22

БАБА КУНА

преди 7 години

ГОЛЯМ СЕИР, ЧЕ НЯКОЙ СИ БИЛ ОНОДИЛ БОРИСОВ. ТЕ ГЕРБ ТАКОВАТ НАРОДА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, А НИКОЙ ГЕРБАДЖИЯ ОТ ВЪРХУШКАТА ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН.

21

А?Ама аз ли карам?

преди 7 години

До Киро кофражистаМдаааа, от анализа на събитията мога да споделя, че това ме интересува толкова, колкото мелиорацията на кореноплодните култури през есенно-зимния период. А и почти толкова разбрах.

20

инструктор

преди 7 години

До Киро офражиста; --Смях се със сълзи.....................

19

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

До Анонимен 1Не се учудвай от политическите назначения нанекомпетентни и послушни адмистратори допълнително допринасят за провала на МВР. Един от тези провали освен че допълнително открай време поработват за което посочваш като професия упражняват но напоследък без съмнение е механизма за трафик на мигранти.

18

WYPROS

преди 7 години

Не можах да разбера защо е Арестуван и после пуснат - Заради това че е е.ал Борисов , или че не го е е.бал ? Лъжа ли е или е Истина ?

17

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистапък Кирил Добрев от БСП бил недоволен що е**ли премиера пък не е**ли негоми те в столетницата така са научени - все някой да ги е*е. Ако не е Путин, ББ ще е или Доган.

16

33

преди 7 години

Собственика на "Агромах" показва , какъв е капацитета на ГЕРБ. За съжаление това е положението, като се започне от ръководството на тази партия и се стигне до обикновения и поддръжник - ниска култура, ограничен капацитет на умствено развитие и от тук беден речник. Само си припомнете разговора между ББ и прокурора Кокинов и става ясно кой ни управлява. С тези управляващи - тази България.

15

Анонимен

преди 7 години

Некой пак е забравил какви .овньовци бяхте и пак сте се разбеснели- ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НАЙ ЯРОСТНИТЕ СОЦИАЛИСТИ ДНЕС СА НАЙ ВЪРЛИТЕ КАПИТАЛИСТИ- ДА СА ВИ СЛАДКИ МИЛИОНИТЕ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ, ДАНО ДА УСПЕЕТЕ В БОРБАТА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО- КАКВО ОТВРАТИТЕЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ.

14

Анонимен

преди 7 години

ЗА СЕГА КРИТИКИ, ОБАЧЕ ГА БИЛЕ ТЕ НЕМАЛО МУТРИ, НЕМАЛО ПАТАКЛАМИ, БОРЧЕСКИ СРЕЩИ, ДЖИПОВЕ С БОЙЦИ ОТ РАЗЛИЧНИ ГРУПИРОВКИ, НЕМАЛО ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, всичко било цветя и розе- айде холан- па си посипете главите с малко пепел и по скромно, че народа се изнесе и няма кой да ви работи на господарите.

13

леки

преди 7 години

Харна ли е македонската наденица!?

12

действа

преди 7 години

Аз незнам кмета що е на свобода още!?

11

Анонимен

преди 7 години

на тази *** държава и прилича гей - министър председател.

10

:)

преди 7 години

Сега да разследват дали твърденията на пияницата от Агромах са истина :) Може пък наистина да е имало любов между Биби и кмета на Симитли. То в днешна България, това е нормално :) А иначе, шефа си е за уволнение и случилото се е политическа репресия. Едно време така затваряха, като псуваш Тошко Живков от село Правец.

9

чишшшшш

преди 7 години

Кой кого ..ал не е толкова важно!Всеки ден някой някого на.бва! По важно е че въпросният бг-бизнесмен /Ебачев/ се е самозабравил! Решил си човекът, че всичко му е позволено! Ама сега ще види поръчка през крив макарон и на всичкото отгоре завлече и "инджинера" от АПИ. Ама нали са се увъртолили като прасета у л.***, хак им е сега и на двамцата, пък ако може и госпожа четвъртити *** и тя да налапа кавала, ха дано ама на дали, както се казва по-този край!

8

Анонимен

преди 7 години

Мали, ония по пияни взе че се издаде...

7

Анонимен

преди 7 години

Тая дърта комунистка,кво прай на снимката?Поне сложете и Цецка Цачева и двете се били колежки !

6

селтак

преди 7 години

Ако е одил о той на такава спфра кат тез момчета от клипа няма как да не са го...! Щот тия македонци лат сръбнат незнаят ко праят!

5

Киро кофражиста

преди 7 години

и аз нищо не разбрахкмета на Харманли е**л премиера, шефа на фирмата пиян, началника на полицията бил виновенпък Кирил Добрев от БСП бил недоволен що е**ли премиера пък не е**ли него

4

симитлийския кмет

преди 7 години

Сега неможах да разбера дали съм го ... или не съм ...! Експертиза и проверка трябва!

3

Анонимен

преди 7 години

За да ти уредят обществена поръчка се плащат тридесет процента,на някой некадърник на държавна хранилка. В последно време се говори че говорителката на Ердоган взела да наглее и искала направо петдесет процента. Този явно е спрял да се отчита и затова му пратиха де що има хрантутник да го проверява, включително и танцьорките от балетошуробадженакорушветчийска формация ДенС,които проспаха обира на банката,ама щом асфалтовата кокона нарежда нещо те изпълняват. Ей го и сега, псувал го бил,ми що не?