор, при положение че в Европа има утвърдени много по-удачни и евтини за изпълнение практики.

3

Анонимен

преди 7 години

За да си политик трябва да изглеждаш достоверно пред простолюдието и по възможност да си на нивото му, затова по нашия край от професионалистите обикновено не стават добри политици.

2

до 1

преди 7 години

Един от най-добрите анестезиолози е, не знам обаче доколко е политик.

1

Анонимен

преди 7 години

Тоя Москов не знам доколко въобще е лекар, но е олицетворение на приказката за Бай *** и келепиреца.