48

Ах, недей!

преди 7 години

Мутафчиев и култура? Ах, недей...

47

ROM

преди 7 години

Все за българската култура, тогава турци и роми да не плащаме данъци!

46

Анонимен

преди 7 години

Скрий се някъде артист.

45

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара! А като фалшифицираха историята ни и натресоха ,, владичество и съжителство,,цензурираха Чинтулов, Ботев ,Вазов и Възрожденците ни а прецедентът се изгаври с Апостола ,това пиянде мълчи .Срещу Ореха ,,тичаше ,с бастуна си , а сега когато ЧервеноГербера стана говорител и куриер на Турция и Ердоган устата му зашита с конци .Лицемер !!!

44

Анонимен

преди 7 години

До Пешо Тарабата ....пост демократична халтура ....Соц -халтурата умря преди 26 години .

43

Анонимен

преди 7 години

Искам да се отделят пари и за балет.

42

за пешо тарабата

преди 7 години

Нищо по измислено и неадекватно от турски сериал. И безсмислено, и нереално, и що за душа трябва да имаш, че да ти се пълни от тези алабаланизми?! За погребалната музика да не говорим.

41

Анонимен

преди 7 години

Колко искате ?

40

Анонимен

преди 7 години

Тъжно е, че днешната "кебапчийска " интелигенция е твърде далече от културата и твърде близо до парите.

39

Пешо Тарабата

преди 7 години

Културата ли?!Ами че тя си личи и по това , какви филми създавате!ДОБРЕ ЧЕ СА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ , ТА ДА ГЛЕДАМЕ НЕЩО СМИСЛЕНО И ЗА ДУШАТА!Българските филми , са за престъпници и политически те борби за власт и пари на селяците и простотията!Кво да им гледам , като ги виждам всеки ден...??!!!Вече ми идва в повече тая българска пост-соц -халтура!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Култура ?Прекрасно - първа мярка, край на чалгата по радиото и телевизията.Второ - край на турските сериали които потурчват българите.

37

Анонимен

преди 7 години

Мигранти, Турция....Ами парите, ако има такива, да вървят за миниране на границата, та и пиле да не може да прехвръкне.И да се изловят тези нежеланите и неканените, които пълнят улиците и градинките денем и нощем и под конвой обратно .

36

Анонимен

преди 7 години

Културата е тази, която прави от стадото народ. И не е само театър, културата е много по широко и всеобхватно явление, включва самобитност, идентичност, традиции, отношение към заобикалящия те свят. Без култура няма цивилизация, някой да помни с нещо Спарта? Без математици, философи, лечители, поети, скулптури, какво е човекът? Едно черво за преработка на тор. Чалгия с кючеци и "Оп, са! Оп, са!

35

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме и на Бойко Иценцето да се атакизира. Ама и тая роля му отива като на свинче звънче.

34

анонимен

преди 7 години

Само вие театралите не бяхте искали скоро пари.Сега идва ред на учителите за 15 септември пак да си увеличат заплатите.После иде ред на докторите и те така.Предлагам да се създаде министерство на работниците,та и ние да намажем нещо,до като не сте го опослали всичкото.

33

Анонимен

преди 7 години

Кой им гледа простотиите на тез превземки,аз кат ги видя и сменам канала псувайки

32

анонимна.

преди 7 години

Уважаеми театрали! Преди много години когато вземахте по една шапка пари - не се усигурявахе, не протестирахте, а сега когато остаряхте започнахте с претенциите за допълнителни и увеличаване само на вашите пенсий. Значи Вие сте работили, а ние останалите сме носили вода на к-те.Та на въпроса- театъра не е по- важен от здравето.Съгласна съм, но точно Вие да сте с претенции- не.Къде, къде има над Вас. , че без него неможе

31

melpomena

преди 7 години

Хубаво е да има закон за меценатството, но не го пишете вие. Дайте на някой компетентен човек да го напише. Вие написахте закона за театъра и така го написахте, че всичко в театъра стана содом и гомор.

30

Не е така

преди 7 години

Когато оръдията говорат музите мълчат. По-добре е да увеличим бюджета на Армията и проведем масово военно обучение. Идват трудни и несигурни времена. Културата може да почака и без това в последните години всичко се чалгализира. Трябва да си припомним как се пази род и Родина.

29

Анонимен

преди 7 години

тоя като заговори за недостиг на бюджета трябва да се разбира, че не е свършил парите за пиене