9

на добър час

преди 7 години

До АнонименЕ, щом оттогава слушаш и не си разбрал няма да споря с тебе!

8

Анонимен

преди 7 години

До хаааа не така приятеХаааа, това го слушаме от 1917 година насам.

7

хаааа не така прияте

преди 7 години

До SpaceXВ момента, в който доларът няма да е всевластен, а финансовите реалности не са еднополюсни, то тогава и доларът ще "омекне" и алтернативите ще съблюдават правилата... Монополът "мойто момче", монополът върху отделна страна и отделния човек ще изгубят САЩ!

6

SpaceX

преди 7 години

Интересно всички вкупом сте срещу ТТИП между САЩ и ЕС а БРИКС ЩО е според вас

5

SpaceX

преди 7 години

БРИКС е орел рак и щука моето момче. Не вижда ли какви трудности изпитва ЕС който е на един континент и е съставен от страни с идентични ценности , та камо ли такова образование макар и за сеха само икономическо на ЧЕТИРИ континента . Как ще стане тази работа . Какво, ще имат свободно движение на работна сила ли , коя ще им бъде валутата . Да не говорим за разликите в политическите им системи . Сибир готов ли е за китайско-индийското нашествие или може би Амазония или обратното.

4

SpaceX

преди 7 години

3 Путин неговите си един ден ще го остранят , когато започне да им пречи достатъчно якоВ Русия винаги са ставали така нещата , там народът никога не е имал думата

3

Анонимен

преди 7 години

И Путин искат да отстранят, обявявайки го за диктатор, но номерът не минава, защото той се ползва с огромното доверие на гражданите на РФ. На каква база стъпва това доверие? Какви действия на Путин му осигуряват популярността и уважението?Днес Владимир Путин подписа закон, който осигурява приоритет на работната заплата на гражданите на РФ пред всякакви вземания - приоритет дори пред данъците.01.09.2004 г. Беслан. Да почетем паметта на жертвите на най-безчовечния терористичен акт. Не на терора!

2

майданче

преди 7 години

Бразилия е страна от БРИКС, която е надигащата се глобална алтернатива на икономическото и финансовото робство на САЩ и компания! Звярът усети заплаха и се разправи с нея, за да сложи марионетки!

1

право в очи

преди 7 години

Дилма Русеф беше отстранена от САЩ, чрез ЦРУ!